Darts
20 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
#21 Dave Chisnall: dande
#28 Michael Smith: gabokocka
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#21 Dave Chisnall: dande
#22 Daryl Gurney: Sonics
#28 Michael Smith: gabokocka
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Peter Wright.Kéthetes hír, de azért az ő játéka kérdéses:
Mikey
www.sportinglife.com/darts/news/wright-a-doubt-for-worlds/129609
Szerkesztette: H_Marko
több mint 8 éve
Peter Wright.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Szinte minden adásba próbálnak vmi celebet az asztalhoz ültetni, múltkori részben amit láttam Váczi Zoli nyomta.Ami viszont még fontosabb!Már megy egy ideje.
Elerheto az Ulti liga az m4-en!!!
Igazi magyaros program!!
yooker
És meglepő módon elég fasza a közvetítés is, legalábbis a technikai részét illetően.
És szerepel benne az ultimate kártyás aduász: Korda Gyuri bácsi. 😊
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ami viszont még fontosabb!Már megy egy ideje.
Elerheto az Ulti liga az m4-en!!!
Igazi magyaros program!!
yooker
És meglepő módon elég fasza a közvetítés is, legalábbis a technikai részét illetően.
És szerepel benne az ultimate kártyás aduász: Korda Gyuri bácsi. 😊
több mint 8 éve
Ami viszont még fontosabb!Elerheto az Ulti liga az m4-en!!!
Igazi magyaros program!!
több mint 8 éve
Ó, ha Taylor behúznà.....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Kezd idegesíteni, hogy még nem promózzák és a sport tv oldalán sincs fent semmi az idei darts vb-ről... :-/www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/11/28/dar_vb_sorsolas
peach
megnyugodhatsz😊
több mint 8 éve
Az nem hiszem, hogy elhangzott volna.Csak december 14-én indul.Tudom. Azt viszont nem, hogy meddig vették még a jogokat. Erre céloztam. De értetted te is. 😉
Sobri Jóska
peach
De akkor a lényeg: adják idén is.
több mint 8 éve
Csak december 14-én indul.Tudom. Azt viszont nem, hogy meddig vették még a jogokat. Erre céloztam. De értetted te is. 😉
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kezd idegesíteni, hogy még nem promózzák és a sport tv oldalán sincs fent semmi az idei darts vb-ről... :-/
több mint 8 éve
twitter.com/espn/status/927551412749438977

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Hat hónapos eltiltás kapott Stuart Bingham a snooker 2015-ös világbajnoka, mert snookermeccsekre fogadott, írja a BBC.😀😀😀
Bingham elismerte, hogy megsértette a világszövetség (WPBSA) szabályait azzal, hogy más játékosokra és magára is fogadott.
A játékos húszezer fontos (nagyjából 7 millió forint) pénzbüntetést is kapott, eltiltási idejének felét felfüggesztették.index.hu
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Feel the Power!
több mint 8 éve
Egy gyors augusztusi VB esetleg kedves PDC?
több mint 8 éve
Komoly meccs ez a Taylor-Wright 😀Taylor annyira egyben van az efész tornán, hogy nem hiszem, hogy ezt a szintet wright végig fogja bírni...
empty taxi
több mint 8 éve
Komoly meccs ez a Taylor-Wright 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Káosz.Remélem Taylor utolsó meccse volt a kopasz ellen, király lenne.
Így tovább!
több mint 8 éve
jó dolog ez a tollaslabda.három underdogot csont nélkül eltaláltam, de nyilván az olimpiai bajnok, világranglista-második Marin meg meccslabdáról kikap a harmincharmadiktól.
több mint 8 éve
A darts csapat vb-n szingapúr kiütötte a wright-anderson féle első helyen kiemelt skóciát 😀látszott rajtuk, mennyire motiválatlanok, durván telibeszarták az egészet, de ez még így is meglepett 😀
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
A darts csapat vb-n szingapúr kiütötte a wright-anderson féle első helyen kiemelt skóciát 😀
több mint 8 éve
Slow: Ronnie mindig is ilyen volt, pont ezt utáltam meg benne😀Ettől még zseni, de nem kell szeretnem. Meg hát nekem Davis és Hendry volt mindig is a kedvencem😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Taylor baszta el megint. Mindkét bohóc fogható lett volna! Viszont még így is ő a legnagyobb!!!
több mint 8 éve
😊Látványosan unatkozik, fintorog, vágja a pofákat, ha nem ő gurít épp. Azzal az arckifejezéssel, mintha mindent telibeszarna, úgyis ő a legjobb (amúgy tényleg ígybis gondolja, top gear műsorban ki is jelentette, és nála a nagyképüség, pökhendiség nem manír, ilyen típus)egyébként Ronnie miben irritáló?Elmegy az anucikájába mázlista Gerwen, mondjuk legalább visszafogottan ünnepelt. Érezte ő is ...VG a dárc ronniószálívenje. Kétsegtelenül a legjobb, de hogy mint jelenség ritka irritáló..
dande
kishaszi
slowmotion
kishaszi
legalább őszinte. nem hiszem, hogy a többiek ne így lennének ezzel (mármint az unatkozással).
hogy a legjobb-e? az aktívak közül eredményekben igen (Selbynek még minimum két év, amíg utoléri), de Ronnie néha már eléggé unja a snookert, úgyhogy amelyik versenyt ki lehet hagyni, azt kihagyja, és ez most már inkább visszaüt, mint nem. ezen kívül hangulatfüggő, hogy van-e kedve éppen játszani, úgyhogy agyonnyert meccseket képes elveszíteni, mert elillan a motiváció. (mondjuk mi lehet még motiváció neki? az, hogy utolérje Hendry-t? talán, de nem valószínű.)
és pont ezek miatt most már Selby az etalon.
Szerkesztette: slowmotion