Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
a helyedben kezdenék aggódni 😀 amúgy milyen odds volt rá? ilyenekre nem is éri meg fogadni szvszez a van de pas - chizzy jó kis meccs, remélem sikerül az upset 😊Dexxter Tailorén meg remélem nem, mert ez vinné el a pénzem 😀Farky
több mint 9 éve
ez a van de pas - chizzy jó kis meccs, remélem sikerül az upset 😊Dexxter Tailorén meg remélem nem, mert ez vinné el a pénzem 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
ez a van de pas - chizzy jó kis meccs, remélem sikerül az upset 😊
több mint 9 éve
És majdnem egy 9 nyilas.. aztán kiszállni is alig sikerült Jenkinsnek 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Lehet, hogy Pallettnek nem kellett volna arcoskodni, 125-ös átlagú leg... 😀Igorszerintem jól csinálta, így kel hozzáállni egy teljesen esélytelen párharcnál. Mint anno én ellened 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Lehet, hogy Pallettnek nem kellett volna arcoskodni, 125-ös átlagú leg... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Peter Manley visszavonulása óta nincs kedvencem, nem is igazán követtem az eseményeket.Taylor, Barneveld és van gerwen is szimpi, de ha lehet még játszani a tippversenybe i írjatok már be Terry Jenkinshez, neki drukkolok! Ha nem akkor így jártam, akkor is hajrá!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
161-ről azért ez nagyon mufurc volt.
több mint 9 éve
hát ez nem volt csúnya, ő maga sem hitte el h kiszállt 😀na de most jön Lewis :cool:
több mint 9 éve
Hát az volt, de ez az osztrák kisgyerek is nagy játékos lesz pár év múlva.eaglesmcnabbfelejtsd el gyorsan, ott a Hopp gyerek 😊
több mint 9 éve
Gyulai tudni hol volt eddig?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Barney tegnap vb formát mutatott, mondjuk nyomás nélkül nyílván könnyebb, de akkor is nagyon remélem kitart ez nála. Az uccsó szettben a 2 kiszálló mellett azért csak odapakolt egy 125 felettii átlagot, az beteg... O_O
több mint 9 éve
Hát az volt, de ez az osztrák kisgyerek is nagy játékos lesz pár év múlva.
több mint 9 éve
aztabüdös, fapofával bullra kiszállninagy meccs volt
több mint 9 éve
Mekkora meccs ez a Smith vs Suljovic
több mint 9 éve
Taylor szerintem visszatér a csúcsra.Amúgy én Newtonnak szurkoltam, nem őt jelöltem meg, mint lehetséges győztese a VB-nek, 2 különböző dolog (de mindegy :p )NewmanAkkor jelölj meg valakit.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Whitlock kiesése sokkolt, nagyon szomorú vagyok. Így választanom kellett mást, akinek szurkolhatok.
több mint 9 éve
Szvsz pipenál nincs borzasztóbb...peachPipe tempósan, ütemben dob, csak lassan.
De ez a Kirchner az első nyíl elött lemodellezte a dobást üresben, majd effektíve tanakodott az utolsó dobás elött, mindenféle ütem nélkül, akár fél percen át.
Pipe Villám Will hozzá képest.
több mint 9 éve
Szvsz pipenál nincs borzasztóbb...
több mint 9 éve
Sose gondltam volna, hogy van ember, aki Igornál lassabban dob.Van. Úgy hívják Scott Kirchner.
Hála az égnek kiesett a gyíkba.
Nézni rossz volt...
több mint 9 éve
na akkor itt is az első meglepetés
több mint 9 éve
Azért ez sem semmi, hajrá Ali!!!!www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-a-hererak-utan-a-tudorakot-is-legyozte-ali-carter-2383727
több mint 9 éve
Amúgy én Newtonnak szurkoltam, nem őt jelöltem meg, mint lehetséges győztese a VB-nek, 2 különböző dolog (de mindegy :p )NewmanAkkor jelölj meg valakit.