Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Anderson nagyot játszott az első szett után, szerintem simán van esélye MvG ellen isDexxter Tailorén is azt hittem Jenkinsről hogy hazazavarja a kopaszt, aztán mégse 😀😀 de legyen igazad!
(mondjuk esélye az így is bőven volt, csak elcseszte tegyük hozzá)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Anderson nagyot játszott az első szett után, szerintem simán van esélye MvG ellen is
több mint 9 éve
Thornton vagy Anderson megnyeri ezt a vb-t meglátjátok 😊 Most nekik szurkolok 😛
több mint 9 éve
Latva a Wade-Bunting meccset Jenkins sajnálhatja hogy pont 16. volt a raglistan es rogton mvg jott szembe. Ettol fuggetlenul nagyot játszott az oreg, büszke vagyok hogy ő a kedvencem 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
azért, ha MvG nagyon akar, akkor simán aláz 😀 vagy legalábbis nem hagy lehetőséget az ellenfeleknekDexxter Tailorazért az túlzás. Ezt simán hoznia kellett volna Jenkinsnek, csak megremegett
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
azért, ha MvG nagyon akar, akkor simán aláz 😀 vagy legalábbis nem hagy lehetőséget az ellenfeleknek
több mint 9 éve
aucs, hát ez elég gyengusz teljesítmény volt wade-től, és akkor még finoman fogalmaztam 😀
több mint 9 éve
Uh, Bunting nagyon komolyan toljaŐ itt a sötét ló valóban
több mint 9 éve
Brown amellett, hogy nagyot játszott borzasztó szimpatikus volt. Kevés ember tudja így kezelni a veszteséget, és sokan példát vehetnének róla.
több mint 9 éve
Brown iseleg szerencsetlen, ilyen jatekkal kizugni..
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
jézusúristen, mi volt ez a Lewis-meccs is. 3-2-nél t18, t18, d7 kiszálló lazába.jó ez a vb!
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Kurva élet, Mark Webstert nagyon csípem, de az öreg lealázza...A meccs kép mondjuk nem a 3-0t mutatja, de hát ez van.
Na jó, kiszállókban sokkal jobb az öreg.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Anderson és Reyes is nagy comeback után fog egymással találkozni.anderson visszajön 4-0 (2-0)-ról 😀
Egyértelmű, hogy az fog veszíteni, akinek az elején jobban megy 😀tenorx
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Anderson és Reyes is nagy comeback után fog egymással találkozni.Egyértelmű, hogy az fog veszíteni, akinek az elején jobban megy 😀
több mint 9 éve
Ezt csúnyán elszúrta Painter. Lehet menni következő fordulóban Reyes ellen. :p
több mint 9 éve
Mozgás és kinézet alapján nekem nagyon Tocát juttatja eszembe ez a holland gyerek. Szerencsére átlag alapján nem. 😀SchleckHát igen ilyen gyenge játékot én ritkán engedek meg magamnak 😀
Anderson megölte a Klaasen bandwagonom. 😕
több mint 9 éve
Hát, asszem ezen a meccsen hajrá Anderson.Szakálla van, rossz ember nem lehet.
több mint 9 éve
És akkor te miért tegezhetsz? :pMozgás és kinézet alapján nekem nagyon Tocát juttatja eszembe ez a holland gyerek. Szerencsére átlag alapján nem. 😀SchleckNeked Toca mester. :pSobri Jóska
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Mozgás és kinézet alapján nekem nagyon Tocát juttatja eszembe ez a holland gyerek. Szerencsére átlag alapján nem. 😀SchleckNeked Toca mester. :pSobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Mozgás és kinézet alapján nekem nagyon Tocát juttatja eszembe ez a holland gyerek. Szerencsére átlag alapján nem. 😀SchleckNeked Toca mester. :p
több mint 9 éve
hát ez nem volt szar meccs
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
bazmeg Anderson tényleg nem normális. Szegény Klaasen, elnéztem volna még ezt a játékot is
Mindig jövőre
több mint 9 éve
aztabüdös 😀
több mint 9 éve
hogy egy klasszikust idézzek: "jó ez a vb" 😀