Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
nagy meccs volt de ez Taylor meg MvG ellen kevés lesz tőle
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
ENNYI GYEREKEK!!! megérdemelte! 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
mi volt itt a végén 😀 pá pá lewis 😊
több mint 9 éve
Szép volt Barney!
több mint 9 éve
Barney a végén eszi meg Lewist 😀
több mint 9 éve
jézusom
több mint 9 éve
na ez se volt egyszerű 😀
több mint 9 éve
Nem értem lewis miért dupla 20ra kerekít mindig, mikor nagyon nem jön neki...peachCsak azért is megcsinálta, hogy cáfoljon minket 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nem értem lewis miért dupla 20ra kerekít mindig, mikor nagyon nem jön neki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Érthetetlen, hogy Lewis miért d20-ra kerekít mindig, amikor rendre elbassza.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
azért ezek a balfaszkodások a kiszállókkal a 2 nagyágyú ellen nem nagyon fognak beleférni. Szerintem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
2007 volt az első vb amit néztem, azóta ha adták mindig követtem, csak nem minden meccset... 😉Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhezberger90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Azért röhögnék ha Barney megcsapná valahogy. Ügyes game manager, azokat a legeket amiket nagyon muszáj eddig mindet hozta 😊 Tényleg úriember, de Brown is az volt az előző körben Lewis ellen.
több mint 9 éve
huhh, most azért nagy mákja volt Barneynak, hogy meccsben maradt 😀
több mint 9 éve
Azért Lewis ezt benézte, pedig lehetett volna 3-1
több mint 9 éve
A magas kiszállókat megdobja, a ziccereket meg elcseszi
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A Bőrszalonna miatt nem lehet nézni a döntőt...már megint a csajfoci... 😕Barca drukkerként mondom, hogy WTF de valószínű, hogy sokan nem egyeznek velem közülükdandeegy barca meccsre még mindig többen kapcsolnak, mint egy darts vb döntőre 😕Dexxter TailorDe nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne bedandeAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Barca drukkerként mondom, hogy WTF de valószínű, hogy sokan nem egyeznek velem közülükegy barca meccsre még mindig többen kapcsolnak, mint egy darts vb döntőre 😕Dexxter TailorDe nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne bedandeAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
egy barca meccsre még mindig többen kapcsolnak, mint egy darts vb döntőre 😕De nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne bedandeAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
most meg a dupla1-el szórakoznak 😀😀Dexxter TailorBarney átlagát hoztuk Markóval pár hete.