Darts
20 feliratkozó
több mint 11 éve
a kettő közül az egyik nem fogja ezt bírni---> bejön ami mondtál.Azért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Van aki végigbírja? 😀Azért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Azért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.
több mint 11 éve
Azért kellett hozzá Taylor minislumpja is
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ennek az embernek milyen idegrendszere van?SchleckHihetetlen. azt hittem 3-0 Taylornak erre 2-0-ról megnyeri...
több mint 11 éve
És ezek után behúzza Gary a setet, az igen!
több mint 11 éve
Ilyen nincs 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hooonnaaaannn
több mint 11 éve
tesóm első kérdése az volt múlthéten hogy "miért nem bal lábbal előre állnak be?" Mondom ilyen nincs hogy benne van a vérünkbe 😀eaglesmcnabbValami boxoló ős lehet ott...
több mint 11 éve
Mondjuk nemtom az ilyen gyökeret miért nem basszák ki hamarabb, gery kb most szólt 4edjére...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tesóm első kérdése az volt múlthéten hogy "miért nem bal lábbal előre állnak be?" Mondom ilyen nincs hogy benne van a vérünkbe 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Csabinak már a felállása is elég unortodox volt.Tuti a 3 nyílon múlt csak 😀TocaJenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
9 PDC nagy tornán volt döntös. Mutatom az eredményeit:
A darts Ballackja.Sobri Jóska
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊eaglesmcnabb
Ebbe teljesen beleillettek a pimpelt nyilak.
több mint 11 éve
Na ez most dőlt el, szegény Gary 😕

Don't blink!
több mint 11 éve
Engem kicsit jobban megviselt volna a 0-zás. Hihetetlen csóka...Látod, mi már hozzászoktunk, ezért jó ha valaki a 0-ról jön 😀
Szerk.: visszavonom...H_Marko
több mint 11 éve
és most megdobja elsőre a D16-ot
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Tuti a 3 nyílon múlt csak 😀Jenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Engem kicsit jobban megviselt volna a 0-zás. Hihetetlen csóka...Szerk.: visszavonom...
több mint 11 éve
Jenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊
több mint 11 éve
Durván Yookerezik.
több mint 11 éve
tényleg váltson nyilat Gary is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
EZ MI?!?!

Don't blink!
több mint 11 éve
0 pont bakker.Ilyet se láttam még.
Menjen bowlingozni 😕