NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 383
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
Darts
20 feliratkozó
25 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Menetrend:
Hétfő délután:
1. meccs : #31 Krzysztof Ratajski vs Alexis Toylo
2. meccs : #21 Andrew Gilding vs Martin Lukeman
3. meccs : #18 Josh Rock vs Rhys Griffin
4. meccs : #7 Jonny Clayton vs Mickey Mansell
Hétfő este:
1. meccs : #28 Gian van Veen vs Ricardo Pietreczko
2. meccs : #26 Daryl Gurney vs Florian Hempel
3. meccs : #6 Dave Chisnall vs Ricky Evans
4. meccs : #5 Rob Cross vs Scott Williams
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 13 éve
Én idáig nem fajultam, de ha a TV adja, mindig megnézem. És szerintem a magyar lóverseny kommentátor, azt hiszem Pécsi István, is rohadt jó.Huh, rendesen beleéltem magam. 😀 Elég nagy meglepetés született, de a tiéd majdnem végig vezetett. És ha jól hallottam MMM végül 3. lett, oh yeah. 😀Schleckszerintem nagyon királyak ezek a lóversenyek, a Kentucky Derby meg ugye a csúcs, ezért próbáltam kicsit promótálni
régebben párszor kijártam a Kincsem parkba is, a lacrosse és a golf mellé sznob kedvencként erre is rá kellene jobban állnom 😊JJ
Amúgy ha már a csúcs, akkor azért Ascotról se feledkezzünk meg. 😊
több mint 13 éve
Huh, rendesen beleéltem magam. 😀 Elég nagy meglepetés született, de a tiéd majdnem végig vezetett. És ha jól hallottam MMM végül 3. lett, oh yeah. 😀Schleckszerintem nagyon királyak ezek a lóversenyek, a Kentucky Derby meg ugye a csúcs, ezért próbáltam kicsit promótálni
régebben párszor kijártam a Kincsem parkba is, a lacrosse és a golf mellé sznob kedvencként erre is rá kellene jobban állnom 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Animal Kingdom nyert, Shackleford nem bírta a végét erővel 😕 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Huh, rendesen beleéltem magam. 😀 Elég nagy meglepetés született, de a tiéd majdnem végig vezetett. És ha jól hallottam MMM végül 3. lett, oh yeah. 😀
több mint 13 éve
Azt jól hallottam, hogy a 7-esen ülő csajszi az egyetlen, aki "csajszin" is ül? 😀én Shacklefordra fogadnék, de a 7-esen a csajszi is szimpatikus 😊JJperceken belül kezdődik "a sport legizgalmasabb két perce"Dialed In nagy favorit, de remélem nagy meglepetés lesz és nyer valami hülye nevű. 😊
http://homervisionhd.yolasite.com/channel-3.phpJJ
szerk: a kedvenc legyen Mucho Macho Man. 😀Schleck
Egyébként pont ő verte meg a Louisiana Derbyn MMM-t, szóval most ideje visszavágni.
több mint 13 éve
én Shacklefordra fogadnék, de a 7-esen a csajszi is szimpatikus 😊perceken belül kezdődik "a sport legizgalmasabb két perce"Dialed In nagy favorit, de remélem nagy meglepetés lesz és nyer valami hülye nevű. 😊
szerk: a kedvenc legyen Mucho Macho Man. 😀Schleck
---
több mint 13 éve
perceken belül kezdődik "a sport legizgalmasabb két perce"Dialed In nagy favorit, de remélem nagy meglepetés lesz és nyer valami hülye nevű. 😊
szerk: a kedvenc legyen Mucho Macho Man. 😀
több mint 13 éve
perceken belül kezdődik "a sport legizgalmasabb két perce"http://homervisionhd.yolasite.com/channel-3.php
---
több mint 13 éve
van amúgy külön golf topic, de részvétem perszeörömtelibb hír, hogy magyar idő szerint 8-án, 0:24 perckor kezdődik a 137. Kentucky derby, ezúttal nem 20, hanem csak 19 versenyzővel, mert az egyik lónál gyomorbetegséget állapítottak meg
"Tebow Gator" nem tudta kvalifikálni magát a döntőbe
---
több mint 13 éve
Meghalt Severiano Ballesteros spanyol golfozó.Annak idején, amikor újdonság volt a kábeltévé. akkor még néztem golfot is. Mindig neki szurkoltam, igaz, azért választottam őt, mert nagyon tetszett a neve.
több mint 13 éve
---
több mint 13 éve
Melehov
119
Az utolsó két hozzászólással maximálisan egyetértek! Higginsnek nem igazán voltak hullámvölgyei, persze az első meccsein sokat hibázott, de jó formában volt végig a tornán. Én mióta követem a karrierjét (néhány éve) azt látom, h vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz (magához képest), de szerencsére most nem ez történt. Persze voltak nagy mákolásai is, de a hatalmas fordítások magukért beszélnek, a lélektani előnyt is magához ragadta ilyenkor. :cool:
Szerintem a hatalmas rutinja és az elképesztően jó elgondolásai még sokáig az élmezőnyben tartják, de a technikája sem kopott meg (vonatok, ragasztások, hosszú lökések mind nagyon mentek).
Remélem még sok tornát nyer!!
Szerk: Trumpnak meg maximális respect!! Eljön az ő ideje is, akár már jövőre!
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
Én is gratulálok Higgins győzelméhez, bár olyan nagyon magas színvonalú meccs nem volt mint mondjuk a a Ronnie elleni. Trump az utolsó frame-et elba..ta, még mehetett volna a meccs.Higgins elismerte, hogy jobb volt Trump, ami picit meglepő de ő egy nagy bajnok, ők pedig mondhatnak ilyet. 😊
Szerintem Trump a jövő embere, aki óriási nagy tehetség és még Hendry-t is túl fogja szárnyalni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Higgins egy hatalmas bajnok. Lehet, hogy már nincs annyi a kezében, mint Trumpnak, de ez csak növeli a győzelme értékét. Annyira tudja, hogy mikor mit kell csinálni, amennyire senki más.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Oh fuck, kiesett Selby. Pedig ő játssza azt a kreatív snookert, amit én szeretek. Ding is fantasztikusan pontos persze, de az ő játéka sokkal unalmasabb szerintem.
több mint 13 éve
Ahogy éleződik a küzdelem és egyre közelebb jutunk a döntőhöz még jobb meccsek jönnek.A Ding-Bingham meccs igen izgalmasra sikeredett : Ding az utolsó 4 frame-t behúzta úgy, hogy Bingham 12-9-re vezetett és csak 1 frame-t kellett volna nyernie.
Néha azért furcsa safety-et ütött Ding, bár minden mutatóban jobb lett a meccs végére Bingham-től (pontokban főleg). Kis kínai stílus a sok brit között. 😊
Selby tök simán verte a sótlanul, enerváltan és kedvetlenül játszó (számomra azért kedvelt) Hendryt.
Azért meg is lepett ez a sima meccs. Mondjuk Selby-nek kell többet bizonyítania, neki "csak" egy VB döntője volt, míg ugye Hendry 7-szer nyert.
A mostani VB-n az egyik kedvencemmé lépett elő Allen. Nem adja fel, küzd, hajt (már amennyire rá lehet ezt mondani erre a sportágra) és a végjátékban helyén van az esze,keze. Bukott meccseket fordított meg úgy, hogy azt mondták rá depressziós és koncentrálási problémákkal küzd. Nekem ez nem látszott és persze a mutatott játékán sem. De most nagyon kemény falat jön Williams személyében. Ellene nem sok esélye van, max. megszorítja. Ja és Williams miket művelt az 5. frame-ben?
Na és persze nem lehet szó nélkül elmenni Trump mellett sem. Brutál keze van és olyan lökélseket produkál, hogy ámul mindenki. Dott is kivégzésre kerül általa. 😊 Most 8-1 Trump-nak.
És kihagynám sokak kedvencét O'Sullivan-t? Nem és nem is lehet. Az torna 50. 100-as brake-je az övé (előtte meg Murphy nyomott egyet), ez is jelzi parázs kis meccs. Nagyon magas színvonalon nyomták mindketten. Első etap 4-4.
Tényleg érik a Trump-Williams döntő?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Stevens simán nyerhetett volna, de sok errort nyomott és ezt kihasználta Allen, aki igen szépen nyomta a ritmusokat.Trump (brutálisan jó keze van - KL mondás) eddig szenved Gould ellen, de szerintem nyerni fog.
több mint 13 éve
Pont láttam. A végére azért belendült Allen, megjött a kedve is.Stevens nem is érdemelt győzelmet. Bár selejtezős játékos, drukkoltam neki, de a végére teljesen elergyadt.
több mint 13 éve
Mekkora volt ez a tegnapi Allen-Stevens 1. körös meccs. 9-6-ra vezetett Stevens és a sótlan, sokat hibázó Allen behúzta az utolsó 4 frame-et. Nagyon szép teljesítmény volt, pedig a 16. frame-ben (+ párszor előtte is látszott Allen-en, hogy inkább hazamenne).De azért tegyük hozzá, hogy mindketten sokat hibáztak, mondhatnánk úgy is egymás hibáiból éltek. Allen jobban ki tudta használni a helyzeteket és ő nyomott is egy 100-as brake-et is, míg Stevens azt hiszem 50-es brake felé sem ment.
Szokásos koncentrációs nehézségek, depresszió Allen-él is, tehát nem a kezével, ügyességével van baj (Ronnie hasonló eset).
Higgins valószínűleg behúzza Lee ellen és megvan az összes 2. körös a VB-n.
több mint 13 éve
Basszus közben lejátszották úgy a Fu-Gould meccset, hogy nem is mutattak belőle egy percet sem. :mad: Pedig erre igen kíváncsi lettem volna, főleg annak fényében, hogy Fu kikapott.
World Snooker-ből tudom ezeket is : 8-6-ra vezetett Gould, de Fu egy 60-as és egy 100-as brake-el kiegyenlített.
De utána Fu nagyot hibázott a 17. frame-ben egy sarokba tartó pirossal. És utána már Gould-ot nem lehetett megállítani.
Szerintem eddig ez a legnagyobb meglepetés.
több mint 13 éve
Na azért a végére Bingham ledarálta Ebdon-t. Utolsó 4 frame-t hozta 6-8-ról fordított. Ebdon nagyon sokat hibázott. A 17. frame-ben még lett volna sansza Ebdon-nak, de megint vékonyat ütött, mint ahogy jellemző volt rá a meccsen.A 18. frame-ben 5 snooker kellett volna neki, de Bingham végig jól nyomta a safety-ket és a zöld után már kezet nyújtott. Bingham pedig a kamerába nyelvet. 😀
Ma kíváncsi leszek Fu mit produkál.
több mint 13 éve
Én sem vagyok a safety-s meccsek ellen, de azért átlag 40 perc/frame az nem akármi. Most nyomtak egy 1 óra 15 perceset a 11-ben? Ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
Nekem nincs es2-m, szal marad ez, amúgy be kéne fejezniük ma, talán majd vmikor hajnalban... Én amúgy szeretem a safety csatákat a snookerben, de ez azért már kicsit sok... Bezzeg Ronnie-nak 16 mp-s lökésátlaga volt + anno a 147 5:21 alatt, na az az igazi.
több mint 13 éve
A hivatalos lista szerint ma elviekben vége kell, hogy legyen az Ebdon-Bingham meccsnek. De ha ilyen tempóban nyomatják...Ez nem tegnapról folytatódik? Hivatalosan 18-ra és 19-re van kiírva. Nem néztem elejétől a meccset, mert a 2-en néztem az Allen-Stevens, csak most kapcsoltam át.
Jobban szeretem ha Kurucz Laci hangját is hallom. 😊