NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 382
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
Darts
20 feliratkozó
25 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Menetrend:
Hétfő délután:
1. meccs : #31 Krzysztof Ratajski vs Alexis Toylo
2. meccs : #21 Andrew Gilding vs Martin Lukeman
3. meccs : #18 Josh Rock vs Rhys Griffin
4. meccs : #7 Jonny Clayton vs Mickey Mansell
Hétfő este:
1. meccs : #28 Gian van Veen vs Ricardo Pietreczko
2. meccs : #26 Daryl Gurney vs Florian Hempel
3. meccs : #6 Dave Chisnall vs Ricky Evans
4. meccs : #5 Rob Cross vs Scott Williams
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 13 éve
Igen Ronnie O'Sullivan-től nem sokan várták a győzelmet ugye az ismert depressziós panaszai miatt. Szerencsére régi formáját mutatta, nyomott (ütött) 3 db 100 v. a feletti brake-t (100, 113, 115).Majd meglátjuk ez mennyire lesz elég a szintén igencsak jó formát mutató Murphy ellen. Ő "kivégezte" Campbell-t (10-1).
Ja és Trump is nyomott egy 122-es brake-t. Szép. Szerintem Fu nyer a selejtezős Gould ellen és lesz egy kis parázs meccs Fu és Trump között. Szorosan nyer Trump szerintem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Jó ez a snooker VB.Trump most nyerte meg a kínai versenyt + elbúcsuztatta a címvédőt, szal szerintem is esélyes lehet idén, ha nem kerül hullámvölgybe, mert ha mégis akkor a rutintalansága miatt kieshet bárki ellen. Végre Ronnie is jó formába lendült, ideje volt már, reméljük meglesz a 4. vb-cím. Én nekik szurkolok elsősorban.
Trump - Williams döntő, és nyer Williams??
Szakink tippje.
Igen, az azért jó nyitás, hogy a tavalyi bajnokot kivágta. Megint nem lesz címvédés.
Nem tudom de mindenesetre jó meccseket hoz eddig ez a VB. Érdemes nézni az EuroSportot.
Én személy szerint nem ismertem ezt a Trump gyereket, de azért látszik még fiatal, vehemens bár hozzá kell tenni igen ügyes keze van, a lökések előtt nem nagyon gondolkodik, biztos magában.
Ez a tegnapi Hawkins-Maguire meccs sem volt semmi , csodálatos break-el nyert Hawkins, végig kiélezett meccsen 10-9-re. Ennél szorosabb már nehezen lehetett volna.danyly
több mint 13 éve
Jó ez a snooker VB.Trump - Williams döntő, és nyer Williams??
Szakink tippje.
Igen, az azért jó nyitás, hogy a tavalyi bajnokot kivágta. Megint nem lesz címvédés.
Nem tudom de mindenesetre jó meccseket hoz eddig ez a VB. Érdemes nézni az EuroSportot.
Én személy szerint nem ismertem ezt a Trump gyereket, de azért látszik még fiatal, vehemens bár hozzá kell tenni igen ügyes keze van, a lökések előtt nem nagyon gondolkodik, biztos magában.
Ez a tegnapi Hawkins-Maguire meccs sem volt semmi , csodálatos break-el nyert Hawkins, végig kiélezett meccsen 10-9-re. Ennél szorosabb már nehezen lehetett volna.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Baranyai János kurva jó volt a súlyemelő EB-n. 😊 Nem lesz a legelején, de nagyon nagyot küzdött és a híres, szörnyű olimpiai sérülése után így visszatérni, minden elismerést megérdemel.szerk: A "nem lesz a legelején"-t azért kicsit cáfolom, végül ötödik lett összetettben! 😊
több mint 13 éve
Vártam, hogy valaki lereagálja itt a Krikett VB döntőjének eredményét, de ha nem, hát nem.
több mint 13 éve
Berki Krisztián naagyon simán EB győztes! 😊És Hídvégi Vidtől is szép volt a negyedik hely.
A nemzetközi tornaszövetséget pedig hólapáttal kellene tarkón csapni az idióta olimpia kvali szabályaik miatt.
több mint 13 éve
West Indiesnek vannak cheerleaderjei, és hála a maximális genetikai keveredésnek igen jó keresztezéseket eredményezett a környék!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A 20/20 az ilyen elfajzott verziója, ahova csak sluggereket visznek 😛 a mostani 50 overes, ebben még van taktika azért.jó hát én koca krikett néző vagyok így csak twenty20 😊
Van a Test krikett (ahol addig ütsz, amíg ki nem esel, akár 300-400-500 labda is lehet.. ilyenből nincs world cup, ez évekig tartana 😀), meg a One Day International (ODI), ahol mindkét csapatnak 50 overe van (vagyis 50*6 = 300 labdája van) - ez megy most, négy évente van ilyen. http://www.cricketworldcup2011.co.in/
Ebből egy meccs kb. 1 nap.. és másfél hónapon át megy a torna.
Én Pakisztánt kedvelem (Afridit főleg), két-három indiai ütőt, Sri Lankának csak a dobóit.. AUS-SAF-ENG triót nem.
Szóval NZ még jöhet.. de ez a mostani West Indies csapat is szimpatikus.Igor
sangakkara és jayawardene
bár leszedtem valamikor az Ashes játékot és rohadt nehéz volt így megutáltam egy kicsit 😀
több mint 13 éve
A 20/20 az ilyen elfajzott verziója, ahova csak sluggereket visznek 😛 a mostani 50 overes, ebben még van taktika azért.Van a Test krikett (ahol addig ütsz, amíg ki nem esel, akár 300-400-500 labda is lehet.. ilyenből nincs world cup, ez évekig tartana 😀), meg a One Day International (ODI), ahol mindkét csapatnak 50 overe van (vagyis 50*6 = 300 labdája van) - ez megy most, négy évente van ilyen. http://www.cricketworldcup2011.co.in/
Ebből egy meccs kb. 1 nap.. és másfél hónapon át megy a torna.
Én Pakisztánt kedvelem (Afridit főleg), két-három indiai ütőt, Sri Lankának csak a dobóit.. AUS-SAF-ENG triót nem.
Szóval NZ még jöhet.. de ez a mostani West Indies csapat is szimpatikus.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Krikettet nem nézi valaki? Élmény az angolok lúzerkedését figyelni... 😊miért mi van most krikett?
Aki a baseballt szereti, ezt is kedvelheti.. itt egy kis válogatás (a lényeg, hogy ha pattanás nélkül kiütöd 6 pont, ha pattanással, de elmegy a pálya széléig, akkor 4.. 1/2-t pedig úgy szerzel, hogy a pálya két vége között futkorászol)
- Kevin O'Brien az angolok ellen
http://www.youtube.com/watch?v=sBME8b7FJcQ
- Ryan ten Doeschate az angolok ellen (az angol fielding ezen a meccsen szinten rohetjes volt amugy)
http://www.youtube.com/watch?v=ZEmMjS4c1tc
- Ross Taylor Pakiszátn ellen (kétszer kiejthették volna...)
http://www.youtube.com/watch?v=a5IL1r52NYc&feature=related
(.. de nem sikerült, és ezt művelte utána.)
http://www.youtube.com/watch?v=837PEgV6uO4&feature=related
Kieron Pollard volt még állat az írek ellen (94 pont 55 labdából), de arról még ennyire szar videók sincsenek..Igor
a twenty20 VBket szoktam nézni amikor meg eurosporton. Go Sri Lanka offkorz
több mint 13 éve
Krikettet nem nézi valaki? Élmény az angolok lúzerkedését figyelni... 😊 Aki a baseballt szereti, ezt is kedvelheti.. itt egy kis válogatás (a lényeg, hogy ha pattanás nélkül kiütöd 6 pont, ha pattanással, de elmegy a pálya széléig, akkor 4.. 1/2-t pedig úgy szerzel, hogy a pálya két vége között futkorászol)
- Kevin O'Brien az angolok ellen
http://www.youtube.com/watch?v=sBME8b7FJcQ
- Ryan ten Doeschate az angolok ellen (az angol fielding ezen a meccsen szinten rohetjes volt amugy)
http://www.youtube.com/watch?v=ZEmMjS4c1tc
- Ross Taylor Pakiszátn ellen (kétszer kiejthették volna...)
http://www.youtube.com/watch?v=a5IL1r52NYc&feature=related
(.. de nem sikerült, és ezt művelte utána.)
http://www.youtube.com/watch?v=837PEgV6uO4&feature=related
Kieron Pollard volt még állat az írek ellen (94 pont 55 labdából), de arról még ennyire szar videók sincsenek..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
az írek meg ellúzerkedték a végén. 1 passz és meglett volna a cél.haromtAz igaz, ráadásul középen is mentek, így a jutalom rúgás is meglehetett volna. Meg a Wales cél után is majdnem tudtak válaszolni, de akkor meg szabálytalanság miatt elvették a labdát. Én nagyon sajnálom, mert meglehett volna a meccs. Jövőhéten az angolok elleni meccs pedig még keményebb lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó hát én sem az olaszoknak drukkoltam hanem a franciák ellen 😊életemben nem drukkoltam az olaszoknak, de most igen a franciák ellen és meg is verték őket 😊 kurva jó meccs volt.Én ennek ellenére se drukkoltam az olaszoknak. 😀 Viszont annak örülök, hogy a franciákat megverték.
mingyá jön a Wales-Írországharomt
Wales-Írország meccs is jó volt, de sajnos azon az igen érdekes Wales célon elment a meccs. :/ Pedig szerintem összeségébe jobban játszottak az írek, csak sajnos a több hibát is ők vétették.süti
az írek meg ellúzerkedték a végén. 1 passz és meglett volna a cél.
több mint 13 éve
életemben nem drukkoltam az olaszoknak, de most igen a franciák ellen és meg is verték őket 😊 kurva jó meccs volt.Én ennek ellenére se drukkoltam az olaszoknak. 😀 Viszont annak örülök, hogy a franciákat megverték.
mingyá jön a Wales-Írországharomt
Wales-Írország meccs is jó volt, de sajnos azon az igen érdekes Wales célon elment a meccs. :/ Pedig szerintem összeségébe jobban játszottak az írek, csak sajnos a több hibát is ők vétették.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
életemben nem drukkoltam az olaszoknak, de most igen a franciák ellen és meg is verték őket 😊 kurva jó meccs volt.mingyá jön a Wales-Írország
több mint 13 éve
6 NationsAZ angol-francia még jobb volt, és végre végig tudtam nézni az egészet!
Az Ír-Francia meccs hajrája parádésra sikeredett! Sajnos csak az utolsó 20 percet láttam.vadibandi
több mint 13 éve
qpee1
114
LFL??? Valaki tudna adni egy címet ahonnan letölthetném a döntőt. Olyan mint az NFL csak csajokkal tangában és melltartóban és trükkösebb drájvokkal
több mint 13 éve
6 NationsAz Ír-Francia meccs hajrája parádésra sikeredett! Sajnos csak az utolsó 20 percet láttam.
több mint 13 éve
most van amúgy rögbiben a magic weekend isJJ Tiller13 órától kezdődik a második nap
http://veetle.com/index.php/channel/view#4d45330a57f86
hajrá Leeds!
ja és kösz Fake
Gyementyieva mondta, mikor tavaly abbahagyta a teniszt, hogy "csak a jók vonulnak vissza fiatalon" 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Őt nem ismerem, csak a két tesóját, pont velük, a Blazers-szel játszottunk, de szerintem csak Casey volt a pályán. 11-6-ra megszórtak minket, ilyesmire számítottam, ez nem az a meccs volt, ahol esélyünk lehetett volna, a félidei 1-7 után még ez az eredmény is elfogadható. Jövő héten pénteken a Rush, vasárnap a Swarm ellen játszunk, ott viszont nyerni kell végre az egyiket. Ja, meg még tart a Rush meccse, remélem kikapnak, és akkor megőrizhetjük az utolsóelőtti helyünket. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyik kedvenc lax videomat megosztanam veletek is.foszereplo egyik kedvenc jatekosom mikey powell.
par szot mondanek azert rola, hiszen nem akarmilyen eletutja van, bar meg mindig csak 28 eves.
erosen lax orientalt csaladja van mintha egy kanadai hokiscsaladrol jonne,
ket batyja ryan es casey szinten lax zsonglorok 😊
mar gimnazistakent egy olyan jatekos volt,
akitol egy europai ellovas valogatott majd barmely jatekosa sirva adna le felszereleset.
termeszetesen high-school all-american volt es azota is tobb maig fennalo rekord tulajdonosa (en csak allami szinten talaltam) : legtobb pont egy idenyben (194), a legtobb pont egy meccsen (15) es a legtobb golpassz egy szezonban (120).
ket batyja nyomdokaiban a syracusera jart. mind a harman a syracuse tortenetenek azon 12 jatekosa koze tartoznak akik negyszer (gyak. minden evukben freshmantol seniorig) belettek valasztva az all-american teambe bar ahogy nezem ezt csak olyan 80'tol valaszthatjak.
de sztem ez meg igy is eleg nagy szo.
az igazan durva tenyek viszont csak itt kezdodnek h visszaterjek mikeyra.
az egyeduli jatekos azota is aki 4x egymas utan megnyerte a jack turnbull awardot ami a divizio I legjobb csataranak jar. emelett minden eveben a dontosei kozott volt a tewaaraton dijnak,
ami a lacrosse heismann trofeaja es egyeduli jatekoskent a tortenelemben ketszer vihette haza.
ket nemzeti bajnoki cimet nyert a narancsosokkal es a mai napig tartja
a legtobb karrier pontok csucsat a cuseban.
ez eddig szep es jo mindenki lathatta h no fel a kis michael jordan 😊
de a tortenet bombaja itt robban 😀
mikey miutan vegzett az egyetemmel 2004ben, bejelentette h nem akar az MLLben jatszani ( a field major liga) mint szamara egyetlen opcio hanem inkabb zenesz karrierjere koncentralt es ki is hagyta az evet szorakozas nelkul megcsak a draftra sem jelentkezett (23 evesen 😀).
termeszetesen a sportagtol nem szakadt el, ket batyjaval alairt
az egyik legnagyobb sportszergyartohoz a brinehoz.
2005ben viszont meggondolta magat es megis szandekozott jatszani, igy a drafton a baltimore bayhawks jatekosa lett, ahol mar ott jatszott egy valodi lacrosse legenda gary gait (rossz belegondolni h csak ez a ket ember mit tudott muvelni az ellenfelek vedelmeivel kb mintha pele es maradona puskasnak adogatnak a labdat ) akivel kozosen bajnoki cimhez segitettek a csapatot.
ezutan 2006ban mikey ujbol bemondta az unalmast es kihagyta az egesz szezont 😊
de azert a vilagbajnoksagra elment a team usa tagjakent.
allati meglepo modon tagja volt a vb all-star csapatanak es csapata legeredmenyesebb jatekosa volt, habar a csapat kiszivott a dontoben a kanadaiaktol addig 14 osszecsapasbol mindossze masodizben.
ezutan 2007ben visszatert az MLLbe, szokasos teljesitmenyet csodalhattak a szurkolok, 12 meccsen durrantott 48 pontja elegge szolid teljesitmenyre vall, vmint addigi szokasaval ellentetben 2008ban is jatszott, bar csak 8 meccset, de az alatt is hozta nagyjabol atlagat osszesen 33 ponttal.
es ezutan valik plane nem mindennapiva a tortenet.
nem tudom, h miert, de emberunk ugy gondolta kemeny 26 evesen, hogy neki ennyi eleg volt a pro sportolok eletebol es amennyire tudom vegervenyesen visszavonult, hogy teljes mertekben a muveszetekben tudjon kiteljesedni.
amiota uj eletvitelre valtott azota utazo zeneszkent es irokent mukodik meglehetosen sikeresen. tobb szaz dalbol all mar sajat diszkografiaja valamint 2010 oktobereben adta ki harmadik sorlemezet.
remelem senkit sem untattam csak sztem erdekes eletut ez es
laxon kivul meg nemigen talalkoztam hasonloval h egy ekkora tehetseg ennyire fiatalon
magatol hagyja abba mert mashoz akar kezdeni az eletevel.
tehat a video ami apropojan powell szoba jott, egy 2006os MLL All-Star galan tortent
freestyle shootouton keszult ravezeteset filmesiti meg.
Behind the back // Flip // Shot
http://www.youtube.com/watch?v=kHwuY9KqY3Q
több mint 13 éve
most van amúgy rögbiben a magic weekend is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kezdődik a Skót-Wales rögbiNem rossz meccs ez. Bár lehetne kicsit szorosabb is. Egyébként más sportokban miért nem tudják ennyire tisztelni a bírót, mint itt?
remélem jó meccs lesz, bár egyik sem túl szimpi.
0:45-tól meg ír-francia felvételrőlharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kezdődik a Skót-Wales rögbiremélem jó meccs lesz, bár egyik sem túl szimpi.
0:45-tól meg ír-francia felvételről
több mint 13 éve
február 20-án LAX in JAX!http://sunshineclassic.com/
---