Darts
20 feliratkozó
több mint 11 éve
loool az kemnény 0
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Jenkins, az örök második? 😀vettem 21 grammos unicornokat, terry jenkins is azokkal ilyen jó!eaglesmcnabbbezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.Sobri Jóska
9 PDC nagy tornán volt döntös. Mutatom az eredményeit:

A darts Ballackja.
több mint 11 éve
ez mi volt?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Igen, mert nem lehet végig bírni! Kivéve amikor igen...Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!peachAkkoris kikap, max. nem foglalkozik vele.Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Faszom, hogy most jön a 141es kiszállóDexxter TailorKlasszis volt. Bezzeg amikor három nyila van d12-re, az nem ment, nehéz játék ez
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
most fogtam fel h Taylor nem csak nyilakat hanem gyártót is váltott 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Choker öreg 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
vettem 21 grammos unicornokat, terry jenkins is azokkal ilyen jó!bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Faszom, hogy most jön a 141es kiszálló

Don't blink!
több mint 11 éve
bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.
több mint 11 éve
bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!
több mint 11 éve
Egy VB döntősnek, hogy lehetnek ilyen szar nyilai? 😛
több mint 11 éve
Szerencsétlen Anderson 😀😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!peachAkkoris kikap, max. nem foglalkozik vele.
több mint 11 éve
Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ez hanyadik robinhood Andersonnál csak ezen a meccsen?
több mint 11 éve
Erre elkezd Yookerezni ájájáj...
több mint 11 éve
És ha Taylor még D8-at, D16-t is tudna dobni...Sobri JóskaAkkor 5-1 lenne most neki...
több mint 11 éve
És ha Taylor még D8-at, D16-t is tudna dobni...
több mint 11 éve
Az egyik tömeget nem tud dobni, a másik kiszállót. Szar meccs 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorPedig most láthatóan azt csinálja sajnos.
ha nem engedi el magát, úgy, mint Gerwen ellen, akkor ennek gyorsan vége lehet....
több mint 11 éve
Azt, hogy 5-nél D1-re kerekít, meg sem említem...Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorMegzavarta, hogy lebaszta Markó. 😕Schleck
több mint 11 éve
Meg egy kicsit Taylor is összekapta magát. 6 leg zsinorban...Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorMegzavarta, hogy lebaszta Markó. 😕Schleck