Darts
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorAz a baj, hogy ha Taylor a saját kezdésében dob egy 140/180-at, akkor Anderson abszolút elengedi azt a leget. Ez mindaddig oké, amíg a sajátjait hozza, de az nem fog végig menni,
több mint 11 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorKéső. Úgy megtorpant ahogy én szoktam 😀
több mint 11 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorMegzavarta, hogy lebaszta Markó. 😕
több mint 11 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsölj

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Egyszer bejön. 😊Legalább konzekvens vagy 😀Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉Sobri Jóska
Jakehomer
De. Ő nyerte azt a leget.Nem jött be neki. Egyébként épp most megint 72-je volt és T12-re ment.H_MarkoMost komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Nem hiszem hogy ő valaha is olyan magas szinten focizott mint te dartsoztál.én leszek a darts respectvvlacija!eaglesmcnabbígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.eaglesmcnabbEzek az elemzések hiányoznak csütörtökönként 😛Toca
több mint 11 éve
én leszek a darts respectvvlacija!ígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.eaglesmcnabbEzek az elemzések hiányoznak csütörtökönként 😛Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.eaglesmcnabbEzek az elemzések hiányoznak csütörtökönként 😛
több mint 11 éve
Gáz van babám!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
ígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
De én mindig arcozom... 😛Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoMondjuk pont tőled nem vártam volna ezt a kommentet 😛Toca
Én pont azt látom Anderson-ban, hogy nem kockáztat. Pl bullra is csak akkor dob rá, ha a másik kiszállón van.Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoSzerintem az egész játéka erre épül a vb-n, hogy egyszerűen nem veszi túl komolyan a dolgot. És így lelazítva úgy látszik jobban is megy neki, mintha nagyon ráfeszülne.Schleck
Egyébként picit higgadtabban átgondolva nem is akkora arcozás a D18 D18.
több mint 11 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoSzerintem az egész játéka erre épül a vb-n, hogy egyszerűen nem veszi túl komolyan a dolgot. És így lelazítva úgy látszik jobban is megy neki, mintha nagyon ráfeszülne.
több mint 11 éve
leszarom ki nyer, csak legyen szoros hogy biztos meglegyen a 26 db 180-as. tegnap egy híja volt hogy bankot ütök
a tegnapi fárasztó meccs Philpapa malmára hajtja a vizet, tegnapival együtt ezt már nem lehet bírnieaglesmcnabb
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoMondjuk pont tőled nem vártam volna ezt a kommentet 😛
több mint 11 éve
Nem jött be neki. Egyébként épp most megint 72-je volt és T12-re ment.Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?
több mint 11 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/
több mint 11 éve
Legalább konzekvens vagy 😀Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉Sobri Jóska
Taylor 7 nyilat dobott sikertelenül d8-ra, ouch
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
leszarom ki nyer, csak legyen szoros hogy biztos meglegyen a 26 db 180-as. tegnap egy híja volt hogy bankot ütök a tegnapi fárasztó meccs Philpapa malmára hajtja a vizet, tegnapival együtt ezt már nem lehet bírni
több mint 11 éve
Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉
több mint 11 éve
Anderson tolja neki.
több mint 11 éve
Anderson már megint brutális a kiszállóknál
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Csalogató a Wild Card meccs végignézése is, de inkább e mellett döntök. Hajrá Gary!DannyAz már lényegében eldőlt. Hajrá Gary!
több mint 11 éve
Két 120+ kiszálló 1.szettben, megteszi 😀Hajrá Gary! (csak d20-ra kerekíts mindig 😀 )NewmanVagy bullra 😀Danny