Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
megint elment a hangom de kit érdekel.?????????? köszönöm a sportélményt, megint!
több mint 8 éve
Egy faszt nem, Anglia játékerőben bárkivel felveszi a versenyt, szarom én le, ha mondjuk kiesnek, de hajtanak, és nem lehet rájuk panasz. Csak azért nem akartam, hogy velünk kerüljenek össze, mert magyarként nyilván alap, hogy kinek szurkolok, de egyébként 20 éve megrögzött angol-drukker vagyok.Majdnem agyvérzést kaptam, amikor úgy volt, hogy magyar-angol lesz.Azért a portugál-angoltól se lettél volna boldogabb, ahogy Izland elen sem lesz egyszerű. szóval az orvosoknak sok dolguk lehet majd még veled 😉
Stez
dande
Ha ez a két csapat kiüti egymást rögtön a 16 között, bebaszott volna.
több mint 8 éve
Majdnem agyvérzést kaptam, amikor úgy volt, hogy magyar-angol lesz.Azért a portugál-angoltól se lettél volna boldogabb, ahogy Izland elen sem lesz egyszerű. szóval az orvosoknak sok dolguk lehet majd még veled 😉
Stez
több mint 8 éve
Majdnem agyvérzést kaptam, amikor úgy volt, hogy magyar-angol lesz.
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/5ab5.mp4azért Titianri többet gyakorolta, és szebben is csinálta, de nekem ez is tetszik.
dande
több mint 8 éve
Épp ma néztam végig bemelegítésként a 2000-es EB spanyol-jugoszláv meccsét, ahol a 91. percben 2-3-as állásnál Knézy többször is jól kihangsúlyozza, hogy a spanyoloknak már nincs esélyük, kiestek, ez elúszott. Aztán két perc alatt két spanyol gól. Rögtön te jutottál eszembe 😀A 99-es BL döntőhöz képest, ahol eltemette a ManU-t, aztán 2 perc alatt fordítottak és nyertek ez semmi.
Kenny
több mint 8 éve
Az az igazsag, hogy 3-3ra nyertunk ma.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Elkéstek én hamarabb beraktam ide 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Épp ma néztam végig bemelegítésként a 2000-es EB spanyol-jugoszláv meccsét, ahol a 91. percben 2-3-as állásnál Knézy többször is jól kihangsúlyozza, hogy a spanyoloknak már nincs esélyük, kiestek, ez elúszott. Aztán két perc alatt két spanyol gól. Rögtön te jutottál eszembe 😀Mai megérzéseim. Kikapunk a portugáloktól 2-1-re, de mivel a sógorok és a Vikings kiegyeznek egy döntetlenben, csoport másodikok leszünk, és Stez darlingjaival játszunk a nyolcaddöntőben.A mai magyar ikszet támogatta jinxtriad.
iktriad
iktriad
több mint 8 éve
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/5ab5.mp4
több mint 8 éve
Pep71
2 593
ez kegyetlen volt 😀😀
több mint 8 éve
Ez a Dzsuzsák vers Hajdú B-től........... 😊
több mint 8 éve
HBI verse nagyon komoly. 😊
több mint 8 éve
Mai megérzéseim. Kikapunk a portugáloktól 2-1-re, de mivel a sógorok és a Vikings kiegyeznek egy döntetlenben, csoport másodikok leszünk, és Stez darlingjaival játszunk a nyolcaddöntőben.A mai magyar ikszet támogatta jinxtriad.
iktriad
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Semmi sem képes ennyire egyesíteni a népet, mint a futball. Mert ez a nemzet csapata. Ezerszer jobb csapat a belga, ha velük játszunk. De ez a csapat annyira együtt van, annyira látszik az önbizalom. Nem véletlenek ezek a megpattanó gólok.
több mint 8 éve
Pep71
2 593
köszönömtippmix-en lehet még fogadni a végső győztesre majd, tudja esetleg valaki?persze
Pep71
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 326
tippmix-en lehet még fogadni a végső győztesre majd, tudja esetleg valaki?persze
Pep71
több mint 8 éve
Pep71
2 593
tippmix-en lehet még fogadni a végső győztesre majd, tudja esetleg valaki?
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Koszonom Pinter Attila hogy kikaptal az eszak irektol!www.youtube.com/watch?v=G9iNKbxUAx0
Kenny
több mint 8 éve
lol, izland szétszopatja angliátjó lenne biztos, de az a helyzet, hogy lassan az angoloknak is befelé fog pattanni a labda
Löfli
több mint 8 éve
Koszonom Pinter Attila hogy kikaptal az eszak irektol!
több mint 8 éve
Ja igen gyühetnek az igazi írek is.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 906
A balgákat jó lenne elkerülni.Hmm. Ibrahimovic élőben is megtapasztalhatja azt hogy az MB1 mennyivel erősebb a holmi biszem-baszom Ligue Ön-től.Akkor most kivel kerülhetünk össze?Belga vagy svéd
Coolearie
dande
Coolearie
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Hmm. Ibrahimovic élőben is megtapasztalhatja azt hogy az MB1 mennyivel erősebb a holmi biszem-baszom Ligue Ön-től.Akkor most kivel kerülhetünk össze?Belga vagy svéd
Coolearie
dande
több mint 8 éve
"csucsak"