Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
attól eltekitve, hogy nagyon röfög ez a meccs, azért remélem Fortuna nem pártol el mellőlünk a továbbiakban sem
több mint 8 éve
CR agyvérzést kapBassza meg Ronáldó. Akármi lesz ennek a meccsnek a vége nagyon büszke leszek a magyarokra.
Stez
több mint 8 éve
Ma bejött egy csávó a lottózóba és felpakolt 5 vagy 10 ezret arra, hogy nyernek a magyarok 3-2-re, asszem 110x szorzóért. Én meg ránéztem és röhögtem 😀Ha így haladunk, 5-4 lesz 😊
Duff
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
MIAFASZVAN?! 😀
több mint 8 éve
Na ha most kibírunk 10percet feladják
több mint 8 éve
Ilyen niiiiincs!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
LOOOOOOOOOL - Dzsudzsi for gólköniiiig.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kapcsoljuk ki a PS-t baszki 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ipsz..😁
több mint 8 éve
MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
több mint 8 éve
Az a legjobb az egészben, hogy mi itt focizunk egy jót a féltarcsi csapatunkkal ők meg az életükért küzdenek 😊
több mint 8 éve
Pep71
2 593
mintha les lett volna, nem is merték oldalról visszajátszaniugyanezt akartam írni
slowmotion
több mint 8 éve
Duff
3 133
Ma bejött egy csávó a lottózóba és felpakolt 5 vagy 10 ezret arra, hogy nyernek a magyarok 3-2-re, asszem 110x szorzóért. Én meg ránéztem és röhögtem 😀
több mint 8 éve
mintha les lett volna, nem is merték oldalról visszajátszani
több mint 8 éve
Lejátsszuk az EB legjobb meccsét amúgy 😊4-3-ra nyerünk. 😊
gabokocka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Kicsit nagy gól volt a kötsögtől. Kár érte, hamar kapituláltunk.
több mint 8 éve
Hát feljöttek...Korán kezdtél arcoskodni 😊
gabokocka
De kétségtelen, hogy minden elképzelhetőt felülmúl a csapat.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Azért azt a zsugát eltette CR... EB gólja szvsz.
több mint 8 éve
Lejátsszuk az EB legjobb meccsét amúgy 😊
több mint 8 éve
Óóóóó, a faszomat, ennyire hamar...