Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Pepe le ne rúgjon senkit közülünk, mert kiakadok.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
AMúgy végre ma eléggé meggyőzően vezetjük a ShowYourSupport-os cuccot, szal spammelheti mindenki #HUN-t : D
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
de geciszép a portugál mez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
C.Roni picit frusztralt nem?
sorry ha volt mar.

www.youtube.com/watch?v=pkRKzj-FPXo
ZoliMP
Érthető szerintem.

A magyarok ellen karrierje legjobbját kell hoznia, ha pontot akarnak szerezni.
Zolee23
Senki sem bántja majd őket. A végső győztestől nem szégyen kikapni.. 😁
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
amugy normális minőségű gólösszefoglalót egy meccsről hol lehet találni? (cseh-török)
uefa honlapján nincs ilyen ami vicc, youtubeon is kb tvből felvettettek vannak
hivatalos gólöf video sehol? normális statok sincsenek a meccsekről az uefa honlapon, hőtérkép v ilyesmi. nagyon gáz ez 2016ban...
braxa88
ourmatch.net
Höri
fullmatchesandshows.com/
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
amugy normális minőségű gólösszefoglalót egy meccsről hol lehet találni? (cseh-török)
hivatalos gólöf video sehol? normális statok sincsenek a meccsekről az uefa honlapon, hőtérkép v ilyesmi. nagyon gáz ez 2016ban...
braxa88
ourmatch.net

több mint 8 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
sorry ha volt mar.

ZoliMP
Érthető szerintem.

A magyarok ellen karrierje legjobbját kell hoznia, ha pontot akarnak szerezni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Strock nem nagyon tartalekol.

több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
sorry ha volt mar.

több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Minden idők legjobb (és egyben legrosszabb) döntője az 1954-es, NSZK elleni vb-finálé volt.

Mert ott volt Magyarország, vaze.
Stez
Akkor már az 1938-ast is említsük meg 😊

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Minden idők legjobb (és egyben legrosszabb) döntője az 1954-es, NSZK elleni vb-finálé volt.

Mert ott volt Magyarország, vaze.

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5
Stez
ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Wester
Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.
Stez
nem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.
bergerdani
lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedben
Borbinho
lol, nem, nagyon nem. A négy évvel előttivel kevered...
csi77
lol, de. nagyon de. A négy évvel ezelőtti? a dél-afrikai? A lengyel-ukrán?? 😀😀😀D
Borbinho
Nem, a 2006 előtt négy évvel, azaz a 2002-ben rendezettel. Az sokkal jobb volt, levonva a bírókat.
csi77
Ez esetben touché. De sajnáltam szegény Oli Kahnt (miatta lettem kapus anno), amikor törött ujjal (részben) rajta ment el a döntő...Mondjuk az a brazil válogatott....főleg a maihoz képest....nem most volt 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Stez
ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Wester
Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.
Stez
nem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.
bergerdani
lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedben
Borbinho
csi77
lol, de. nagyon de. A négy évvel ezelőtti? a dél-afrikai? A lengyel-ukrán?? 😀😀😀D
Borbinho
Nem, a 2006 előtt négy évvel, azaz a 2002-ben rendezettel. Az sokkal jobb volt, levonva a bírókat.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/video-lejatszottuk-a-magyar-portugalt-cr-mozdulataban-minden-benne-2508701

Ez jó, de vajon mennyire reális? 😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
csi77

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!

😀 😀 😀

Mennyi emlék. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
 index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/22/nagy_bloffel_szivathattak_meg_a_horvatok_a_spanyol_11-est_kihagyo_ramos/
empty taxi
ez mindenhol így megy az életben!aki jól blöfföl az a nyerő! 😉
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 401 — Lájkold a zsűrit!
 index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/22/nagy_bloffel_szivathattak_meg_a_horvatok_a_spanyol_11-est_kihagyo_ramos/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-bravo-magyarorszag-igy-dicser-a-roman-sportlap-2508713

komoly!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Stez
Wester
Stez
bergerdani
mer nem néztél még africa kupát
Negritis
mondjuk az tényleg legalja
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.
Stez
Milyen mák? Már az elején megmondtam, teljesen egyértelmű, hogy ők nyernek. A nagyok nem is mertek az ő águkra kerülni, meg mi se fogunk valószínűleg.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nekem kifejezetten tetszik, hogy a nagyok összekerültek egy ágra. Én nagyon tudok lelkesedni az olyan középszintű csapatokért akik jelenleg a felső ágon vannak. És ha még a Belgák is ide fognak kerülni akkor az Angolokat leszámítva az összes számomra szimpatikus csapat a felső ágon lesz. Valakinek pedig csak összejön akár a döntő is. 😊

Az pedig, hogy MI hova kerülünk számomra már lényegtelen. Ezek a srácok sokkal de sokkal többet nyújtottak mint bármikor is reméltem volna. Ha innentől a Portugálok és a következő ellenfelünk is lefocizik majd minket a pályáról (kétlem), akkor is csak gratulálni tudok a fiúknak.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Stez
Szerintem egy kezemen több ujj van annál, mint amennyi ahhoz kellene, hogy megszámoljam, hány jó döntőt láttam az elmúlt ~10 évben, mondjuk EB-n, VB-n és BL-ben összesen.

Nem az ún. kiscsapatok miatt lesz full sz*r egy döntő, hanem a tét miatt. Bárki fog játszani a döntőben Saint-Denis-ben, bizonyosan gané meccs lesz.

Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
csi77
a 2002es japán-koreai?! mindenidők legundorítóbb vb-je...
braxa88
A bírók miatt, de a meccsek jók voltak. Kivéve, hogy Argentína kiesett a csoportból...

Hajrá Bad Bones!