Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Pepe le ne rúgjon senkit közülünk, mert kiakadok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
AMúgy végre ma eléggé meggyőzően vezetjük a ShowYourSupport-os cuccot, szal spammelheti mindenki #HUN-t : D
több mint 8 éve
de geciszép a portugál mez
több mint 8 éve
Senki sem bántja majd őket. A végső győztestől nem szégyen kikapni.. 😁C.Roni picit frusztralt nem?Érthető szerintem.
sorry ha volt mar.
www.youtube.com/watch?v=pkRKzj-FPXo
ZoliMP
A magyarok ellen karrierje legjobbját kell hoznia, ha pontot akarnak szerezni.
Zolee23
több mint 8 éve
fullmatchesandshows.com/amugy normális minőségű gólösszefoglalót egy meccsről hol lehet találni? (cseh-török)ourmatch.net
uefa honlapján nincs ilyen ami vicc, youtubeon is kb tvből felvettettek vannak
hivatalos gólöf video sehol? normális statok sincsenek a meccsekről az uefa honlapon, hőtérkép v ilyesmi. nagyon gáz ez 2016ban...
braxa88
Höri
több mint 8 éve
amugy normális minőségű gólösszefoglalót egy meccsről hol lehet találni? (cseh-török)ourmatch.net
uefa honlapján nincs ilyen ami vicc, youtubeon is kb tvből felvettettek vannak
hivatalos gólöf video sehol? normális statok sincsenek a meccsekről az uefa honlapon, hőtérkép v ilyesmi. nagyon gáz ez 2016ban...
braxa88
több mint 8 éve
Hendrix
1 555
C.Roni picit frusztralt nem?Érthető szerintem.
sorry ha volt mar.
ZoliMP
A magyarok ellen karrierje legjobbját kell hoznia, ha pontot akarnak szerezni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
C.Roni picit frusztralt nem?sorry ha volt mar.
több mint 8 éve
Minden idők legjobb (és egyben legrosszabb) döntője az 1954-es, NSZK elleni vb-finálé volt.Akkor már az 1938-ast is említsük meg 😊
Mert ott volt Magyarország, vaze.
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Minden idők legjobb (és egyben legrosszabb) döntője az 1954-es, NSZK elleni vb-finálé volt.Mert ott volt Magyarország, vaze.
több mint 8 éve
Ez esetben touché. De sajnáltam szegény Oli Kahnt (miatta lettem kapus anno), amikor törött ujjal (részben) rajta ment el a döntő...Mondjuk az a brazil válogatott....főleg a maihoz képest....nem most volt 😊Nem, a 2006 előtt négy évvel, azaz a 2002-ben rendezettel. Az sokkal jobb volt, levonva a bírókat.lol, de. nagyon de. A négy évvel ezelőtti?lol, nem, nagyon nem. A négy évvel előttivel kevered...lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
csi77a dél-afrikai? A lengyel-ukrán?? 😀😀😀D
Borbinho
csi77
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nem, a 2006 előtt négy évvel, azaz a 2002-ben rendezettel. Az sokkal jobb volt, levonva a bírókat.lol, de. nagyon de. A négy évvel ezelőtti?lol, nem, nagyon nem. A négy évvel előttivel kevered...lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
csi77a dél-afrikai? A lengyel-ukrán?? 😀😀😀D
Borbinho
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/video-lejatszottuk-a-magyar-portugalt-cr-mozdulataban-minden-benne-2508701Ez jó, de vajon mennyire reális? 😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
lol, de. nagyon de. A négy évvel ezelőtti?lol, nem, nagyon nem. A négy évvel előttivel kevered...lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
csi77
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
😀 😀 😀
Mennyi emlék. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/22/nagy_bloffel_szivathattak_meg_a_horvatok_a_spanyol_11-est_kihagyo_ramos/ez mindenhol így megy az életben!aki jól blöfföl az a nyerő! 😉
empty taxi
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/22/nagy_bloffel_szivathattak_meg_a_horvatok_a_spanyol_11-est_kihagyo_ramos/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
amugy normális minőségű gólösszefoglalót egy meccsről hol lehet találni? (cseh-török)uefa honlapján nincs ilyen ami vicc, youtubeon is kb tvből felvettettek vannak
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-bravo-magyarorszag-igy-dicser-a-roman-sportlap-2508713komoly!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman
28 326
mondjuk az tényleg legaljamer nem néztél még africa kupátnem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Negritis
több mint 8 éve
Kampman
28 326
a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Milyen mák? Már az elején megmondtam, teljesen egyértelmű, hogy ők nyernek. A nagyok nem is mertek az ő águkra kerülni, meg mi se fogunk valószínűleg.
Stez
több mint 8 éve
Nekem kifejezetten tetszik, hogy a nagyok összekerültek egy ágra. Én nagyon tudok lelkesedni az olyan középszintű csapatokért akik jelenleg a felső ágon vannak. És ha még a Belgák is ide fognak kerülni akkor az Angolokat leszámítva az összes számomra szimpatikus csapat a felső ágon lesz. Valakinek pedig csak összejön akár a döntő is. 😊Az pedig, hogy MI hova kerülünk számomra már lényegtelen. Ezek a srácok sokkal de sokkal többet nyújtottak mint bármikor is reméltem volna. Ha innentől a Portugálok és a következő ellenfelünk is lefocizik majd minket a pályáról (kétlem), akkor is csak gratulálni tudok a fiúknak.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Szerintem egy kezemen több ujj van annál, mint amennyi ahhoz kellene, hogy megszámoljam, hány jó döntőt láttam az elmúlt ~10 évben, mondjuk EB-n, VB-n és BL-ben összesen.
Stez
Nem az ún. kiscsapatok miatt lesz full sz*r egy döntő, hanem a tét miatt. Bárki fog játszani a döntőben Saint-Denis-ben, bizonyosan gané meccs lesz.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
A bírók miatt, de a meccsek jók voltak. Kivéve, hogy Argentína kiesett a csoportból...a 2002es japán-koreai?! mindenidők legundorítóbb vb-je...lol, nem, nagyon nem. A négy évvel előttivel kevered...lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
csi77
braxa88
Hajrá Bad Bones!