Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
braxa88
12 534
a 2002es japán-koreai?! mindenidők legundorítóbb vb-je...lol, nem, nagyon nem. A négy évvel előttivel kevered...lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
csi77
több mint 8 éve
lol, nem, nagyon nem. A négy évvel előttivel kevered...lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Megadták a torna alaphangulatát. 😊 Én úgy fogalmaznék, hogy jóval látványosabban játszottak, de a rutin, a dörzsöltség, meg a tapasztalat még hiányzott abból az együttesből. Kellett 1-2 pofon később is, hogy aztán 2 éve a csúcsra juthassanak. 😊Egyetértek. A nyitómeccsen(Németország - Costa Rica 4-2) több gól esett, mint itt az eddig lejátszott összes találkozó bármelyikén. Nagyon jó kis torna volt az. Soldi egyenesen imádta.lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
Amúgy azon a tornán a németek jobbak voltak szerintem, mint ez a mostani Mannschaft. Félek jön a kiesés a negyeddöntőben az olasz-spanyol meccs győztesétől. Hacsak nem mesélik be addig Müllernek, hogy ez igazából nem is EB, hanem VB. 😊 😊 😊
iktriad
De tartok én is ettől, mondjuk, ha papírforma szerint bejutnak a 8-ba, remélem tényleg nagyobb fordulatszámra kapcsolnak. Mind az olaszoknak, mind a spanyoloknak lehetne mit visszafizetni. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Egyetértek. A nyitómeccsen(Németország - Costa Rica 4-2) több gól esett, mint itt az eddig lejátszott összes találkozó bármelyikén. Nagyon jó kis torna volt az. Soldi egyenesen imádta.lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
Amúgy azon a tornán a németek jobbak voltak szerintem, mint ez a mostani Mannschaft. Félek jön a kiesés a negyeddöntőben az olasz-spanyol meccs győztesétől. Hacsak nem mesélik be addig Müllernek, hogy ez igazából nem is EB, hanem VB. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
Ott még a nyitómeccs is király volt. 😊lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
Borbinho
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
lol a németországi VB sztem az egyik legjobb világverseny volt az elmúlt 1.5 évtizedbennem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Lengyeleket én is várom, hogy azért mutatnak többet majd, mert többre képesek mint eddig. Lewa szerintem betalál majd.A könnyebbik ágon papíron a Portugál-Belga győztes, Horvát hármasból döntőzhet valaki majd nagy eséllyel.én a lengyeleket sem írnám le azon az ágon.
(Ha nyerik a csoportot a portugálok, márpedig gondolom, hogy ez a céljuk)
Ez annyira azért nem rossz, bár tény, hogy így hülyén jön ki az egész, de ez van...
Vrij6
de ha wales úgy kontrázik mint a ruszkik ellen akkor ők a döntősök 😊
braxa88
Wales kellemes meglepetés. 😊 😀
több mint 8 éve
braxa88
12 534
A könnyebbik ágon papíron a Portugál-Belga győztes, Horvát hármasból döntőzhet valaki majd nagy eséllyel.én a lengyeleket sem írnám le azon az ágon.
(Ha nyerik a csoportot a portugálok, márpedig gondolom, hogy ez a céljuk)
Ez annyira azért nem rossz, bár tény, hogy így hülyén jön ki az egész, de ez van...
Vrij6
de ha wales úgy kontrázik mint a ruszkik ellen akkor ők a döntősök 😊
több mint 8 éve
Mert aztán a nagy csapatok olyan geci jó focit játszanak. Inkább nézem a horvát lengyel walesi csapat csupaszív játékát, mint a megszokott fásult arcok überfos produktumát. Az angolok, és a spanyolok előtt is ott volt a lehetőség megnyerni a csoportot, csak ahhoz pont ezeket a szar csapatokat kellett volna megverni.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Csak én nem értem mi a baja sok embernek ezzel az EB-vel? Szerintem rég volt ennyire jó világesemény. De alsó hangon is rendben van.régenmindenjobbvót
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A könnyebbik ágon papíron a Portugál-Belga győztes, Horvát hármasból döntőzhet valaki majd nagy eséllyel.(Ha nyerik a csoportot a portugálok, márpedig gondolom, hogy ez a céljuk)
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
több mint 8 éve
dugo93
4 230
Csak én nem értem mi a baja sok embernek ezzel az EB-vel? Szerintem rég volt ennyire jó világesemény. De alsó hangon is rendben van.
több mint 8 éve
mer nem néztél még africa kupátnem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
bergerdani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
nem teccik az eb? csinájj jobbat
több mint 8 éve
Roy Hodgson lenyilatkozta hogy ő szívesen játszana a magyarok ellen.Norvégok is ezt nyilatkozták.
Ennyire kell neki a 6:3?
Coolearie
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Roy Hodgson lenyilatkozta hogy ő szívesen játszana a magyarok ellen.nagyon szar lesz rájönnie, hogy van, aki tudja kezelni a saját csapatát, okosan tud cserélni 😊
Ennyire kell neki a 6:3?
Coolearie
Mindig jövőre
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
nem lepne meg, ha szar lenne a döntő, ha nem játszanánk, a második mecs után hagytam volna a faszba az egészet. Nagyon rég nem láttam ilyen gyenge világversenyt, talán tíz éve a vb volt ilyen szar.Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
Stez
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Mi nyerjük az eb-t, nem tudom mi a f*szról beszéltek?!Végülis jobban állunk most, mint a dánok '92-ben 2 forduló után, az tény. 😊
peach
több mint 8 éve
Mi nyerjük az eb-t, nem tudom mi a f*szról beszéltek?!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Belülről nézve nem, de nézőként sanszos, hogy majd anyázol, amikor a spanyolok, németek, franciák, olaszok kiütik egymást, a másik ágról meg bemákolja magát a döntőbe egy Lengyelország, aztán tolnak egy full szar finálét valamelyik naggyal.Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Wester
több mint 8 éve
Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5ja de mondjuk senki sem mondta az angoloknak vagy spanyoloknak, hogy muszáj másodiknak lenni a csoportban
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Nevetseges, az egyik agon a szarok, a masikon meg hat topcsapatbol 4-5
több mint 8 éve
a fenti ágról a horvátok konkrétan besétálhatnak a döntőbeaz alsó ágon: német, francia, spanyol, olasz, angol dúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva