Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Jah jól megoldották. Olaszok is hogy örülhetnek a csoportgyőzelemnek. 😊Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?Azért mert 6 csoportgyőztes van, de csak 4 harmadik. Az utolsó kettőnek (E,F) már nem jut.
tüsi91
Jan
több mint 8 éve
brady továbblőtte az íreket, tuti csaltak
több mint 8 éve
Francia-Ír akkor, ugye?Wales-ÉszakÍr, az igen. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
törökök is szerethetik most az olaszokat :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A Mennyeiben játszók legalább felkészültek lesznek Hazardból. 😊
több mint 8 éve
De rossz volt nézni a magyar meccset espn-es kommentárral, az meg hogy a vasárnapiról nagy eséllyel le is csúszok, még hihetetlenebb... Az nem baj mondjuk. hogy a svédek nem találtak egy gólt, mert akkor már az esélyesség terhével kellett volna pályára lépni Toulouse-ban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ehehehe, wales-északír, magyar-belga,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Azért a belgák se voltak messze a kieséstől, ha a fejes bemegy utaznak haza.Na majd vasárnap 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?Azért mert 6 csoportgyőztes van, de csak 4 harmadik. Az utolsó kettőnek (E,F) már nem jut.
tüsi91
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Akkor meg lehet, hogy azért mert csak négy csoportelső kaphat csoportharmadikat. Ezek meg végigmentek az ABC-n és az ABCD, előrébb van, mint az EF. Nem tudom, majd egyszer bemegyek Platini cellájába és megkérdezem.Ez szerintem hülyeség. De kb akkor Te meg nem pihensz annyit.Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?Szerintem azért, mert mi fejeztük be utoljára, ez egyfajta előny volt a többiekhez képest.
tüsi91
Kampman
tüsi91
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Gratulálok a T-Home-nak, akik 10 mp csúsztatással közvetítenek. A mi meccsünkön és most is valahonnan kiabálták, hogy gól (gondolom a szomszéd kocsmából), így már tudtam, mire nálam megérkezett........ Rohadjatok meg! 😮Lehet ők is azért csúsztatnak, amiért az amerikai tv-k is a Janet Jackson/Justin Timberlake performansz óta
csi77
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ez szerintem hülyeség. De kb akkor Te meg nem pihensz annyit.Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?Szerintem azért, mert mi fejeztük be utoljára, ez egyfajta előny volt a többiekhez képest.
tüsi91
Kampman
több mint 8 éve
Gratulálok a T-Home-nak, akik 10 mp csúsztatással közvetítenek. A mi meccsünkön és most is valahonnan kiabálták, hogy gól (gondolom a szomszéd kocsmából), így már tudtam, mire nálam megérkezett........ Rohadjatok meg! 😮
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?Ezt már kérdeztem én is, E-F csoport ilyen szempontból szív, de hogy miért, azt nem tudom. 😀
tüsi91
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ú vazze de eke vagyok 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?Szerintem azért, mert mi fejeztük be utoljára, ez egyfajta előny volt a többiekhez képest.
tüsi91
több mint 8 éve
Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?Retteg tolunk Europa
tüsi91
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Miért nem tudtak minket csoportharmadikkal összesorsolni?
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Ír török közt mi dönt, ha 2-4 mindkét gólkülönbség?az, hogy az egyiknek 4 pontja van, a másiknak 3
gabokocka
több mint 8 éve
Ír török közt mi dönt, ha 2-4 mindkét gólkülönbség?Íreknek 4 pontjuk van, Törököknek 3. 😊
gabokocka
több mint 8 éve
Ír török közt mi dönt, ha 2-4 mindkét gólkülönbség?az íreknek 4 pontjuk van/lesz
gabokocka
több mint 8 éve
Ír török közt mi dönt, ha 2-4 mindkét gólkülönbség?
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Éreztem, hogy az olaszok ki fognak kapni. Így viszont a törökök kiesnek, ami jó.