NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
egyértelmű.Ha nincs Csányi valszeg sehol sem vagyunk.És most nem a hozzáértéséről beszélek,hanem a pénzéről és a kapcsolatairól.Erre emlékeztek? Talán itt kezdődött a sikercsapatA magyar foci öszödi beszéde...
www.youtube.com/watch?v=FzFkIsByp6c
Klaci79
Lehet, hogy nem értetek velem 1et de Csányi kinevezése is egy mérföldkő volt.
gordon
több mint 8 éve
Erre emlékeztek? Talán itt kezdődött a sikercsapatA magyar foci öszödi beszéde...
www.youtube.com/watch?v=FzFkIsByp6c
Klaci79
Lehet, hogy nem értetek velem 1et de Csányi kinevezése is egy mérföldkő volt.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Erre emlékeztek? Talán itt kezdődött a sikercsapatwww.youtube.com/watch?v=FzFkIsByp6c
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Jó ebédhez szól a nóta!www.youtube.com/watch?v=89g3k8InqVc
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
braxa88
12 534
modric helyén payet és stimmel
több mint 8 éve
A L'Equipe álomcsapata a csoportkörben:24.p3k.hu/app/uploads/sites/14/2016/06/lequipe.png
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Megpattant labdák... Portugálokkal sem az történt mint az előző két meccsükön hogy egyszerűen semmi nem megy be a millió helyzetből. Nani gólja egyáltalán nem volt tipikus helyzet, cr sarkazása meg megint nem sorolható az ajtó ablak kijátszott dolgok közé. Nekünk is megvoltak a gólokon kívül a helyzeteink, és bár még nyugodt körülmények között nem láttam a meccset olyan hatalmas nagy portugál tüzijáétékra nem emlékszem. Én nem érzem azt a nagy szerencsét ebben a tegnaiban, de még egy higgadt újranézés vár rám.
több mint 8 éve
Hány olyan csapat lehet az elmúlt évek eb/vb-in, akinek már a csoportmeccsek alatt az összes mezőnyjátékosa pályára lépett?pl most az olaszok. sőt, náluk már két kapus is szerepelt.
baggio
több mint 8 éve
Hány olyan csapat lehet az elmúlt évek eb/vb-in, akinek már a csoportmeccsek alatt az összes mezőnyjátékosa pályára lépett?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Löfli, a belgákat ki is húzhatod felülről 😊
több mint 8 éve
Szóval a döntőben csak a piros laposaink nem játszhatnak majd 😊A sárga lapok most törlődnek?csak az elődöntőben
Matthew99
Wester
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A sárga lapok most törlődnek?csak az elődöntőben
Matthew99
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
A sárga lapok most törlődnek?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dugo93
4 229
Azért az is érdekes, hogy hol volt eddig ez az ember?Ezeket a csapatokat edzette eddig karrierje során:
1996–2002 Németország Hertha BSC, másodedző
2003–2004 Németország VfL Wolfsburg, másodedző
2005–2006 Szerbia FK Partizan, másodedző
2006–2007 Németország Borussia Dortmund, másodedző
2008 Kazahsztán Kajrat Almati FK
2008 Kazahsztán Kazahsztán U21
2008–2010 Kazahsztán Kazahsztán
2011 Kazahsztán Kazahsztán U19
2012–2014 Görögország Olimpiakosz U20
2013–2014 Görögország Olimpiakosz U21
2015– Magyarország Magyarország U21
2015– Magyarország Magyarország
Pedig nálunk nagyon gyorsan csodát ért el. Nagyon remélem az EB után megtudjuk tartani.
több mint 8 éve
legyen 4, és akkor Kádár és Fiola is belefér.mondjuk lehet megköveztek, és amúgy én abszolút nem hittem benne, de szerintem storck még dárdainál is nagyobb koponya.Ez így van. Dàrdai taktikailag mèg nem elèg èrett, làtszott rajta, hogy csak nem règ kezdte az edzősködèst. Ő tartàst adott a csapatnak, amire szüksèg volt abban az időben.
eaglesmcnabb
Storck ezzel szemben taktikailag rakta össze a csapatot. Nem tudok olyan lèpèst mondani ezen az EBn ami hiba lett volna. Ès mivel Pali hozta ide, a tisztelete is megvan a jàtèkosok körèben.
Amugy az megvan, hogy úgy jàtszottunk, ilyen jol a portugàlok ellen, hogy 3 alapemberünk nem volt ott, köztük Nagy ès Kleinheisler a kèt legjobbunk.
Èn nem fèlek a belgàktól, ők az esèlyesek, de bőven van keresnivalónk ellenük.
FViktor93
több mint 8 éve
FViktor93
2 173
mondjuk lehet megköveztek, és amúgy én abszolút nem hittem benne, de szerintem storck még dárdainál is nagyobb koponya.Ez így van. Dàrdai taktikailag mèg nem elèg èrett, làtszott rajta, hogy csak nem règ kezdte az edzősködèst. Ő tartàst adott a csapatnak, amire szüksèg volt abban az időben.
eaglesmcnabb
Storck ezzel szemben taktikailag rakta össze a csapatot. Nem tudok olyan lèpèst mondani ezen az EBn ami hiba lett volna. Ès mivel Pali hozta ide, a tisztelete is megvan a jàtèkosok körèben.
Amugy az megvan, hogy úgy jàtszottunk, ilyen jol a portugàlok ellen, hogy 3 alapemberünk nem volt ott, köztük Nagy ès Kleinheisler a kèt legjobbunk.
Èn nem fèlek a belgàktól, ők az esèlyesek, de bőven van keresnivalónk ellenük.
több mint 8 éve
twitter.com/GullitR/status/745668296251441152?ref_src=twsrc%5EtfwAz én haverom szerint is. Mit kell az ilyet berakni? 😀
empty taxi
több mint 8 éve
Amúgy is megiszogatom a magamét mert szeretem a tütűt, de ez az eb elviszi a májamat 😀 szavak nincsenek a tegnapi napra, a b csapattal vért hugyoztattunk a portugálokkal, hogy elkerüljék a kiesést. Egészen szürreális.Amúgy én nem tartok a belgáktól, ha de bruyne, hazard vagy lukaku nem fog ki egy olyan napot mint tegnap cr sztem nyerünk. Mondom mindezt azért mert mi nagyon jók vagyunk, a belgák meg szarok. 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
twitter.com/GullitR/status/745668296251441152?ref_src=twsrc%5Etfw
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Aztán csodálkoznak, hogy szar az életük, nincs boldogságuk és persze nem önmagukban, hanem mindig másokban keresik/találják meg a boldogtalanságuk forrását.Klasszikus...
Tony
Nekem a kedvencem az, amikor az egyik ember divatdrukkerezi a másikat, merthogy csak az EB eredmények miatt örömködik és hol volt amikor a grönlandi jegesmedvékkel ikszeltünk. Tipikus magyarnak magyar a legnagyobb ellensége hozzáállás. Nem ám együtt örülni végre valaminek, lóf*szt. 😊
több mint 8 éve
ja... hát örülni kell, hogy hogy nekünk pattantak a labdák. sokszor álltunk már a fasz rosszabbik végén, már ideje volt.amúgy tényleg megpattantak, viszont Elek lövésénél a portugáloknál röfögött. ez benne van.Nem a tényt vitatom, hanem a hozzáállást. Lejátszottuk a torna eddigi legjobb meccsét, úgy érzem méltó és egyenrangú ellenfelei voltunk a portugáloknak, akiknél egyébként csak Ronaldonak az értéke többszöröse, mint a mi egész csapatunké. És némelyek még ezt is elvitatják a csapattól és kínjukban már azt hozzák fel fikázás tárgyaként, hogy megpattantak a lövések és "ha... akkor kikapunk".
viszont azt néztem, hogy ha pl. Zsuzsi második lövése nem pattan meg, akkor sem lett volna hozzá túl sok köze a kapusnak, maximum szemmel tudta volna verni a lövést. az elsőt meg sohasem lehet tudni...
slowmotion
Egyébként igaz, hogy a kapufák, a bírói faszságok, a megpattanó lövések benne vannak a pakliban, de én a jó játénak is örültem, az eredmény meg fantasztikus.
Tony
de az, hogy a meccs végéig partiban voltunk, az hatalmas eredmény. aki ezt tagadja, az idióta.
több mint 8 éve
mondjuk lehet megköveztek, és amúgy én abszolút nem hittem benne, de szerintem storck még dárdainál is nagyobb koponya.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Szalait pedig megkövetem, ő lőtte az első gólunkat ezen az EB-n és tegnap is sok értékelhető megmozdulása volt, innen is látszik miért nem én vezetem a válogatottat. 😀A nyilatkozata miatt is megkövethetné mindenki, megmondta már a 8-1 után is, hogy normális edzőknek kéne jönniük, akik értik is, hogy mi van a nemzetközi futballban. Tökéletesen igaza volt. A nyilatkozat után jött egy még Egervárinál is nagyobb kókler, majd két külföldi. (Dárdai képzés szempontjából gyakorlatilag az.). A különbség önmagáért beszél.
Tony
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
amúgy tényleg megpattantak, viszont Elek lövésénél a portugáloknál röfögött. ez benne van.Nem a tényt vitatom, hanem a hozzáállást. Lejátszottuk a torna eddigi legjobb meccsét, úgy érzem méltó és egyenrangú ellenfelei voltunk a portugáloknak, akiknél egyébként csak Ronaldonak az értéke többszöröse, mint a mi egész csapatunké. És némelyek még ezt is elvitatják a csapattól és kínjukban már azt hozzák fel fikázás tárgyaként, hogy megpattantak a lövések és "ha... akkor kikapunk".
viszont azt néztem, hogy ha pl. Zsuzsi második lövése nem pattan meg, akkor sem lett volna hozzá túl sok köze a kapusnak, maximum szemmel tudta volna verni a lövést. az elsőt meg sohasem lehet tudni...
slowmotion
Egyébként igaz, hogy a kapufák, a bírói faszságok, a megpattanó lövések benne vannak a pakliban, de én a jó játénak is örültem, az eredmény meg fantasztikus.