NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Hendrix
1 555
NSO-n és annak facebook oldalán is bőven vannak ilyenek. Nem értem én sem. Oké ne szurkoljon, ne érdekelje, de hogy mindenben a szart meglátni, szerintem ez szánalmas. Aztán csodálkoznak, hogy szar az életük, nincs boldogságuk és persze nem önmagukban, hanem mindig másokban keresik/találják meg a boldogtalanságuk forrását.Ezekkel felesleges foglalkozni. Világtalan, élettelen nyomorékok.
Egyetlen "boldogtalanságom", hogy nem találok (normális) magyar szurkolói pólót (sajna mez nem jó a 100% poliészter miatt). 😀
Tony
Ez ugyanaz kb. mint akik habzó szájjal kurvaanyáznak politikai témákban, mintha a kormánytól függene az életük...
Mentalitásban vannak nálunk nagyon komoly gondok, az a baj. (tisztelet a kivételnek)
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
idegeneket ölelgetni a meccs közben a margit szigeten, hazafelé mindenkivel pacsizni, énekelni, mindenki mosolyog boldog. boldog az ország egy estére.NSO-n és annak facebook oldalán is bőven vannak ilyenek. Nem értem én sem. Oké ne szurkoljon, ne érdekelje, de hogy mindenben a szart meglátni, szerintem ez szánalmas. Aztán csodálkoznak, hogy szar az életük, nincs boldogságuk és persze nem önmagukban, hanem mindig másokban keresik/találják meg a boldogtalanságuk forrását.
majd reggel megnézek egy origo cikket a meccsről + a kommentjeit, mennyi szánalmas hőbörgő gyökér van...
braxa88
Egyetlen "boldogtalanságom", hogy nem találok (normális) magyar szurkolói pólót (sajna mez nem jó a 100% poliészter miatt). 😀
több mint 8 éve
u.i.: Akik meg azzal jönnek, hogy megpattantak a labdák Dzsudzsi lövéseinél és mák volt az eredmény, azoknak egy kellemes sünszarást kívánok egy jó kis carolina reaper chilivel.amúgy tényleg megpattantak, viszont Elek lövésénél a portugáloknál röfögött. ez benne van.
Tony
viszont azt néztem, hogy ha pl. Zsuzsi második lövése nem pattan meg, akkor sem lett volna hozzá túl sok köze a kapusnak, maximum szemmel tudta volna verni a lövést. az elsőt meg sohasem lehet tudni...
több mint 8 éve
Hendrix
1 555
Óriási élmény volt, mondjuk egy idő után a világomról nem tudtam, de ez ilyenI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
idegenek ölelgetni a meccs közben a margit szigeten, hazafelé mindenkivel pacsizni, énekelni, mindenki mosolyog boldog. boldog az ország egy estére.na velük nem kell foglalkozni, elszomorító, hogy ennyi fotelből mindent lehurrogó hülye van. Szánalmas alakok. Nem tudom, hogy tudnak így élni. Nem sok ilyen alkalom van, mindenki kiélvezi, ki-ki a maga módján....
majd reggel megnézek egy origo cikket a meccsről + a kommentjeit, mennyi szánalmas hőbörgő gyökér van...
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
idegeneket ölelgetni a meccs közben a margit szigeten, hazafelé mindenkivel pacsizni, énekelni, mindenki mosolyog boldog. boldog az ország egy estére. majd reggel megnézek egy origo cikket a meccsről + a kommentjeit, mennyi szánalmas hőbörgő gyökér van...
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
eb2016.24.hu/hirek/2016/06/23/meg-egy-megdobbento-adat-a-magyar-valogatottal-kapcsolatban/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az M4-en most meg az Izrael(!!!)-Ausztria meccs összefoglalójamegnyugodtam akkor, hogy nem csak halucináltam, hanem tényleg elhangzott : D
Kampman
több mint 8 éve
Tehát:1. Magyarország
2. Izland
.....
Ahogy mindenki várta......😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
ozibozi
17 170
Itt a húsvét, itt a nyúl,na 2006 szeptember 2 óta nem voltam válogatott meccsen, de most újra eljött az idő úgy érzem 😀Én 1986 március 16.-án voltam utoljára válogatott meccsen.
Klaci79
Jan
magyar-brazil
3--0
több mint 8 éve
dugo93
4 229
A legnagyobb "poén", hogy két év alatt jutottunk el idáig és ugyanazzal az emberanyaggal, mint amivel eddig szégyenkeztünk. Mi lett volna, ha mondjuk 5 éve neveznek ki egy értelmes szakembert...Szalainak úgy kellett az a gól, mint egy falat kenyér. Azóta nem csak azt lehet hallani, hogy mindenki szidja és ez a játékán is meglátszik.
Szalait pedig megkövetem, ő lőtte az első gólunkat ezen az EB-n és tegnap is sok értékelhető megmozdulása volt, innen is látszik miért nem én vezetem a válogatottat. 😀
Szerintem az EB meccsét játszottuk tegnap a portugálokkal, eddig is a mi meccseinket tartottam a legjobbaknak, de ez a tegnapi egyértelműen felülmúlt mindent ezen a lagymatag viadalon. Egyenrangúak voltunk a pályán és ezt jó volt látni, a 3 bekapott gólnál látszott a technikai különbség, de át tudtuk ezt hidalni szerencsére.
u.i.: Akik meg azzal jönnek, hogy megpattantak a labdák Dzsudzsi lövéseinél és mák volt az eredmény, azoknak egy kellemes sünszarást kívánok egy jó kis carolina reaper chilivel.
Tony
Nyilatkozta is pár hete, hogy borzasztó nehéz úgy pályán lenni, hogy mindenki oltja. Ezt mondjuk meg is értem. Megváltozott a szurkolók hozzáállása, megváltozott itt minden.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
sose gondoltam h ilyet megélek, látva az eddigi selejtezős mérlegeket, de eszméletlen ami most folyik ebben az országban, nem akarom h vége legyen!
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A legnagyobb "poén", hogy két év alatt jutottunk el idáig és ugyanazzal az emberanyaggal, mint amivel eddig szégyenkeztünk. Mi lett volna, ha mondjuk 5 éve neveznek ki egy értelmes szakembert...Szalait pedig megkövetem, ő lőtte az első gólunkat ezen az EB-n és tegnap is sok értékelhető megmozdulása volt, innen is látszik miért nem én vezetem a válogatottat. 😀
Szerintem az EB meccsét játszottuk tegnap a portugálokkal, eddig is a mi meccseinket tartottam a legjobbaknak, de ez a tegnapi egyértelműen felülmúlt mindent ezen a lagymatag viadalon. Egyenrangúak voltunk a pályán és ezt jó volt látni, a 3 bekapott gólnál látszott a technikai különbség, de át tudtuk ezt hidalni szerencsére.
u.i.: Akik meg azzal jönnek, hogy megpattantak a labdák Dzsudzsi lövéseinél és mák volt az eredmény, azoknak egy kellemes sünszarást kívánok egy jó kis carolina reaper chilivel.
Szerkesztette: Tony
több mint 8 éve
dugo93
4 229
Mivel tegnap becsiccsentettem a győzelemre, így nem tudtam ide írni. Szóval mára maradt ez a bejegyzés.AZTABÜDÖS MEGVAAAAAAN!!!!! MAGYAROK!!!!
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 902
Az M4-en most meg az Izrael(!!!)-Ausztria meccs összefoglalója"Kivándorol Kohn, meg Grün Belgiumba. Behivják őket is katonának. Ott téblábolnak a többi újonccal a kaszárnyaudvaron, amikor megjelenik egy őrmester és kiadja a parancsot.
Kampman
"Na, emberek sorakozó! A flamandok álljanak jobbra, a vallonok meg balra."
Be is állnak mind, ki jobbra, ki balra, csak Kohn meg Grün toporog továbbra is az udvar közepén. Rájuk ordit az őrmester:
"Maguk miért nem állnak már a helyükre? Mik maguk, flamandok, vagy vallonok?"
"Jelentem alássan, mi vagyunk a belgák."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
FViktor93
2 173
Zseniàlis èrzèkkel tippeltem meg Ausztriàt vègső győztesnek 😂😂
több mint 8 éve
Na megyek megveszem a repjegyet a Magyar-Észak Ír negyeddöntőre..😛
több mint 8 éve
Kampman
28 326
A magyar irodalom legújabb gyöngyszeme, utolérhetetlen zseniális, köszönjük!!! A jövő évi érettségin kötelező verselemző feladat 😊Kár, hogy Latinovits már nem él, vele még jobb lett volna 😀
www.youtube.com/watch?v=kytjmPP4ofg
dande
több mint 8 éve
Belgium: Löfli, Borbinho, Kenny, Hanni, Wester, petey!!!YOLO
Sajnos ezt bebuktátok! 😀
Klaci79
de leszarnám 😀
több mint 8 éve
A magyar irodalom legújabb gyöngyszeme, utolérhetetlen zseniális, köszönjük!!! A jövő évi érettségin kötelező verselemző feladat 😊www.youtube.com/watch?v=kytjmPP4ofg
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Az első CR gól nem volt les?most néztem meg, de nem láttam jó lassítást...elég gyanús de mivel nem tudom megállapítani nem mondok semmit...az viszont látszik, hogy két kézzel lökött egyet a védőjén, mielőtt elindult befelé
gabokocka
több mint 8 éve
Zlatan, néhány méter és eléred a repülőt, de megvár.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Az M4-en most meg az Izrael(!!!)-Ausztria meccs összefoglalója
több mint 8 éve
Az első CR gól nem volt les?de, szerintem is
gabokocka
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.