Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Igen. Hetedikes voltam, és apám elvitt magával. Népstadion fullra tele volt, és lesimáztuk a brazilokat, mondjuk nem az A csapattal voltak, de Junior, Silas, Eder, Casagrande, Müller pl játszottak, ha jól emlékszem Zico is itt volt, de nem játszott.mi volt az, magyar-brazil 3:0?na 2006 szeptember 2 óta nem voltam válogatott meccsen, de most újra eljött az idő úgy érzem 😀Én 1986 március 16.-án voltam utoljára válogatott meccsen.
Klaci79
Jan
slowmotion
Az után a meccs után 100% biztos voltam hogy minimum elődöntő a vb-n, de inkább döntő. A szovjetek ellen 0-4 vagy 0-5-ig néztem, aztán pityeregve lefeküdtem aludni. A franciák elleni sima 0-3 után meg kb be is fejeztem a válogatottal. Csak angol focit néztem évekig.
Amikor elkezdtem nfl-t nézni, akkor pedig kompletten a soccert mint sportot hanyagoltam.
Egyébként a magyar-brazilra úgy emlékszem, mintha 2 hete lett volna...
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Gibraltar mar most is indult az EBert...csak szolok
több mint 8 éve
Az első CR gól nem volt les?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
nincs kedvem visszakeresni, JC6 mivel indokolta, hogy nem szurkol a csapatnak?szerintem semmivel, simán kikövetkeztették a régebbi hsz-eiből.
bergerdani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
mi volt az, magyar-brazil 3:0?na 2006 szeptember 2 óta nem voltam válogatott meccsen, de most újra eljött az idő úgy érzem 😀Én 1986 március 16.-án voltam utoljára válogatott meccsen.
Klaci79
Jan
több mint 8 éve
bah, belgák. több, mint negyven éve nem tudtak megverni tétmeccsen.
több mint 8 éve
na 2006 szeptember 2 óta nem voltam válogatott meccsen, de most újra eljött az idő úgy érzem 😀Én 1986 március 16.-án voltam utoljára válogatott meccsen.
Klaci79
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
nincs kedvem visszakeresni, JC6 mivel indokolta, hogy nem szurkol a csapatnak?
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
na 2006 szeptember 2 óta nem voltam válogatott meccsen, de most újra eljött az idő úgy érzem 😀
több mint 8 éve
kurva digók.egyvalamihez elég az agykapacitásuk, és még azt sem tudják végrehajtani.
több mint 8 éve
a színek stimmelnek😊Belgium: ha megszerzik a vezetést rohadt jól kontráznak, de ha nem ők lövik az első gólt, totál görcsösekwales?
Jah és eddig az EB-k történetében két csapat jutott mindig tovább a csoportmeccsek után. Az egyik Portugália, a másikat nem mondom meg😊
NB2
Löfli
több mint 8 éve
Belgium: ha megszerzik a vezetést rohadt jól kontráznak, de ha nem ők lövik az első gólt, totál görcsösekwales?
Jah és eddig az EB-k történetében két csapat jutott mindig tovább a csoportmeccsek után. Az egyik Portugália, a másikat nem mondom meg😊
NB2
több mint 8 éve
Belgium: ha megszerzik a vezetést rohadt jól kontráznak, de ha nem ők lövik az első gólt, totál görcsösekJah és eddig az EB-k történetében két csapat jutott mindig tovább a csoportmeccsek után. Az egyik Portugália, a másikat nem mondom meg😊
több mint 8 éve
Belgium: Löfli, Borbinho, Kenny, Hanni, Wester, petey!!!dehogy bukták, a mindenki kivéve jc6ban még benne vannak!
Sajnos ezt bebuktátok! 😀
Klaci79
utána meg én esek ki, tök mindegy : (
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kösz az infót, de nem vigasztal....Gratulálok a T-Home-nak, akik 10 mp csúsztatással közvetítenek. A mi meccsünkön és most is valahonnan kiabálták, hogy gól (gondolom a szomszéd kocsmából), így már tudtam, mire nálam megérkezett........ Rohadjatok meg! 😮pár napja volt egy cikk erről a késésről valahol...nem biztos, hogy a cég tehet róla...a túl jó tv is késést okoz pl, vagy a box is, ha van olyan a tv-hez csatolva....de minél egyszerűbben érkezik a jel, annál gyorsabban látod a gólt
csi77
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Belgium: Löfli, Borbinho, Kenny, Hanni, Wester, petey!!!Sajnos ezt bebuktátok! 😀
több mint 8 éve
ha kint vannak a skótok még azok is bejutnak, jó, hogy Man szigeteknek nincs külön csapata, a végén brit házibajnokság lesz ez a rohadt EB😊Vigyázz, a következőn Gibraltár is indul!
amúgy a kiesők mind megérdemelték a sorsukat, talán itt egyedül az írek akik az olaszok lógásának köszönhetik a továbbjutást, de a törökök sem tettek hozzá annyi, hogy helyük legyen a 16-ban
NB2
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Gratulálok a T-Home-nak, akik 10 mp csúsztatással közvetítenek. A mi meccsünkön és most is valahonnan kiabálták, hogy gól (gondolom a szomszéd kocsmából), így már tudtam, mire nálam megérkezett........ Rohadjatok meg! 😮pár napja volt egy cikk erről a késésről valahol...nem biztos, hogy a cég tehet róla...a túl jó tv is késést okoz pl, vagy a box is, ha van olyan a tv-hez csatolva....de minél egyszerűbben érkezik a jel, annál gyorsabban látod a gólt
csi77
több mint 8 éve
ha kint vannak a skótok még azok is bejutnak, jó, hogy Man szigeteknek nincs külön csapata, a végén brit házibajnokság lesz ez a rohadt EB😊amúgy a kiesők mind megérdemelték a sorsukat, talán itt egyedül az írek akik az olaszok lógásának köszönhetik a továbbjutást, de a törökök sem tettek hozzá annyi, hogy helyük legyen a 16-ban
több mint 8 éve
Végem!scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13417682_1099785166754759_6108226837395415547_n.png?oh=cd01da03f2baee75518d180ef2733134&oe=57FBFB0B
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Kampman
28 326
A franciák az északírek helyett megkapták a délíreket. Most hogy nem lesz Henry keze, ki is esnek.
több mint 8 éve
Ír török közt mi dönt, ha 2-4 mindkét gólkülönbség?nyugi én is 10 perce ezen agyalok és most esett le, hogy a többiek beírták😊
gabokocka
több mint 8 éve
brady továbblőtte az íreket, tuti csaltakCsekkolni kell a nyomást a labdákban!
Löfli
több mint 8 éve
brady továbblőtte az íreket, tuti csaltaksoccergate
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
törökök is szerethetik most az olaszokat :dMajd Salvatore Commesso közvetít a két fél között.
eaglesmcnabb