Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem mondtam hogy szar, LB-be ezek a kvalitások kellenek.Azért lett 2-szer a meccs legjobbja, meg ma is okés volt!Nem, így az EB alattSpinazzola az olasz Sterling, futball IQ 0, de tud futniEzt ebből szűrted le?
Heisman
steelwolf
Heisman
Mindegy Te így látod, én meg úgy!
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Belgak kiesnek, Roberto Martinez lesz aki eloocsekolta a legnagyobb generaciojukat.Mondjuk ezt már korábban is tudtuk…
több mint 3 éve
A Romanal az osszes jatekos terde tropara megy.Ki is lett baszva az orvosi személyzet!
Stez
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Belgák sose nyernek semmit, nagy tétnél visszahúzódnak, mint a fitymák.
több mint 3 éve
Ez igaz volt az elso felidore. A masodik felido szerintem gyenge.Nah már csak 15 percKar legjobb meccs magasan. Bmeik esik ki azt sajnálni fogom
Chargers LT
csebi
több mint 3 éve
Azért lett 2-szer a meccs legjobbja, meg ma is okés volt!Nem, így az EB alattSpinazzola az olasz Sterling, futball IQ 0, de tud futniEzt ebből szűrted le?
Heisman
steelwolf
Heisman
Mindegy Te így látod, én meg úgy!
több mint 3 éve
Nah már csak 15 percKar legjobb meccs magasan. Bmeik esik ki azt sajnálni fogom
Chargers LT
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hát ez simán lehet egy ACL 😕én egy ideig reménykedtem, hogy jó olasz szokás szerint, csak az időt akarja húzni, de amikor láttam, hogy sír akkor realizálódott, hogy ő már nem látjuk az eb-n, és akkor még pozitív voltam
Nagyon sajnálom, mert baromi jól focizott....
Szörnyű nézni ahogy sír szegény....
Klaci79
több mint 3 éve
Nah már csak 15 perc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A Romanal az osszes jatekos terde tropara megy.
több mint 3 éve
Spinazzola az olasz Sterling, futball IQ 0, de tud futniMár nem tud
Heisman
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Hát ez simán lehet egy ACL 😕Nagyon sajnálom, mert baromi jól focizott....
Szörnyű nézni ahogy sír szegény....
több mint 3 éve
Én ma úgy vertem a Bayernt a frankfurttal h a 17 éves bal hatvedem volt a jobb hátvéd fel csillaggal szóval bki képes bhol játszani 😉hozzák be helyére berardit, tud hamis 9est játszaniPróbáltam FM-ben és nem nagyon 😀
Sixo
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nem, így az EB alattSpinazzola az olasz Sterling, futball IQ 0, de tud futniEzt ebből szűrted le?
Heisman
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Hülye vagy, baszki?! Mi vezetünk, feküggyémále!
több mint 3 éve
Spinazzola az olasz Sterling, futball IQ 0, de tud futniEzt ebből szűrted le?
Heisman
több mint 3 éve
Istenem!Romai szívem megszakad ☹
több mint 3 éve
Spinazzola az olasz Sterling, futball IQ 0, de tud futni
több mint 3 éve
visszaállnak az olaszok, nem örülök neki, 1 gólra ráülni nagyon veszélyes
több mint 3 éve
hozzák be helyére berardit, tud hamis 9est játszaniPróbáltam FM-ben és nem nagyon 😀
Sixo
több mint 3 éve
Csórikám játszott 2 percet
több mint 3 éve
Christante 😉Csóri Belga!
több mint 3 éve
Nyílt sisakkal játszanak. Teccik. Két szimpatikus csapat.