Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Rangers? Ez is jéghokis
több mint 3 éve
Ez a kommentátor csak engem idegesít?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Akkor nem ti vagytok Bari Csabák inkognitóban 🙂Amúgy kapja be ez az egész eb, semmit nem bírok eltalàlni... a 8 kieséses meccsen összesen 16 pontot kapartam össze, 4 meccsen is 0 pontot 😡Nalam is kb kuka az osszes, el is engedtem. 😊
warr_b
Vrij6
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ezt vissza se nézik?A bírók rég elvesztették az érdeklődésüket a meccs iránt, az 1. félidőt is idő előtt fújták le. Mennének már haza, nemhogy ehhez a favágáshoz asszisztáljanak.
nagylaza
több mint 3 éve
Amúgy kapja be ez az egész eb, semmit nem bírok eltalàlni... a 8 kieséses meccsen összesen 16 pontot kapartam össze, 4 meccsen is 0 pontot 😡Nalam is kb kuka az osszes, el is engedtem. 😊
warr_b
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Berg agyrázkódással végignyomja, jó kis CTE befigyel majd
több mint 3 éve
Az angolok mindket csapatot lefizettek.Őket meg az ukrán maffia fogja, ha továbbjutnak.
Vrij6
több mint 3 éve
Amúgy kapja be ez az egész eb, semmit nem bírok eltalàlni... a 8 kieséses meccsen összesen 16 pontot kapartam össze, 4 meccsen is 0 pontot 😡
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Angolok ellen vegyes csapat fog kiállni a 2 válogatottból mert nem marad senki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ezt vissza se nézik?
több mint 3 éve
Jerico
279
Hasba talpalta a labda elrugása után akkor ez miért nem piros?
több mint 3 éve
Akkor ez is piros, elrugta a labdát aztán fejbetérdelte a svédetsvédnek meg sárga a veszélyes becsúszásért
mustaine
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az angolok mindket csapatot lefizettek.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Akkor ez is piros, elrugta a labdát aztán fejbetérdelte a svédet
több mint 3 éve
Akkor ez is piros... ..
több mint 3 éve
Sracok előre nyújtott lábbal térd magasságban repülni az az ellenfél veszelyeztetése. Ha ezzel pedig komoly sérülést erően ( de ha a térde kibirta volna akkor is) belerepül valakibe piros.Pont ezért abszurd...Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Nyilván nem azért kapta a pirosat mert szándékos volt, hanem mert gyakorlatilag szetzuzta az ellenfél térdét.
Toca
Ha attól függ a büntetés, hogy a másik mennyire sérül meg, függetlenül attól, szabályosan cselekedtem-e...
Bakker, ha a KRESZ így működne pl, kurva sok ember ülne börtönben ártatlanul
Ez egy tipikus peches eset volt
Chargers LT
Nem tudom ki mióta néz focit, de eleg egyértelmű piros.
több mint 3 éve
viszont megkapjuk az amerikaifocit végre
több mint 3 éve
Oké, de nem kiscsapat vagy, hogy bunkert kell tolj amikor ilyen embereid vannak elől. Ezért is vicc a belga győzelem, a foci szégyene. Pont mint a portugál eb győzelem. Ha nyomikkal bunkerezel oké, de pengékkel szerintem szánalmasIgen ez igaz. De tornát ritkán nyersz támadással és Southgate elképesztő védelmet rakott össze. Egyedül Sterling kvázi golpassza volt veszélyes az angol kapura. Ráadásul 10 perc után változtatott addig a németek irányítottak megvolt az elképzelés (ugye Goretzka golhekyzete) azután nem igazán látszott h mi a terv nemet golszerzesre.Low jó pár éve szagot vesztett már, rég nem volt már top szintLe iskolázott egy VB győztes edzőt aki megújította a nemet focit. Továbbra sem értem Southgate cikizeset, eddig azt hozza amit kell.Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Most már nem a Wembley-ben fognak játszani, plusz edzőfronton amúgy is hendikeppesek.
NB2
Kampman
csebi
FLZOLI
csebi
több mint 3 éve
Akkor ez is piros
több mint 3 éve
Na jó, de arra rá lehet fűzni a magas láb /veszélyes játék szabályt.. Amiért lehet pirosat adniAnno Nanit is kiállították a real ellen mert vállon rúgta a hàta mögül jövö játékost. Ott is full vétlen volt, mégis piros.Pont ezért abszurd...Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Nyilván nem azért kapta a pirosat mert szándékos volt, hanem mert gyakorlatilag szetzuzta az ellenfél térdét.
Toca
Ha attól függ a büntetés, hogy a másik mennyire sérül meg, függetlenül attól, szabályosan cselekedtem-e...
Chargers LT
davemayer
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Lezúziusz
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mekkora favago itt mindenki.Meccs után akkor lehet hozzájuk jelentkezni.
Stez
több mint 3 éve
Mi nem volt szabályos? 😅De ez nem volt szabályos, innentől igen is kéne nézni a sérülés mértékétPont ezért abszurd...Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Toca
Chargers LT
FLZOLI
A labdát figyelve elrúgta azt a picsába, hogy mentsen... Magyarul focizni próbált csóró svéd
Ezt a nyújtott lábat meg hagyjuk bakker, mert hátulról becsuszva szerelni nem lehet úgy, meg bokára csúszni, ilyesmi
Bármelyik ember, aki focizott valaha, így elrúgta volna a labdát, mert az a célja...
Csak jött egy ukrán szembe, akit nem is vett észre, mert a labdát nézte
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Igen ez igaz. De tornát ritkán nyersz támadással és Southgate elképesztő védelmet rakott össze. Egyedül Sterling kvázi golpassza volt veszélyes az angol kapura. Ráadásul 10 perc után változtatott addig a németek irányítottak megvolt az elképzelés (ugye Goretzka golhekyzete) azután nem igazán látszott h mi a terv nemet golszerzesre.Low jó pár éve szagot vesztett már, rég nem volt már top szintLe iskolázott egy VB győztes edzőt aki megújította a nemet focit. Továbbra sem értem Southgate cikizeset, eddig azt hozza amit kell.Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Most már nem a Wembley-ben fognak játszani, plusz edzőfronton amúgy is hendikeppesek.
NB2
Kampman
csebi
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Basszameg nem ide akartam sorry