Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mekkora favago itt mindenki.Faragónak kéne a kommentátornak lennie
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
youtu.be/g2i86C06ijAKezd nagyon szuper lenni ez sorozat mekkora arcok jelennek meg már benne
több mint 3 éve
Nagy meccs lenne, Klicsko tesók vs Zlatan IKEA falábbalKlicsko mikor áll be csatárnak?Amikor Zlatan.
FLZOLI
iktriad
több mint 3 éve
Kell az erős Vikings defense ide
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Amúgy azt nezem h az ukrán gyerek még csak labdába sem ért volna vszegwww.youtube.com/watch?v=CjtXa00MjKgaz elrúgta a labdát is erős, inkább hozzáértDe a svéd elrúgta a labdát, csak a lendülete miatt a lába felcsúszott magasra amibe belerohant az ukrán. Ha teszem azt felpattan magasra a labda és várom, hogy leessen és már lendítem a lábam, de valaki közben odaugrik és én emiatt irtózatosan alárúgok az nem szándékosság, hanem szerencsétlen sérülés.Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Nyilván nem azért kapta a pirosat mert szándékos volt, hanem mert gyakorlatilag szetzuzta az ellenfél térdét.
Toca
NB2
Adirotor
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
És ezt hogy gondolod kivitelezni, egy villám MRI a pálya mellett? 😀😀De ez nem volt szabályos, innentől igen is kéne nézni a sérülés mértékétPont ezért abszurd...Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Nyilván nem azért kapta a pirosat mert szándékos volt, hanem mert gyakorlatilag szetzuzta az ellenfél térdét.
Toca
Ha attól függ a büntetés, hogy a másik mennyire sérül meg, függetlenül attól, szabályosan cselekedtem-e...
Bakker, ha a KRESZ így működne pl, kurva sok ember ülne börtönben ártatlanul
Ez egy tipikus peches eset volt
Chargers LT
FLZOLI
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Low jó pár éve szagot vesztett már, rég nem volt már top szintLe iskolázott egy VB győztes edzőt aki megújította a nemet focit. Továbbra sem értem Southgate cikizeset, eddig azt hozza amit kell.Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Most már nem a Wembley-ben fognak játszani, plusz edzőfronton amúgy is hendikeppesek.
NB2
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Anno Nanit is kiállították a real ellen mert vállon rúgta a hàta mögül jövö játékost. Ott is full vétlen volt, mégis piros.Pont ezért abszurd...Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Toca
Ha attól függ a büntetés, hogy a másik mennyire sérül meg, függetlenül attól, szabályosan cselekedtem-e...
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Klicsko mikor áll be csatárnak?Amikor Zlatan.
FLZOLI
több mint 3 éve
Le iskolázott egy VB győztes edzőt aki megújította a nemet focit. Továbbra sem értem Southgate cikizeset, eddig azt hozza amit kell.Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Most már nem a Wembley-ben fognak játszani, plusz edzőfronton amúgy is hendikeppesek.
NB2
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=CjtXa00MjKgaz elrúgta a labdát is erős, inkább hozzáértDe a svéd elrúgta a labdát, csak a lendülete miatt a lába felcsúszott magasra amibe belerohant az ukrán. Ha teszem azt felpattan magasra a labda és várom, hogy leessen és már lendítem a lábam, de valaki közben odaugrik és én emiatt irtózatosan alárúgok az nem szándékosság, hanem szerencsétlen sérülés.Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Toca
NB2
Adirotor
több mint 3 éve
De ez nem volt szabályos, innentől igen is kéne nézni a sérülés mértékétPont ezért abszurd...Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Toca
Chargers LT
több mint 3 éve
Ezt az 1 meccset, utána újra visszaDurva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Most már nem a Wembley-ben fognak játszani, plusz edzőfronton amúgy is hendikeppesek.
NB2
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Klicsko mikor áll be csatárnak?Amikor Gustafsson
FLZOLI
több mint 3 éve
Pont ezért abszurd...Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Toca
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Filip Holander a pályánKiestek vasarnap
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tök mindegy nyújtott láb ha jól emlékszem úgy egyáltalán nem lehet szerelni vagy valami hasonlóaz elrúgta a labdát is erős, inkább hozzáértDe a svéd elrúgta a labdát, csak a lendülete miatt a lába felcsúszott magasra amibe belerohant az ukrán. Ha teszem azt felpattan magasra a labda és várom, hogy leessen és már lendítem a lábam, de valaki közben odaugrik és én emiatt irtózatosan alárúgok az nem szándékosság, hanem szerencsétlen sérülés.Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Toca
NB2
Adirotor
több mint 3 éve
Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Na.
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Most már nem a Wembley-ben fognak játszani, plusz edzőfronton amúgy is hendikeppesek.
NB2
több mint 3 éve
az elrúgta a labdát is erős, inkább hozzáértDe a svéd elrúgta a labdát, csak a lendülete miatt a lába felcsúszott magasra amibe belerohant az ukrán. Ha teszem azt felpattan magasra a labda és várom, hogy leessen és már lendítem a lábam, de valaki közben odaugrik és én emiatt irtózatosan alárúgok az nem szándékosság, hanem szerencsétlen sérülés.Ez kb mint Lenglet 11se a PSG ellen....Ne viccelj már súlyos testi sérülést okozott.
dande
Toca
NB2
több mint 3 éve
Neeeeeee
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...