NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
RIP, Arthur Morgan. 😕1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
csebi
több mint 3 éve
Mondjuk a horvátok nagy mákerek.
több mint 3 éve
Budimir majd rúg egyet a hosszabbításban!!Ja mert a spanyolok nem voltak ugyanúgy kalap szarok 1 meccs kivételével 😀Pedig nem lehetett volna jobb forgatókönyvet elképzelni annál, hogy a "horvátok" szerzik az első gólt, erre ez lett belőle.jó hát a csoport meccsek alapján azért nem 1 gól volt a 2 csapat között
nagylaza
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Jó mondjuk első 5 perccel lehetett altatni az biztos 😊18-kor kidőlt, asszony meg elvitte a kutyát kutyasuliba 😀1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
csebi
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Már biztos találtak bébi sittert 😉 😛1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
csebi
több mint 3 éve
Vegul is egy dolguk volt a spanyoloknak, a tok nyilvanvaloan beadasra jatszogato horvatok beadasait fejeljek ki, de az elso beadasnal amugy csak harom fekete volt tok uresen.Ramossal ilyen gólt nem kapnak
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
18-kor kidőlt, asszony meg elvitte a kutyát kutyasuliba 😀1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
csebi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ezt a csókerséget...... spanyolok mindent megtesznek hogy Benny Hill módjára essenek ki és sikerülhet nekik....😕Nem birtak a Kovacic altal generalt oriasi nyomast. Ez a csavo a padrol is felelmetes erovel bir.
dande
több mint 3 éve
mondjuk ha belegondolok, az olaszoknak az a jó ha a gyengébb csapatok jutnak tovább
több mint 3 éve
1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
több mint 3 éve
imadom amikor a buzi időhúzók bekapjáááák
több mint 3 éve
Ezt a csókerséget...... spanyolok mindent megtesznek hogy Benny Hill módjára essenek ki és sikerülhet nekik....😕
több mint 3 éve
Na valahogy így kell kinézzen egy focimeccs. Remélem nem felejtek ki semmit a rakottkrumpliból közben 😀
több mint 3 éve
Budimir majd rúg egyet a hosszabbításban!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Vegul is egy dolguk volt a spanyoloknak, a tok nyilvanvaloan beadasra jatszogato horvatok beadasait fejeljek ki, de az elso beadasnal amugy csak harom fekete volt tok uresen.
több mint 3 éve
1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Ilyen jók a horvátok?!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A vegere megint jo meccs lett. Nem volt rossz se mondjuk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Orsic amúgy jó játékos, sérült volt eddig h nem volt keretben?
több mint 3 éve
már akartam reklamálni tegnap hogy a 90.perc után nem volt még ilyen drámai gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Baszki
több mint 3 éve
Beszaràs!
több mint 3 éve
itt lett volna az esély, hülyeség volt már Kramaricnak alapból passzolni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz