NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Biztos Chelsea-drukkerek voltak, es azon vitatkoztak, hogy Mount vagy Jorginho kapja-e az aranylabdat.www.csakfoci.hu/eb-2020/foci-eb-egymast-utik-az-angol-szurkolok-a-donto-elott-video?fbclid=IwAR0J6jEG8RLg3AdYp4prgI9c3rwPZtjQ5N6qxRc2-GkfJl-xHPA-_m1hjZUEmiatt is minket fognak megbuntetni.
NB2
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ezeknek a nyitó meg záróünnepségeknek mennyire nincs semmiféle értelme... Haszontalan, felesleges faszság.Kivéve olimpia... Azok rohadt jók mindig
warr_b
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
amúgy tuti az angolok nyernek, 2000-es évek elején nekik meg a spanyoloknak szurkoltam, de igazi chokerek voltak, aztán Conte óta bírom az olaszokat, 2012-ben már buktak egyet az akkor már nem szimpi spanyolok ellen, és valamiért már az angol válogatott sem annyira szimpi 😀mondjuk kb mindegy ki nyer, láttam vagy 8 meccset összesen 😀
több mint 3 éve
Hajrá ITALIA, remélem megverik a prolikat 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Ezeknek a nyitó meg záróünnepségeknek mennyire nincs semmiféle értelme... Haszontalan, felesleges faszság.Nekem Bocelli műsora tetszett, de egyébként ezek általában tényleg nem jók.
warr_b
több mint 3 éve
Ezeknek a nyitó meg záróünnepségeknek mennyire nincs semmiféle értelme... Haszontalan, felesleges faszság.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Semmi értelme a closing ceremonyknak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nah franciak dontoznek? A repcsik a francia trikolort huztak az egen. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 555
www.csakfoci.hu/eb-2020/foci-eb-egymast-utik-az-angol-szurkolok-a-donto-elott-video?fbclid=IwAR0J6jEG8RLg3AdYp4prgI9c3rwPZtjQ5N6qxRc2-GkfJl-xHPA-_m1hjZUEmiatt is minket fognak megbuntetni.
NB2
több mint 3 éve
Hajrá Anglia
több mint 3 éve
Túl régóta nézek NFL-t 😅2008 és 2012. (Dátum szerint.)Jó akkor eggyel arréb 😅 Tököm emlékszik már, minden idény 2 évben vanJöhet a Pats - Giants 2010es döntő soccerbenolyan nem volt
Az angolszász kutyák ma megtudják mi az a kutyafitty! 😎🇮🇹
Chargers LT
Kampman
Chargers LT
nagylaza
Már összefolynak a döntők
A lényeg, hogy jön David Tyree és baszhatják az angolok 😁
több mint 3 éve
2008 és 2012. (Dátum szerint.)Jó akkor eggyel arréb 😅 Tököm emlékszik már, minden idény 2 évben vanJöhet a Pats - Giants 2010es döntő soccerbenolyan nem volt
Chargers LT
Kampman
Chargers LT
több mint 3 éve
Jó akkor eggyel arréb 😅 Tököm emlékszik már, minden idény 2 évben vanJöhet a Pats - Giants 2010es döntő soccerbenolyan nem volt
Chargers LT
Kampman
több mint 3 éve
Több zártkapus meccs 😂😂😂😂Több meccs, több reklám, több pénzMi a bánatos fasznak?LolPedig majd ez lesz.
apnews.com/article/euro-2020-sports-soccer-international-soccer-world-cup-3e329fdaaf5d6817443e5beeec8639ab
Aham, tényleg szuper lenne a 32 csapatos Eb...
warr_b
Kampman
16-os doszt elég volt....
ThundersNFL
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Jöhet a Pats - Giants 2010es döntő soccerbenolyan nem volt
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Több meccs, több reklám, több pénzMi a bánatos fasznak?LolPedig majd ez lesz.
apnews.com/article/euro-2020-sports-soccer-international-soccer-world-cup-3e329fdaaf5d6817443e5beeec8639ab
warr_b
Kampman
ThundersNFL
több mint 3 éve
Jöhet a Pats - Giants 2010es döntő soccerbenAz angolszász kutyák ma megtudják mi az a kutyafitty! 😎🇮🇹
több mint 3 éve
Mi a bánatos fasznak?LolPedig majd ez lesz.
warr_b
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Israel start up nation - ha már a kerékpáros csapatukat így hívjákElsősorban Azerbajdzsán és Kazahsztán kedvére lenne ez a bővítés, az már csak járulékos dolog, hogy valóban több balkáni/balti csapat is ki tudna jutni, plusz a mi helyünk is betonbiztossá válna.LolMar tűkön ulve varom az Albania-Lettorszag osszecsapast!
warr_b
Vrij6
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Elsősorban Azerbajdzsán és Kazahsztán kedvére lenne ez a bővítés, az már csak járulékos dolog, hogy valóban több balkáni/balti csapat is ki tudna jutni, plusz a mi helyünk is betonbiztossá válna.LolMar tűkön ulve varom az Albania-Lettorszag osszecsapast!
warr_b
Vrij6
több mint 3 éve
LolMar tűkön ulve varom az Albania-Lettorszag osszecsapast!
warr_b
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
www.csakfoci.hu/eb-2020/foci-eb-egymast-utik-az-angol-szurkolok-a-donto-elott-video?fbclid=IwAR0J6jEG8RLg3AdYp4prgI9c3rwPZtjQ5N6qxRc2-GkfJl-xHPA-_m1hjZUVédettségit szeretnének szerezni
NB2
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
A fejlett nyugat újra és újra leckét ad nekünk ,hogyan is kell viselkedni a meccs előtt alatt és után😊 Anglia megmutatja😊 Ritka egy szarházi népség az angol, ezt mindig bizonyítják, szerencsére amikor idegenbe mennek a válogatottjuk után , akkor már mindig az aszfaltba harapnak.
Steelers fan
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
simán állítsd előre az órát egy időzónával, mondjuk a románraTromfolok: Egri Bikavér, balatonboglári Merlot.Holstein, Tuborg duóval versenyzekEz nem kérdés. Staro.Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
Van Hofbrau, Gösser meg Staropramen.
warr_b
empty taxi
nagylaza
ThundersNFL
(Csak az a baj, hogy elhatároztam, este 9 előtt egy kortyot se.)
nagylaza
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Hat velemenyes. Ez a kezdo igazabol annyit mutat meg, hogy Southgate tovabbra is a defenziv felfogasat erolteti, es az olasz csapatra reagalt, nem pedig az a celja, hogy a sajat jatekukat jatsszak. A strategiat az ellenfelhez igazitotta.Majd meglátjuk de sztem ez a kezdő így kapufa. Se sterlingnnek se mountnak nem donboritod ki az elonyeiet. De érdekesen várom h Southgate hogyan cáfol ránk majd.Az mondjuk mas volt teljesen. Ott egyreszt Mahrez volt a masik csatar, masreszt az egy 4-3-3 volt, ahol De Bruyne kvazi arnyekekkent volt eloretolva, igy viszont nem jutott el hozza a labda, es nem tudott iranyitani. pep kiherelte a sajat csapatat, kivonta belole a csapat legnagyobb eszet, az iranyitot. Illetve itt Sterling mellett azert Kane van, mas kategoria.Végülis ez a két csatárok taktika amiből Sterling az egyik, mennyire bejött Pepnek is a döntőben …Igy, hogy nem 343 lesz ez, hanem 3-5-2, ez szerintem nem igaz. Mountnak plusz feladata lesz Jorginho semlegesitese, a ket angol vedekezo kp pedig egyaltalan nem annyira buta es gyenge, hogy Verrattiek siman atjatsszak oket.Plusz pl Peet egyből felvetette h ez a jorginho, veratti páros megeszi a két angol középső kpt reggelire és vérengzés lesz ott. Tény hogy jorginhot nehezen fogjatok majd így megfogni.Mount benn van Saka helyen de 3-4-3 lesz:Wow. Hat ez meglep, ez ultra defenziv taktika szerintem. Nem ez a resze lep meg, mert Southgate beszari, de az viszont nagyon, ha Mount jatszik Saka helyen. Pont az lenne a lenyeg szerintem, hogy a ket angol gyors szelso a lassu Chielliniek moge oda tudjon kerulni, Mount viszont azert nem gyors, igy meg szerintem azon az oldalon egyaltalan nem fog tudni az olasz vedelem moge kerulni az angol.
Sky Sports News can confirm reports Kieran Trippier will be recalled to England’s starting XI for the final, playing right back in a back five.
#ENG XI: Pickford, Shaw, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling
csebi
Ha a Sky igy tudja, valszeg ez lesz amugy, de ezt mondjuk en nem lattam jonni. Nem gondoltam, hogy Southgate ennyire kihereli az egyik szelet a tamadosoranak, amikor ez a legnagyobb lehetosege Chiellini es Bonucci atjatszasara.
Stez
csebi
Stez
csebi
Teszem hozza, maig nem ertem, hogy gondolta Pep azt a kezdot. XD
Itt igazabol szerintem az a problema, hogy ha Sterling valoban csatar lesz, akkor meg fog halni a ket terminator, Chiellini es Bonucci mellett. Labdat nem fog tudni atvenni, kiveve, ha visszajon melyre a labdakert. Ezert toltam volna ki, mert ott sokkal nagyobb terulete lenne, hogy kihasznalja a gyorsasagat. Kozepen, hat, nem tudom.
Egyelore nem tudom hova tenni ezt a kezdot. 😊 Nem mondom, hogy rossz, igazabol furcsa nekem.
Stez
csebi
Egyebkent Southgate legutobb 2018 szeptembereben jatszatott 3-5-2-t tetmeccsen a valogatottal. Mar csak ezert is eleg wtf huzas ez. A jatekosok szerepei is erdekesek lesznek, mert Luis Enrique ugyanugy 4-3-3-at nyomatott a spanyolokkal, amikor megbenitottak most Manciniekat.