NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Amúgy Henrik azért ült egyedül mert Gyurival lett volna párban?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Csóri franciàt iszonyatosan fejbe csűrték.Aztán hirtelen azt hittem őt fütyülik, de megfeledkeztem Llorisról
NB2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Sikerült az első forduló csúcs meccsére egy olyan bírót küldeni aki még nagy tornán nem vezetett meccset …Rabiot megint úgy meghúzta Kimmich mezét h csoda h nem szakadt el de a bíró inkább francia Kontrát akart látni …sztem engedd el, az ép elméd érdekében
csebi
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mondjuk Sane ket ev alatt sikeresen elintezte, hogy a vilag legjobb edzoi kozul ketto se akarjon vele dolgozni. Az egyik raadasul ezek kozul a jovobeli trenere lesz a valogatottban.Jobb Havertz mint Sane.tetszik Havertz játéka?Werner, Klostermann, Sané cseréket szeretnék látni minél előbb.Sanet biztosan nem 😊
deyell
csebi
deyell
csebi
A gyerektol reszketnek a szakemberek, hulye mint a segg, edzesen nem hajlando futni, lotyog, szarik az egesz vilagra mert hogy neki nem kell tobb, o amugy is jo jatekos.
több mint 3 éve
Gosens mekkorát védett.Nem hiszem hogy megadták volna ha bemegy
Toca
több mint 3 éve
Csóri franciàt iszonyatosan fejbe csűrték.
több mint 3 éve
Gosens mekkorát védett.
több mint 3 éve
Rabiot megint úgy meghúzta Kimmich mezét h csoda h nem szakadt el de a bíró inkább francia Kontrát akart látni …sztem engedd el, az ép elméd érdekében
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Rabiot megint úgy meghúzta Kimmich mezét h csoda h nem szakadt el de a bíró inkább francia Kontrát akart látni …
több mint 3 éve
Ugy latom ezen a tornan se fog bemenni semmi.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ezt illett volna berakni.
több mint 3 éve
Gnabry basszus...
több mint 3 éve
Pedig ügyesen eszrevette, hogy Neuer elment belülre
több mint 3 éve
Jobb Havertz mint Sane.tetszik Havertz játéka?Werner, Klostermann, Sané cseréket szeretnék látni minél előbb.Sanet biztosan nem 😊
deyell
csebi
deyell
több mint 3 éve
Haver pont olyan játékos, aki nem csinál semmit, aztán hopp rúg egy gólt. Hasznos tud lenni. Én nem kedvelem, de mezõnyjátéka sosincs.tetszik Havertz játéka?Werner, Klostermann, Sané cseréket szeretnék látni minél előbb.Sanet biztosan nem 😊
deyell
csebi
deyell
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
deyell
11 702
én csak egy jó meccset akarok.Werner, Klostermann, Sané cseréket szeretnék látni minél előbb.Te gondolom nem akarsz nemet győzelmet 😀
deyell
Toca
choose life
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Pontos statisztikám nincs, de kb 95%-ban több gól van a 2. félidőben, úgyhogy jó lenne egy jó kis 2-28-20 az állás eddig
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Pontos statisztikám nincs, de kb 95%-ban több gól van a 2. félidőben, úgyhogy jó lenne egy jó kis 2-2
több mint 3 éve
Sanénál szerintem is minden jobb 😊tetszik Havertz játéka?Werner, Klostermann, Sané cseréket szeretnék látni minél előbb.Sanet biztosan nem 😊
deyell
csebi
deyell
több mint 3 éve
Werner, Klostermann, Sané cseréket szeretnék látni minél előbb.Te gondolom nem akarsz nemet győzelmet 😀
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
tetszik Havertz játéka?Werner, Klostermann, Sané cseréket szeretnék látni minél előbb.Sanet biztosan nem 😊
deyell
csebi
choose life
több mint 3 éve
Franciaktol pont egy jo kozeppalyas hianyzik Rabiot helyére. Így hogy nincs Aouar tuti behoznam Tolissot.Németek nyomnak ami kedvez a franciak stilusanak, Mbappenak csak egy értelmes labda fog kelleni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Kéne a németekhez egy Effenberg kaliber 😊Nagyon nem kedveltem őt, de ebben most igazad van.
warr_b
több mint 3 éve
Kéne a németekhez egy Effenberg kaliber 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
De mert úgyis az lesz h továbbra is ilyen durván játszanak aztán újra benez egy sima francia szabálytalanságot amiből eljönnek és ott a második gol. Aztán folytatják a fa vágást tovább utána, talán már akkor nem húzzák ennyire az időt.Ez vmi rohej h a franciák ezt a félidőt lehoztak sárga nélkül. Ennek így nincs is értelme ha a bíró ennyire nekik fúj, minek lejátszani a második félidőt ?Egy ilyen nap után ilyen szélsőségek be belemenni! Ejjj...
csebi
clbass
Szerkesztette: csebi