Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az igazán elcsalt a korea-spanyol volt. Ha jól emlékszem, két szabályos gólt nem adtak meg.Igen, igazatok van, ugy emlekeztem, hogy az e-koreai szereples is 18 eve volt a koreai-japan kozos rendezesun, amin a fent emlitett, elcsalt korea-olasz is volt.az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
Lehet, hogy az oroszoknak is ez kellett volna.
undisputedly
Willie Parker
Szerintem itt sokan tul fiatalok es nem emlekeznek, pedig az a VB volt valami. Soha eletemben annyira nyilt csalast nem lattam se elotte, se azota.
undisputedly
Vito
Sixo
Igazatok van, elneztem az eveket 😊
undisputedly
több mint 4 éve
nah dagi a pályán (mondom én aki még kövérebb vagyok 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
december végén az ideig szezonban, a bíró 5 egyértelmű 11est/piros lapot felejtett el megadni, ami egy darab kihagyása is orbitális bíró tévedésnek számítana, az, hogy 5 történt és a serie a-ról beszélünk már inkább bundára utalMikor volt az a Juv-Fio meccs, és mi történt?az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
Szerintem itt sokan tul fiatalok es nem emlekeznek, pedig az a VB volt valami. Soha eletemben annyira nyilt csalast nem lattam se elotte, se azota.
undisputedly
Vito
Sixo
steelwolf
több mint 4 éve
Mikor volt az a Juv-Fio meccs, és mi történt?az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
több mint 4 éve
Az oroszok a 2016-os EB formájukat hozzák.Más kérdés, hogy még így is simán meglehet a továbbjutás, játszanak még a finnekkel (akiknél még mindig esélyesebbnek fognak számítani) és a ki tudja, hogy milyen állapotban lévő dánokkal.
több mint 4 éve
Elindulnak a belga kapu felé, de félúton feladják, h messze van SztálingrádAz oroszok south-west tìpusú játékra álltak átAzaz?
Minfig visszafordulnak
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
Ő az a tìpusú ember, aki mindig R beszélgetést kérnem ért annyit a szerencsejátékhoz. a Matáv Sopron pénzét is eljátszotta a kaszinóban...Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
deyell
több mint 4 éve
Az oroszok south-west tìpusú játékra álltak átAzaz?
Minfig visszafordulnak
Willie Parker
több mint 4 éve
Igen, igazatok van, ugy emlekeztem, hogy az e-koreai szereples is 18 eve volt a koreai-japan kozos rendezesun, amin a fent emlitett, elcsalt korea-olasz is volt.az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
Igazatok van, elneztem az eveket 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Tehát miatta lett a Telekom...nem ért annyit a szerencsejátékhoz. a Matáv Sopron pénzét is eljátszotta a kaszinóban...Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
deyell
több mint 4 éve
Az oroszok south-west tìpusú játékra álltak átMinfig visszafordulnak
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Szerkesztette: Sixo
több mint 4 éve
nem ért annyit a szerencsejátékhoz. a Matáv Sopron pénzét is eljátszotta a kaszinóban...Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
Jaja, csak nem vele nevetünk, hanem rajta!Annak örül, hogy az egész ország róla beszél.Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
nagylaza
több mint 4 éve
A vuvuzela a hibásLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
több mint 4 éve
Annak örül, hogy az egész ország róla beszél.Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
több mint 4 éve
Lehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
több mint 4 éve
Elnézést kérünk, azonban nyereményét nem áll módunkban kifizetni, mivel Ön - etikailag súlyosan elítélhető módon - nyilvános formában PARASZT módon viselkedett!Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
Cégünk etikai kódexével ellentétes bárminemű PARASZTKODÁS!
Nyereményét paraszttanításra fordítjuk!
Jó szerencsét!
több mint 4 éve
csak 11Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Rakerestem, 18 eve volt, jo eg 😀
undisputedly
undisputedly
több mint 4 éve
Arra gondolt, hogy milyen könnyű lehet kubainak lenni, csak úszni kell tudni.Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
több mint 4 éve
Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
streamet amit linkeltem sikerült találni?Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?na már vezet is El Salvador 😕
Löfli
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?na már vezet is El Salvador 😕
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Elsőre úgy olvastam, hogy Bolgár György.Dehogynem.Kíváncsi vagyok hogy az M4 fog-e vmilyen közleményt kiadni Bognár Gyurival kapcsolatban, mert konkrétan mindenki róla cikkez már.Nem
Coolearie
Kampman
“A balliberális sajtó aljas támadásai ellenére kitartunk a kiváló szakmai és emberi színvonalat képviselő Bognár György mellett, aki már számos alkalommal bizonyította, hogy értékrendje összhangban van a közmédia elvárásaival. Gyurcsány, Soros, migránsok!
somoskovig
több mint 4 éve
Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker