Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nekem a meccs is, az olaszok is tetszenek, akármi is lesz a vége.Jaja. Bánkódhatnék én is hogy valamelyik csapat továbbjut, de vagy az olaszok buknak vagy a fos tiki-taka, win-win.
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Maignan mar nincs az Ebn, szoval ezt nem tudjuk meg. Csak egy arulo hulyegyerek maradt, az olaszoknal. 😀Uram, Ön alulképzett.Mondjuk gólt csak úgy tud rúgni, hogy Donnarumma nem tudja kiszedni 😊Oyarzabalnak mi kell még?Figyeld meg ha 1x szabadon lőhet jobbról befelé cselezve 17-ről akkora gólt rúg, amit még Donnarumma se tud kiszedni 😀
petey
empty taxi
Toca
Létezik az ún. gól és létezi az ún gól, amit még a Föld legjobb kapusa sem tud kiszedni.
empty taxi
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
És elkezdődött... 😅
több mint 3 éve
Mert kihagy mindent 😊Óriás rejtély, hogy miért.Amúgy Olmo-ról az EB kezdetéig én azt hittem, horvàt 😆Gondolom azert, mert a Lipcse elott a Zagrebben jatszott. 🙂
warr_b
Stez
Vagy van valami sztori a srác mögött, miért nem kellett egyik spanyol nagyhoz sem?
Hanni
több mint 3 éve
atya úr isten, mekkora király ez a chiesa !!!4Amúgy rohadtul hasonlóan tekert jobbal, mint Del Piero 😎
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Apa kezdődik
több mint 3 éve
Fernando Torressel itt már sima win lenne, meg a Chelseas verzióval is.
több mint 3 éve
Nekem a meccs is, az olaszok is tetszenek, akármi is lesz a vége.
több mint 3 éve
Óriás rejtély, hogy miért.Amúgy Olmo-ról az EB kezdetéig én azt hittem, horvàt 😆Gondolom azert, mert a Lipcse elott a Zagrebben jatszott. 🙂
warr_b
Stez
Vagy van valami sztori a srác mögött, miért nem kellett egyik spanyol nagyhoz sem?
több mint 3 éve
180 az a 160.Ezeket meg egy Negredo Soldado szintu csatar is berugja😃soldado 160 centi, el sem érte volna ha maxra ugrik akkor sem
Kenny
Sixo
több mint 3 éve
Chiesa passza... Wow Be kellett volna fejezni
több mint 3 éve
Berrardi egy tulok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Uram, Ön alulképzett.Mondjuk gólt csak úgy tud rúgni, hogy Donnarumma nem tudja kiszedni 😊Oyarzabalnak mi kell még?Figyeld meg ha 1x szabadon lőhet jobbról befelé cselezve 17-ről akkora gólt rúg, amit még Donnarumma se tud kiszedni 😀
petey
empty taxi
Toca
Létezik az ún. gól és létezi az ún gól, amit még a Föld legjobb kapusa sem tud kiszedni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mondjuk 16oson ne vegye már át szabadon egyedül
több mint 3 éve
Amúgy Olmo-ról az EB kezdetéig én azt hittem, horvàt 😆Gondolom azert, mert a Lipcse elott a Zagrebben jatszott. 🙂
warr_b
több mint 3 éve
Kontrából tuti vernek egyet a digók
több mint 3 éve
Ezeket meg egy Negredo Soldado szintu csatar is berugja😃soldado 160 centi, el sem érte volna ha maxra ugrik akkor sem
Kenny
több mint 3 éve
Mondjuk gólt csak úgy tud rúgni, hogy Donnarumma nem tudja kiszedni 😊Oyarzabalnak mi kell még?Figyeld meg ha 1x szabadon lőhet jobbról befelé cselezve 17-ről akkora gólt rúg, amit még Donnarumma se tud kiszedni 😀
petey
empty taxi
több mint 3 éve
Na ezert kellene verbeli kilenceseket jatszatni. Lehet utalni Diego Costat is, de alsohangon jarna mar ket golnal.
több mint 3 éve
Ólom Daninak is mi a fasz kell még
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Na mindjárt tudatosul az olaszokban, hogy el kell kezdeni időt húzni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ezeket meg egy Negredo Soldado szintu csatar is berugja😃
több mint 3 éve
Amúgy Olmo-ról az EB kezdetéig én azt hittem, horvàt 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta