Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Olyanok a biztonságiak ezen a vébén, mint a Fradi védelme ma. | Kurvagyenge |
több mint 10 éve
😀 Neeeeee. 😀
több mint 10 éve
Jimmy Jump is back 😀
több mint 10 éve
Amúgy Origiban az a kemény, hogy ez mindössze a 13. (!) fellépése kezdőként egy profi labdarugó meccsen (12x a Lilleban kezdett idén). 😉Jugheadés összeségében nem rosszabb mint az agyonsztárolt balotelli 2.0.
több mint 10 éve
Jughead
5 208
Amúgy Origiban az a kemény, hogy ez mindössze a 13. (!) fellépése kezdőként egy profi labdarugó meccsen (12x a Lilleban kezdett idén). 😉
több mint 10 éve
majdnem jó lett a kontra.Ez a meccs már most klasszissal jobb, mint az előző tötymörgés...
több mint 10 éve
Tényleg olyan nehéz megkülönböztetni a belgákat a jenkiktől?JakehomerBesicen és Messin kívül itt bárkit összekeverhetnek bárkivel.
több mint 10 éve
ez a Beasley - Alderweireld párharc nem éppen megnyugtató...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Tényleg olyan nehéz megkülönböztetni a belgákat a jenkiktől?JakehomerEz ma egy ilyen nap szokj hozzá 😀
több mint 10 éve
Tényleg olyan nehéz megkülönböztetni a belgákat a jenkiktől?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nyomunk gecc.HanniA németek is ezt csinálták, aztán csak 1-0 lett és a végén Lahmtól kellett egy TD saving pass defense.
több mint 10 éve
Origiii, ááááááá, bekezd BelgiumVrijbloedNemtudom hol játszik ez a kölök,de én nem keresném tovább a Barcelona új középcsatárát.
több mint 10 éve
Nyomunk gecc.
több mint 10 éve
Origiii, ááááááá, bekezd Belgium
több mint 10 éve
No legalább essen ki egy csoportgyőztes ebben a körben szóval hajrá Usákok.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
no hajrá balgák, Kompany kezd, simaaa.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Mindkét csapat közel áll a szívemhez.De remélem a belgák behúzzák, végre jó játékkal.
Go België!
több mint 10 éve
ezért is nem reklamáltam eddig, nyìlván a seed1 az oranje, de akkor is jóféle a kokszos vonat 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Én pl kolumbiánál itt a kezdetek óta ki vagyok hagyva 😀 ( soccer topicban még ott is ott voltam )peachmert nincs kettősállampolgárkodás. Üzenem Diego Costának is.
több mint 10 éve
Én pl kolumbiánál itt a kezdetek óta ki vagyok hagyva 😀 ( soccer topicban még ott is ott voltam )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
pedig nem nyúkálhatsz bele a kommmentembe csak úgy!olyan opció nincsenHöriáthúzás helyett kitöröljem akik kiestek?Höriszerintem vedd le nyugodtan a kiemelést, majd a meccsek előtt max mindig beírom a "bentmaradókat"baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most láttam fácsén:scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10509620_10152540080837372_4176936791299648021_n.jpg
Mondjuk hajrá Belgium 😊