Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Linkben és akkor nem lassítja le az oldalt scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10348190_862190147142867_7144152241638859531_n.jpg
😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 161
Origi, De Bruyne, Hazard nagyon jól tolja Mertens kicsit szürke, védelem hozza magát.mint ahogy veszthető is 😊
Ez egy nyerhető meccs mindenképpen.Vrijbloed
több mint 10 éve
A saját rendezésű EB-jükön szenvedés volt őket nézni.Jóhogy. A 2000-es években rettenetes volt a belga válogatott. 😀Schleck2013SchleckDIvat... -_-Hanni
82 miatt nekünk nem kéne szeretni őket😊
(pedig nekem is tetszik a nyílt játékuk)
több mint 10 éve
Ramsay
50
Na most nem vitaképp, csak megfigyeltem, hogy amióta a sajtó elkezdte hájpoli a Belga válogatottat azóta hirtelen sokan elkezdtek nekik szurkolni, hozzáteszem ez nem baj, mert jók van minek szurkolni. Egyébként én speciel 3 éve figyelem őket klubszinten is és előbb írtam róluk, mint bármilyen nagyobb sport lap, hogy bizony jók lehetnek ezen a VB-n 😊 Ja és most mondom, hogy a következő nagy sztár Maxime Lestienne lesz, akinek itt lenne a helye a VB-n ! 😉
több mint 10 éve
Épp csak arra világítottam rá, hogy mindannyian "divatszurkolók" vagyunk, mert nem a kedvenceinknek szurkolunk a VB-n, és nem is annak akihez kötődünk. 😉 Épp ezért a válogatottaknál divatszurkolók vannak csak, kivéve ha a saát országuk is ott van...Sok értelme nincs arról beszélni, hogy ki mióta szurkol ennek vagy annak. 😉JugheadTehát az embernek kötelező imádni azt a válogatottat és elsődleges preferenciába állítani amilyen nemzetiségű? Tényleg ideje elgondolkoznom az emigráláson 😮
több mint 10 éve
Jóhogy. A 2000-es években rettenetes volt a belga válogatott. 😀2013SchleckDIvat... -_-Hanni
több mint 10 éve
"Óriási a tét...." melyik csapat tagjai közül cserélhet valaki mezt Messivel 😀
több mint 10 éve
Origi, De Bruyne, Hazard nagyon jól tolja Mertens kicsit szürke, védelem hozza magát.Ez egy nyerhető meccs mindenképpen.
több mint 10 éve
én csak erre a vb-re 😊2013Schleck2002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊Joey Tribbiani
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Megvan a mesterhatos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jughead
5 208
Épp csak arra világítottam rá, hogy mindannyian "divatszurkolók" vagyunk, mert nem a kedvenceinknek szurkolunk a VB-n, és nem is annak akihez kötődünk. 😉 Épp ezért a válogatottaknál divatszurkolók vannak csak, kivéve ha a saját országuk is ott van...Sok értelme nincs arról beszélni, hogy ki mióta szurkol ennek vagy annak. 😉
több mint 10 éve
Nyugi én is csak poénból vettem fel a dolgot szerintem túl van tárgyalva 😀Baj, hogy azért szurkolok a Holland válogatottnak mert szeretem Hollandiát ?RamsayÉrtjük 😀KennyRitka dolog akkor még sokan azt sem tudták Magyarországon hol van Belgium nemhogy nekik szurkolt volna egy VB, EB nélküli szezonban 😊 De kb így vagyok Hollandiával nagy hatással volt rám a 2000-es EB meg az ország.RamsayEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
Egyébként ha a topicban a "kiszögelt" fenti táblájára nézünk máris találunk közel száz hazaárulót aki még vállalja is.😛 Jah, hogy Magyarország nincs kint? Az nem számít 😛 😉
több mint 10 éve
Divat 😀😀2013Schleck2002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Próbáltam utalni arra,hogy mi más miatt szeretheted még Hollandiát,de sajnos nem jött át.
több mint 10 éve
20132002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Ramsay
50
Baj, hogy azért szurkolok a Holland válogatottnak mert szeretem Hollandiát is ?RamsayÉrtjük 😀KennyRitka dolog akkor még sokan azt sem tudták Magyarországon hol van Belgium nemhogy nekik szurkolt volna egy VB, EB nélküli szezonban 😊 De kb így vagyok Hollandiával nagy hatással volt rám a 2000-es EB meg az ország.RamsayEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
több mint 10 éve
Wilmots-Goor-Nilis-Scifo-Verheyen-Mpenza, nem is volt rossz csapat, masszív 3 döntetlenjük volt.2002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 901
Höri, te mióta vagy bosznia szurkoló?Szóval most azzal villogtok ki mióta szurkol egy külföldi válogatottnak? Érdekes, én a magyaroknak szurkolok mióta az eszemet tudom, a VB-ken meg épp annak, akinél több a szimpatikus játékos... 😉JugheadHipsterHöri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Szóval most azzal villogtok ki mióta szurkol egy külföldi válogatottnak? Érdekes, én a magyaroknak szurkolok mióta az eszemet tudom, a VB-ken meg épp annak, akinél több a szimpatikus játékos... 😉Jugheadegy kérdésre válaszoltunk szerintem.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Szóval most azzal villogtok ki mióta szurkol egy külföldi válogatottnak? Érdekes, én a magyaroknak szurkolok mióta az eszemet tudom, a VB-ken meg épp annak, akinél több a szimpatikus játékos... 😉JugheadHipster
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 901
hazaffy*Szóval most azzal villogtok ki mióta szurkol egy külföldi válogatottnak? Érdekes, én a magyaroknak szurkolok mióta az eszemet tudom, a VB-ken meg épp annak, akinél több a szimpatikus játékos... 😉JugheadJaja mi már csak ilyen antihazafista pöcsök vagyunk 😕Hanni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Meg a szögletek,és a lapok.Mással nem nagyon lehet keresni az egyenes kieséses szakaszban.az utsó 5 meccs 0-0 volt félidőben, ez lehet a 6.Joey TribbianiAmennyire mentek csoportmeccseken a 2,5 overek, itt mennek a 2,5 underek. Pedig overre a Gre-Crcn kívül mindenhol kevesebb volt.Hanni
több mint 10 éve
Ramsay
50
Na még kiderül, hogy Magyarország valódi Belga szurkolóinak a 99%-a itt van 😊2002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊Joey Tribbiani