Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
kurvaélet, én ma még 24-et akartam nézni
több mint 10 éve
na ez lenne nagy kasza a fogadóirodáknak, két 0-0 egymás után.Joey TribbianiBetnel push van egy csomo fogadásra ha 0:0 a meccs.
több mint 10 éve
Mi kell még a belgáknak????NB2Gól 😀
több mint 10 éve
Howardon látszik, hogy igazi szittya. 😀😀
több mint 10 éve
Howard Ocsoái magaslatokban.
több mint 10 éve
nem. hiszem. el.
több mint 10 éve
Mi kell még a belgáknak????
több mint 10 éve
Ah, New York egészen más tészta, az nem is amerikai város (ahogy ezek szerint Chicago se) 😊Személyes tapasztalatom nincs, de ismerősöktől már tíz éve is olyat hallottam, hogy NY-ban nagyon sokan játszanak. Meg mintha olvastam volna valami olyasmit is, hogy a világon a második legtöbb igazolt játékos Amerikában van - ehhez nyilván hozzájárul a népességszám meg a bevándorlók, de csak nem titokban nyomja mindenki 😊JakehomerÉn nem voltam még olyan parkban kint Louisianától Floridáig (északra Kentucky-val bezáróan), ahol játszottak volnabaggioEközben a Soldier Fielden.Az nem látszik, hogy mit néznek :p
Még jó, hogy a soccer nem népszerű odaaát. Oh wait.iktriad
Egyébként meg a soccer nagyon népszerű, de nem úgy, mint a foci (sokan játsszák, de inkább csak amolyan kikapcsolódási sport). Hype csak a válogatott körül van - az is négyévente 😊, az MLS-t telibe szarjákJakehomer
A belgák bírni fogják ezt a tempót szusszal, ha nem lőnek egy gólt a rendes játékidőben?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az komoly, hogy de Bruyne már most több mint 9,2 km-t futott, a Fradi meccsen kb az egész csapat tartott ennyinél 70 perc után...
több mint 10 éve
Mirallas mekkora volt...Originek meg nem akar összejönni.
több mint 10 éve
Origi bazmeg.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
"Kiegyeztek egy döntetlenben." Valaki nagy Gyaloggalopp fan. 😀
több mint 10 éve
Ramsay
50
SWAG ! 😀😀Hát igen jók is azok a Belga sörök , azokat is már akkor ittam, amikor még nem volt a Teszkóban 😛Ramsayhipster!lol
több mint 10 éve
250 perce nincs gól a rendes játékidőben...
több mint 10 éve
na ez lenne nagy kasza a fogadóirodáknak, két 0-0 egymás után.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Mintha kicsit rápihennének a csapatok a hajrára, mondjuk az amcsik eddig is azt tették 😀
több mint 10 éve
valaki szóljon már a szpíkernek, hogy volt már belga csere 😊NB2Részletkérdés. Ne zavard ilyenekkel.
több mint 10 éve
Hát igen jók is azok a Belga sörök , azokat is már akkor ittam, amikor még nem volt a Teszkóban 😛Ramsayhipster!
több mint 10 éve
valaki szóljon már a szpíkernek, hogy volt már belga csere 😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 157
20-3as kapura rúgási arány korrekt...iktriada görög meccs is hasonló volt
több mint 10 éve
20-3as kapura rúgási arány korrekt...
több mint 10 éve
Ramsay
50
Hát igen jók is azok a Belga sörök , Belga sört is már akkor ittam, amikor még nem volt a Teszkóban 😛
több mint 10 éve
Én bezzeg voltam olyan kútúrált hogy nem írtam be jó van 😉a fasznak pina kell, nem csoki (elnézést)Dexxter Tailorsört. fasznak kell a csoki 😊Joey Tribbiani4 másik meg szereti a Belga csokit 😛RamsayNe már, most nézem, micsoda Belga szurkoló tábor van itt 9-en is 😀 Ellenben Holland csak (már) 6 😊RamsayA 9ből kb 5 azért, mert a Bëlga a kedvenc zenekara. 😀iktriad
több mint 10 éve
a fasznak pina kell, nem csoki (elnézést)sört. fasznak kell a csoki 😊Joey Tribbiani4 másik meg szereti a Belga csokit 😛RamsayNe már, most nézem, micsoda Belga szurkoló tábor van itt 9-en is 😀 Ellenben Holland csak (már) 6 😊RamsayA 9ből kb 5 azért, mert a Bëlga a kedvenc zenekara. 😀iktriad
több mint 10 éve
Meggugliztam, ez a 2007-es fifa felméréshogy a világon a második legtöbb igazolt játékos Amerikában van - ehhez nyilván hozzájárul a népességszám meg a bevándorlók, de csak nem titokban nyomja mindenki 😊JakehomerKonkrétan több mint az EUban. Állítólag.Hanni
www.fifa.com/mm/document/fifafacts/bcoffsurv/emaga_9384_10704.pdf
Tepper takarodj!