Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
simán behoznám Lukakut is, USA már most a tizikre játszik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Amcsik akarnak ma focizni vagy tiziket loni jottek?Kennyegyik meccsükön sem domináltak, Ghánát pl oltári mákkal verték csak meg
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=DBIVvVRJ1uIaz MLS-t telibe szarjákJakehomerAzt én is. Ahol egy Herczegfalvi légióskodhat, az csak szar liga lehet. 😀iktriad
nem olyan rossz azért, hatalmas gólok vannak, mondjuk ehhez hozzájárulnak a gyenge védelmek és a kritikán aluli kapusteljesítmények. van még hova fejlődniük, de az egyre több kivándorló sztár sokat javít az összképen.
több mint 10 éve
Bizony Preud'homme zseniális kapus őt nagyon szerettem én is.
több mint 10 éve
10es odds van arra hogy a belgák legalább 3 gólt lőnek..... háááát 😀davemayerItt ma akkor lesz 3 gól, ha tizenegyesek fognak dönteni...
több mint 10 éve
Amcsik akarnak ma focizni vagy tiziket loni jottek?
több mint 10 éve
Ramsay
50
Van 😛nemzeti érzés számlálód is van?oziboziAzért van ez mert az USA-ban a legerősebb a nemzeti érzés a világon. Ha USA játszik bármi legyen az, a nép összeáll értük.RamsayAzért ez akkor is elég impresszív tömeg. Ez "csak" egy nyolcaddöntő végül is.iktriadEközben a Soldier Fielden.Az amerikai válogatott népszerűségét rávetíteni a sportág egészére hihetetlen buta érv, aki ezt így nézi, nagyjából semmit nem tud az amerikai kultúráról. Nem mellesleg a 94-es vb-n is rengeteg néző volt, ehhez képest az mls tavaly is negatív nézettségi rekordokat döntögetett az espn-enbaggio
Még jó, hogy a soccer nem népszerű odaaát. Oh wait.iktriad
több mint 10 éve
10es odds van arra hogy a belgák legalább 3 gólt lőnek..... háááát 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Menj el Seattleig. 😀Én nem voltam még olyan parkban kint Louisianától Floridáig (északra Kentucky-val bezáróan), ahol játszottak volnabaggioEközben a Soldier Fielden.Az nem látszik, hogy mit néznek :p
Egyébként meg a soccer nagyon népszerű, de nem úgy, mint a foci (sokan játsszák, de inkább csak amolyan kikapcsolódási sport). Hype csak a válogatott körül van - az is négyévente 😊, az MLS-t telibe szarjákJakehomer
több mint 10 éve
ozibozi
17 161
nemzeti érzés számlálód is van?Azért van ez mert az USA-ban a legerősebb a nemzeti érzés a világon. Ha USA játszik bármi legyen az, a nép összeáll értük.RamsayAzért ez akkor is elég impresszív tömeg. Ez "csak" egy nyolcaddöntő végül is.iktriadEközben a Soldier Fielden.Az amerikai válogatott népszerűségét rávetíteni a sportág egészére hihetetlen buta érv, aki ezt így nézi, nagyjából semmit nem tud az amerikai kultúráról. Nem mellesleg a 94-es vb-n is rengeteg néző volt, ehhez képest az mls tavaly is negatív nézettségi rekordokat döntögetett az espn-enbaggio
több mint 10 éve
James007
1 854
No offense, csak egy kis javítás: Preud'homme 😊 Az egyik kedvenc kapusom volt, a KV Mechelennel még KeK-et is nyert.Jaja, jó kis csapat volt, a hollandok elleni szuper 0-0 mintha ma lett volna 😊 Scifo akkor már igencsak a végét járta, 86-ban is ott volt már, onnan mondjuk nem sok minden maradt meg, de a 90-es csapatukban is volt kakaó, Proud'Homme, Gerets, Scifo, Van der Elst, Ceulemans. Oh, a régi szép idők 😊JakehomerWilmots-Goor-Nilis-Scifo-Verheyen-Mpenza, nem is volt rossz csapat, masszív 3 döntetlenjük volt.Vrijbloed2002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊Joey Tribbiani
És akkor még tegyük a névsorhoz Frank Vercauteren nevét is!
több mint 10 éve
az MLS-t telibe szarjákJakehomerAzt én is. Ahol egy Herczegfalvi légióskodhat, az csak szar liga lehet. 😀
több mint 10 éve
Én nem voltam még olyan parkban kint Louisianától Floridáig (északra Kentucky-val bezáróan), ahol játszottak volnaEközben a Soldier Fielden.Az nem látszik, hogy mit néznek :p
Egyébként meg a soccer nagyon népszerű, de nem úgy, mint a foci (sokan játsszák, de inkább csak amolyan kikapcsolódási sport). Hype csak a válogatott körül van - az is négyévente 😊, az MLS-t telibe szarjákJakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért ez akkor is elég impresszív tömeg. Ez "csak" egy nyolcaddöntő végül is.iktriadVannak hozzá 200 millióan. Egyszerűen arról van szó, hogy lehet ilyenkor nagyusáskodni, de a fociról nem sokat tudnak.
több mint 10 éve
Ramsay
50
Azért van ez mert az USA-ban a legerősebb a nemzeti érzés a világon. Ha USA játszik bármi legyen az, a nép összeáll értük.Azért ez akkor is elég impresszív tömeg. Ez "csak" egy nyolcaddöntő végül is.iktriadEközben a Soldier Fielden.Az amerikai válogatott népszerűségét rávetíteni a sportág egészére hihetetlen buta érv, aki ezt így nézi, nagyjából semmit nem tud az amerikai kultúráról. Nem mellesleg a 94-es vb-n is rengeteg néző volt, ehhez képest az mls tavaly is negatív nézettségi rekordokat döntögetett az espn-enbaggio
több mint 10 éve
Eközben a Soldier Fielden.Az nem látszik, hogy mit néznek :p
Egyébként meg a soccer nagyon népszerű, de nem úgy, mint a foci (sokan játsszák, de inkább csak amolyan kikapcsolódási sport). Hype csak a válogatott körül van - az is négyévente 😊, az MLS-t telibe szarják
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na most nem vitaképp, csak megfigyeltem, hogy amióta a sajtó elkezdte hájpoli a Belga válogatottat azóta hirtelen sokan elkezdtek nekik szurkolni, hozzáteszem ez nem baj, mert jók van minek szurkolni. Egyébként én speciel 3 éve figyelem őket klubszinten is és előbb írtam róluk, mint bármilyen nagyobb sport lap, hogy bizony jók lehetnek ezen a VB-n 😊 Ja és most mondom, hogy a következő nagy sztár Maxime Lestienne lesz, akinek itt lenne a helye a VB-n ! 😉Ramsay2002-ben még kint voltak a VB-n, aztán 2004-ben éppen hogy nem lett meg a kijutás, ha jól emlékszem egy ponttal maradtak le a bolgár-horvát duó mögött, az egy nagyon szoros csoport volt.
A 2008-as nagy szenvedés volt, de hát akkor speckó az angoloknak sem sikerült.
több mint 10 éve
Azért ez akkor is elég impresszív tömeg. Ez "csak" egy nyolcaddöntő végül is.Eközben a Soldier Fielden.Az amerikai válogatott népszerűségét rávetíteni a sportág egészére hihetetlen buta érv, aki ezt így nézi, nagyjából semmit nem tud az amerikai kultúráról. Nem mellesleg a 94-es vb-n is rengeteg néző volt, ehhez képest az mls tavaly is negatív nézettségi rekordokat döntögetett az espn-enbaggio
több mint 10 éve
Origi, De Bruyne, Hazard nagyon jól tolja Mertens kicsit szürke, védelem hozza magát.sok a jó név elöl, de valahogy nem áll össze. Mirallas jöhetne.
Ez egy nyerhető meccs mindenképpen.Vrijbloed
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Ja és most mondom, hogy a következő nagy sztár Maxime LestienneRamsayés Tielemans. hatalmas potenciál van akár az EB-re is.
több mint 10 éve
Há mán nem ezt írtam én is 😀 amit mélyen tisztelt nagy tudású Baggio kolléga
több mint 10 éve
Jaja, jó kis csapat volt, a hollandok elleni szuper 0-0 mintha ma lett volna 😊 Scifo akkor már igencsak a végét járta, 86-ban is ott volt már, onnan mondjuk nem sok minden maradt meg, de a 90-es csapatukban is volt kakaó, Proud'Homme, Gerets, Scifo, Van der Elst, Ceulemans. Oh, a régi szép idők 😊Wilmots-Goor-Nilis-Scifo-Verheyen-Mpenza, nem is volt rossz csapat, masszív 3 döntetlenjük volt.Vrijbloed2002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊Joey Tribbiani
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Eközben a Soldier Fielden.Az amerikai válogatott népszerűségét rávetíteni a sportág egészére hihetetlen buta érv, aki ezt így nézi, nagyjából semmit nem tud az amerikai kultúráról. Nem mellesleg a 94-es vb-n is rengeteg néző volt, ehhez képest az mls tavaly is negatív nézettségi rekordokat döntögetett az espn-en
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal