Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Szóval most azzal villogtok ki mióta szurkol egy külföldi válogatottnak? Érdekes, én a magyaroknak szurkolok mióta az eszemet tudom, a VB-ken meg épp annak, akinél több a szimpatikus játékos... 😉JugheadJaja mi már csak ilyen antihazafista pöcsök vagyunk 😕
több mint 10 éve
Jughead
5 208
Szóval most azzal villogtok ki mióta szurkol egy külföldi válogatottnak? Érdekes, én a magyaroknak szurkolok mióta az eszemet tudom, a VB-ken meg épp annak, akinél több a szimpatikus játékos... 😉
több mint 10 éve
Ramsay
50
Ritka dolog akkor még sokan azt sem tudták Magyarországon hol van Belgium nemhogy nekik szurkolt volna egy VB, EB nélküli szezonban 😊 De kb így vagyok Hollandiával vagyis hogy ilyen régóta én is kb nagy hatással volt rám a 2000-es EB meg az ország.RamsayEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
több mint 10 éve
Értjük 😀Ritka dolog akkor még sokan azt sem tudták Magyarországon hol van Belgium nemhogy nekik szurkolt volna egy VB, EB nélküli szezonban 😊 De kb így vagyok Hollandiával nagy hatással volt rám a 2000-es EB meg az ország.RamsayEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
több mint 10 éve
2002VrijbloedEgyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
'98 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Látszik rajta, De Bruyne tetszetősen játszik, meg Toby is fogja már a jobb oldalt. Origiben nagyon érzem a gólt, Fellaini eddig semmi.Hazard lövését kb 7en blokkolták.Vrijbloedfrusztrált kicsit Hazard, alig kap labdát, ha meg hozzájut ellövi :/Joey Tribbiani
több mint 10 éve
faszé Mertens lövi az összes rögzítettet, ma még nem volt normális beadása.
több mint 10 éve
Ramsay
50
Ritka dolog akkor még sokan azt sem tudták Magyarországon hol van Belgium nemhogy nekik szurkolt volna egy VB, EB nélküli szezonban 😊 De kb így vagyok Hollandiával nagy hatással volt rám a 2000-es EB meg az ország.Egyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
több mint 10 éve
2002Egyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001Hanni
több mint 10 éve
Hazard lövését kb 7en blokkolták.Vrijbloedfrusztrált kicsit Hazard, alig kap labdát, ha meg hozzájut ellövi :/
több mint 10 éve
Hazard lövését kb 7en blokkolták.VrijbloedSokat gyakorolták a FG blokkot 😛
több mint 10 éve
mióta hazard a cselsziben játszik 😀Melyik VB-n volt 1-8 ?😊 Egyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊RamsayÉs az 1-8 alatt kinek szurkoltál? 😀iktriadÉn kezdetektől fogva nekik szurkolok, sőt évek óta 😊RamsayÜdv ! Jó rég néztem fel az oldalra ! Én is nézem a foci VB-t és Hajrá HOLLANDIA !!!RamsayHali! Meglepő lenne ha olyan csapatot mondtál volna amelyik már kiesett 😛 😉dande
több mint 10 éve
Egyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊Ramsay2001
több mint 10 éve
Hazard lövését kb 7en blokkolták.
több mint 10 éve
Ramsay
50
Melyik VB-n volt 1-8 ?😊 Egyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik és főleg milyen indíttatásból ?😊RamsayÉs az 1-8 alatt kinek szurkoltál? 😀iktriadÉn kezdetektől fogva nekik szurkolok, sőt évek óta 😊RamsayÜdv ! Jó rég néztem fel az oldalra ! Én is nézem a foci VB-t és Hajrá HOLLANDIA !!!RamsayHali! Meglepő lenne ha olyan csapatot mondtál volna amelyik már kiesett 😛 😉dande
több mint 10 éve
az utsó 5 meccs 0-0 volt félidőben, ez lehet a 6.Joey TribbianiAmennyire mentek csoportmeccseken a 2,5 overek, itt mennek a 2,5 underek. Pedig overre a Gre-Crcn kívül mindenhol kevesebb volt.
több mint 10 éve
Ramsay
50
Melyik VB-n volt 1-8 ?😊 Egyébként például nem tudom, hogy aki Belgiumnak szurkol az mióta szurkol vajon nekik ?😊És az 1-8 alatt kinek szurkoltál? 😀iktriadÉn kezdetektől fogva nekik szurkolok, sőt évek óta 😊RamsayÜdv ! Jó rég néztem fel az oldalra ! Én is nézem a foci VB-t és Hajrá HOLLANDIA !!!RamsayHali! Meglepő lenne ha olyan csapatot mondtál volna amelyik már kiesett 😛 😉dande
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 901
jó ez az amcsi goalline d#
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
az utsó 5 meccs 0-0 volt félidőben, ez lehet a 6.Joey TribbianiTippmixültek a csapatok, ez nem is kérdés.
több mint 10 éve
az utsó 5 meccs 0-0 volt félidőben, ez lehet a 6.
több mint 10 éve
Eliról nem is beszélve 😛 (bocsánat ez nagyon magas labda volt Eagles fanként muszáj volt leütni 😉)A labdaeladás nélküle is megyJakehomerFélidőben Luckot hívják le a lelátóról 😊 hátha már a neve is segít nekikcsaba92Jobbak a belgák.A szünetben majd beáll helyette Gus.iktriad
Bradley nagyon gyenge.Bazzani
több mint 10 éve
És az 1-8 alatt kinek szurkoltál? 😀Én kezdetektől fogva nekik szurkolok, sőt évek óta 😊RamsayÜdv ! Jó rég néztem fel az oldalra ! Én is nézem a foci VB-t és Hajrá HOLLANDIA !!!RamsayHali! Meglepő lenne ha olyan csapatot mondtál volna amelyik már kiesett 😛 😉dande
több mint 10 éve
Ramsay
50
Én kezdetektől fogva nekik szurkolok, sőt évek óta 😊Üdv ! Jó rég néztem fel az oldalra ! Én is nézem a foci VB-t és Hajrá HOLLANDIA !!!RamsayHali! Meglepő lenne ha olyan csapatot mondtál volna amelyik már kiesett 😛 😉dande
több mint 10 éve
A labdaeladás nélküle is megyFélidőben Luckot hívják le a lelátóról 😊 hátha már a neve is segít nekikcsaba92Jobbak a belgák.A szünetben majd beáll helyette Gus.iktriad
Bradley nagyon gyenge.Bazzani
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Costa Rica bandwagonra felugorhatott volna 😀Üdv ! Jó rég néztem fel az oldalra ! Én is nézem a foci VB-t és Hajrá HOLLANDIA !!!RamsayHali! Meglepő lenne ha olyan csapatot mondtál volna amelyik már kiesett 😛 😉dande