Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Fifa.com-on a meccs embere Lionel Messi, pofám leszakad...JugheadAz kemény...
több mint 10 éve
ozibozi
17 163
Luck megérkezett
több mint 10 éve
Fifa.com-on a meccs embere Lionel Messi, pofám leszakad...JugheadÉn azt hittem Böde lesz...😛
több mint 10 éve
Jughead
5 208
Fifa.com-on a meccs embere Lionel Messi, pofám leszakad...
több mint 10 éve
Gundi egész meccsen nem volt képben. Argentínát csak kétszer tévesztette el Angliára és Brazíliára, Lichsteinernél persze bejött a Lichtenstein hiba 😛 és Rodrigest és vagy kétszer hívta Gonzalesnek. Most hitrtelen ennyi és őt még csípem is 😀dandeGundi fáradt. Mondjuk nem vágom, hogy miért pont ő kellett ide, mikor pont tegnap este tolt egy meccset és jön most 2 nap szünnap.
több mint 10 éve
Gundi egész meccsen nem volt képben. Argentínát csak kétszer tévesztette el Angliára és Brazíliára, Lichsteinernél persze bejött a Lichtenstein hiba 😛 és Rodrigest és vagy kétszer hívta Gonzalesnek. Most hitrtelen ennyi és őt még csípem is 😀
több mint 10 éve
A végén szép volt a homorítás, meg hogy a játékvezető nem tudta kimérni a 9 métert, mert a sorfal nem volt hajlandó egy pontnál hátrébb menni xDbaggioItt üvöltöttem, hogy lépje ki a 9m-t, húzza meg a vonalat és ha 5 mp-en belül nem mennek hátra sárga!
Puhapöcsű volt!
Mindazonáltal inkább Argentína, mint Svájc.
több mint 10 éve
A végén szép volt a homorítás, meg hogy a játékvezető nem tudta kimérni a 9 métert, mert a sorfal nem volt hajlandó egy pontnál hátrébb menni xDbaggioEsélykiegyenlítés, ha már kamu szabad, akkor álljon csak hét méterre a fal
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gundi mekkora pöcs, méghogy több kellett volna Svájctól, pont ez az, hogy kevesebb, ha csak elrugdossák a végén, amerre állnak, most jöhetne a büntetőpárbaj.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A végén szép volt a homorítás, meg hogy a játékvezető nem tudta kimérni a 9 métert, mert a sorfal nem volt hajlandó egy pontnál hátrébb menni xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Legalább a phony bájernesnek nem jött össze
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
bejött 😛
több mint 10 éve
belövi
több mint 10 éve
Ha kapnak egy gólt az Argetínok agyonverik a bírót.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem vagyok én bő. Persze én voltam a fasz, 40 euró profittal gond nélkül ki tudtam volna szállni, könnyű pénz volt az is, de annyira nem volt benne a gól a meccsben, kellett hozzá egy ilyen gyökérség.A fogadás a looserek sportja 😉empty taxiazt hittem Messi lövi, de nem...Őt megpróbálták, persze kicsit határozottabban kellett volna. De ilyen kibaszott amatőr faszságon elbukni 50 eurót (plusz 60 profitot) azért ez bosszantó.Jakehomer
az örök talány mé nem csűrték fel Messit a HoldigNB2
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
időntúli szabaddobás 😀
több mint 10 éve
Messinek volt szíve leadni kivételesen ott is a gól Di Maria abszolút megérdemelte, messze a meccs legjobbja.Messi meg le nem mossa magáról, hogy azért volt viszonylag rossz éve a Barcában mert a VB-re tartalékolt 😛
több mint 10 éve
És? Csapatjáték, nem tök mindegy ki rúgja a gólt?számold hogy egyenes kieséses szakaszban hány gólt fog lőni messitudtam hogy ez lesz, di maria megnyeri az egyenes kieséses rendszerben a törpének a meccseketeaglesmcnabbEzt kifejtenéd?😀gordon
összehasonlításképpen a csoportkörben lőtt 4-et.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Szted kinek a passzából lőtte a gólt Mariska?számold hogy egyenes kieséses szakaszban hány gólt fog lőni messitudtam hogy ez lesz, di maria megnyeri az egyenes kieséses rendszerben a törpének a meccseketeaglesmcnabbEzt kifejtenéd?😀gordon
összehasonlításképpen a csoportkörben lőtt 4-et.eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
számold hogy egyenes kieséses szakaszban hány gólt fog lőni messi (és hányat di maria)tudtam hogy ez lesz, di maria megnyeri az egyenes kieséses rendszerben a törpének a meccseketeaglesmcnabbEzt kifejtenéd?😀gordon
összehasonlításképpen a csoportkörben lőtt 4-et.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Te vagy az Qui-Gon?A fogadás a looserek sportja 😉empty taxiazt hittem Messi lövi, de nem...Őt megpróbálták, persze kicsit határozottabban kellett volna. De ilyen kibaszott amatőr faszságon elbukni 50 eurót (plusz 60 profitot) azért ez bosszantó.Jakehomer
az örök talány mé nem csűrték fel Messit a HoldigNB2
több mint 10 éve
Szemmel védett a kapus, az is elég volt
Tepper takarodj!