Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
én ha bíró lennék nálam reklamálásért azonnal járna a sárga. 10 perc után nem sokan maradnának
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
És csodálkozunk, hogy állandóan megy a reklamálás, mikor simán tolerálja a bíró, hogy elküldjék az anyjába
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
idézzétek már még egymást 100szor...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
lucy liu
314
"az albán vér kijött belőle" : d
több mint 10 éve
hát akkor basszák megCsak ha golszerzokre vagy a golok szamara fogadsz fizetik vissza#1patsfanakkor várok türelemmelozibozinem, nálukDexxter Tailormost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 10 éve
dr0725
482
Csak ha golszerzokre vagy a golok szamara fogadsz fizetik visszaakkor várok türelemmelozibozinem, nálukDexxter Tailormost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 10 éve
ozibozi
17 166
akkor várok türelemmelnem, nálukDexxter Tailormost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 10 éve
Csak 2 néger van a pályán, őket is sikerül összekeverni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nem, nálukmost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 10 éve
MiAz lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...Foldesi26És ki jutna be helyettük?baggio
több mint 10 éve
Tippmix h számol, játszik a hisszabbìtás/11esek is, vagy csak a normál játékidő?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A Sliema Wanderers.Az lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...Foldesi26És ki jutna be helyettük?baggio
több mint 10 éve
Csak 2 néger van a pályán, őket is sikerült összekeverni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ozibozi
17 166
most sem , az nem 1másiknál van???Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 10 éve
még fél óra gyötrődés...Valamivel el kell tölteni a két meccs közötti időt!
jó, tudom miért nézem 😀NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ne bassz, küldök egyet , ne járj nekem mezítláb 😉Ez volt a legnagyobb odds 1,50el...jah, az szopás 😕 mondjuk kötésben all-int tolni...Dexxter TailorCsak kötésben van....HanniMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
De tök mind1 legalább mostmár nyugodtan nézem a meccseket. Bár cipőm se lesz cserébe 😀😀Hanni
több mint 10 éve
Az lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...Foldesi26És ki jutna be helyettük?
---
több mint 10 éve
??én még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 10 éve
ozibozi
17 166
én még nem kaptam vissza sohaMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 10 éve
Ez volt a legnagyobb odds 1,50el...jah, az szopás 😕 mondjuk kötésben all-int tolni...Dexxter TailorCsak kötésben van....HanniMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
De tök mind1 legalább mostmár nyugodtan nézem a meccseket. Bár cipőm se lesz cserébe 😀😀
több mint 10 éve
Csak én hiányolom Tevezt az argentin csapatból?Bazzaninem
több mint 10 éve
Ezredszer is: sose fogadj kötésbenCsak kötésben van....HanniMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Az lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...