Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
én ha bíró lennék nálam reklamálásért azonnal járna a sárga. 10 perc után nem sokan maradnának
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
És csodálkozunk, hogy állandóan megy a reklamálás, mikor simán tolerálja a bíró, hogy elküldjék az anyjába

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
idézzétek már még egymást 100szor...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
"az albán vér kijött belőle" : d
több mint 11 éve
hát akkor basszák megCsak ha golszerzokre vagy a golok szamara fogadsz fizetik vissza#1patsfanakkor várok türelemmelozibozinem, nálukDexxter Tailormost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Csak ha golszerzokre vagy a golok szamara fogadsz fizetik visszaakkor várok türelemmelozibozinem, nálukDexxter Tailormost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 11 éve
akkor várok türelemmelnem, nálukDexxter Tailormost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 11 éve
Csak 2 néger van a pályán, őket is sikerül összekeverni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nem, nálukmost sem , az nem 1másiknál van?ozibozi??Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor

Don't blink!
több mint 11 éve
MiAz lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...Foldesi26És ki jutna be helyettük?baggio
több mint 11 éve
Tippmix h számol, játszik a hisszabbìtás/11esek is, vagy csak a normál játékidő?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
A Sliema Wanderers.Az lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...Foldesi26És ki jutna be helyettük?baggio
több mint 11 éve
Csak 2 néger van a pályán, őket is sikerült összekeverni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
most sem , az nem 1másiknál van???Dexxter Tailorén még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 11 éve
még fél óra gyötrődés...Valamivel el kell tölteni a két meccs közötti időt!
jó, tudom miért nézem 😀NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ne bassz, küldök egyet , ne járj nekem mezítláb 😉Ez volt a legnagyobb odds 1,50el...jah, az szopás 😕 mondjuk kötésben all-int tolni...Dexxter TailorCsak kötésben van....HanniMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
De tök mind1 legalább mostmár nyugodtan nézem a meccseket. Bár cipőm se lesz cserébe 😀😀Hanni
több mint 11 éve
Az lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...Foldesi26És ki jutna be helyettük?

---
több mint 11 éve
??én még nem kaptam vissza sohaoziboziMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor

Don't blink!
több mint 11 éve
én még nem kaptam vissza sohaMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
több mint 11 éve
Ez volt a legnagyobb odds 1,50el...jah, az szopás 😕 mondjuk kötésben all-int tolni...Dexxter TailorCsak kötésben van....HanniMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
De tök mind1 legalább mostmár nyugodtan nézem a meccseket. Bár cipőm se lesz cserébe 😀😀
több mint 11 éve
Csak én hiányolom Tevezt az argentin csapatból?Bazzaninem
több mint 11 éve
Ezredszer is: sose fogadj kötésbenCsak kötésben van....HanniMost ha az all-inem ezeken az autista argentín faszkalapokon megy el akkor gecire ideges leszek...Hannibet365-ön 0-0-nál visszafizetik a lóvétDexxter Tailor
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Az lenne az igazságos, ha mindkét csapat kiesne...