Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Sorozatban ötödik meccs 0-0-ás félidővel, kár James Rodriguez nagy góljáért és a brazil-chile gyors gólváltásáért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Oroszt a pályára! Bár kék Fekete az ellenfél igy lehet előjönnek a szegedi emlékekHöriNem fog játszani. Cserék: Jova, Batik, Csukics, Holman, Péter, Somalia, Csilus Á. Mondjuk Holman meg Soma jöhetne ettől függetlenül.
több mint 10 éve
Oroszt a pályára! Bár kék Fekete az ellenfél igy lehet előjönnek a szegedi emlékek
több mint 10 éve
azért tegyük hozzá, hogy a Fradi is rúghatott volna vagy hármat, ettől függetlenül gyalázatos ez eddigAz ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)berger90Lehetne 3 is a félidő végén szöglet után óriási helyzetet hagytak ki, valami egészen lehangoló... :-/Jughead
több mint 10 éve
Mindig van lejjebb. De majd az új stadionoktól minden jobb lesz. | Meg a faszt. |Az ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)berger90Amit rossz nézni, hogy sír a labda a játékosok lábánál... A máltai támadók meg úgy kerülgetik a fradi védőket, mint a bólyákat, profi, milliókat kereső focisták hogy képesek ennyire gyengén játszani, ez számomra hihetetlenbaggio
több mint 10 éve
drmic baszki 😀
több mint 10 éve
nem értem miért csodálkozol!egyértelmű hogy idény eleji forma miatt ilyen gyengék! 😊Az ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)berger90Amit rossz nézni, hogy sír a labda a játékosok lábánál... A máltai támadók meg úgy kerülgetik a fradi védőket, mint a bólyákat, profi, milliókat kereső focisták hogy képesek ennyire gyengén játszani, ez számomra hihetetlenbaggio
több mint 10 éve
hülye szerb barom, mit csinált?????
több mint 10 éve
Romero ugyan miért nem jött ki?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jughead
5 211
Az ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)berger90Lehetne 3 is a félidő végén szöglet után óriási helyzetet hagytak ki, valami egészen lehangoló... :-/
több mint 10 éve
Az ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)berger90Amit rossz nézni, hogy sír a labda a játékosok lábánál... A máltai támadók meg úgy kerülgetik a fradi védőket, mint a bólyákat, profi, milliókat kereső focisták hogy képesek ennyire gyengén játszani, ez számomra hihetetlen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
deyell
11 702
Az ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)berger90de sajnos az. ennyivel gyengébb a csapat, hogy nincs Besic, Pavlovics, Jenner meg Leonardo.
choose life
több mint 10 éve
Az ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)berger90Egyenlő erők küzdelme
több mint 10 éve
megyeihez közelebb van, bár ez nem látszik a meccsenJelezném h a Sliema is MB1-ben, a Máltai Bajnokságban játszik.empty taxiAttól még az nem a Mennyei.iktriad
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Az ugye nem komoly, hogy a fradi 1-0-ra szív egy máltai csapattól, és lehetne 2-0 is? Uramisten, bazmeg. (no offense, mi is ezt csináltuk volna, ebben biztos vagyok)
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Jelezném h a Sliema is MB1-ben, a Máltai Bajnokságban játszik.empty taxiAttól még az nem a Mennyei.
több mint 10 éve
az első félidőt megnyeri Argentína (3.10)
több mint 10 éve
enyhén lenne durva egy Svájc-USA negyeddöntő, akiből valaki elődöntőt játszik😊NB2Ha az USA bejut a 4be, LeBron egy MLS csapathoz fog igazolni.
több mint 10 éve
enyhén lenne durva egy Svájc-USA negyeddöntő, akiből valaki elődöntőt játszik😊NB2Járt már ott mind2
több mint 10 éve
Jelezném h a Sliema is MB1-ben, a Máltai Bajnokságban játszik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
a vb az biztos, de gondolom a Fradi is... 😊ilyen szar egy meccset...yookerMelyikre gondolsz?iktriad
több mint 10 éve
enyhén lenne durva egy Svájc-USA negyeddöntő, akiből valaki elődöntőt játszik😊