NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
A nap dilemmája:Ez kerdes?Ferencváros mindenek felett.
Sliema Wanderers (máltai)–FERENCVÁROS 17.45 (Duna Tv, NSO)
18.00: ARGENTÍNA–SVÁJC (tv: M1) – élőben az NSO-N!
😀 😛dande
több mint 10 éve
Szvsz svájc borìtja a trendet és argentìna hazamegy....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A nap dilemmája:Sliema Wanderers (máltai)–FERENCVÁROS 17.45 (Duna Tv, NSO)
18.00: ARGENTÍNA–SVÁJC (tv: M1) – élőben az NSO-N!
😀 😛
több mint 10 éve
holnap hány góllal nyer argentína? 2-3?Dexxter TailorSzerintem szoros lesz max 1,góllal.
En sokkal jobban kivancsi vagyok arra a meccsre amit az utcan fog lejátszani az a 45 ezer argentin akik jottek a meccsre😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
Fazekassal Pfaff hasonlóna lesz megint ilyen?Nem tudom, nekem nem engedi lejátszani a videót területi blokk miatt. 😀.iktriad
briareos
több mint 10 éve
kurva érdekes én most is azt nézem.I. K.T.R.I.A.D. -nál. 😀😀 😀😀
hol vagy? 😀briareos
Egyébként megnéztem, de Neuerből nem nézem ki ezt a Toni Schumacheres - Kahnos viselkedést. Ő inkább megpróbálná trükkösen megoldani a szitut.
több mint 10 éve
Vajon miért nem írták be Müllernek a gólpasszt fantasyben?
több mint 10 éve
holnap hány góllal nyer argentína? 2-3?
több mint 10 éve
Nem területi blokk az, csak youtube-on kell megnézni, beágyazva nem jó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kurva érdekes én most is azt nézem.na lesz megint ilyen?Nem tudom, nekem nem engedi lejátszani a videót területi blokk miatt. 😀.iktriad
briareos
hol vagy? 😀
több mint 10 éve
na lesz megint ilyen?Nem tudom, nekem nem engedi lejátszani a videót területi blokk miatt. 😀.
briareos
több mint 10 éve
Sebii
3 535
Az jobb volt mikor Müllert mondott majd nagy elnézések közepette kijavította magát Klosera 😊Jah és GUndi ma nagyon sokat hibázott, rengetegszer keverte a játékosokat, 1x még Klose-t is mondott😊Ma olyan formában volt, mint a németek.
Plusz mindig olyan érzésem van mikor ő tolja, hogy itt van Pesten, alig jön át valami a közönségbőlNB2
A kedvencem az volt, mikor azt mondta Götze lesen volt, mikor Mariot már rég lecserélték...iktriad
több mint 10 éve
A csoportgyőztesek 6-0ra vezetnek eddig a csoport másodikokkal szemben.Pedig a francia és a német továbbjutásra feltettem volna még a házam is, aztán talán az volt eddig majdnem a legnehezebb😊
Sok sikert mára Svájc és USA....iktriad
Én mondjuk bírnám ha a 8 első helyezett jutna tovább, lehetne mondani, hogy milyen fontos az első csoportkör😊
több mint 10 éve
A csoportgyőztesek 6-0ra vezetnek eddig a csoport másodikokkal szemben. Sok sikert mára Svájc és USA....
több mint 10 éve
Jah és GUndi ma nagyon sokat hibázott, rengetegszer keverte a játékosokat, 1x még Klose-t is mondott😊Ma olyan formában volt, mint a németek.
Plusz mindig olyan érzésem van mikor ő tolja, hogy itt van Pesten, alig jön át valami a közönségbőlNB2
A kedvencem az volt, mikor azt mondta Götze lesen volt, mikor Mariot már rég lecserélték...
több mint 10 éve
Jah és GUndi ma nagyon sokat hibázott, rengetegszer keverte a játékosokat, 1x még Klose-t is mondott😊Plusz mindig olyan érzésem van mikor ő tolja, hogy itt van Pesten, alig jön át valami a közönségből
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
leszarom,csak jól nézett ki a twitteren , bocsi a dezinfóértTomorrow Besic faces Silema of Malta in the Europa League. Weeks ago he was covering Lionel Messi in the Maracana.oziboziAkkor újra: nem nevezte a fradi az első körrebaggio
több mint 10 éve
Tomorrow Besic faces Silema of Malta in the Europa League. Weeks ago he was covering Lionel Messi in the Maracana.oziboziAkkor újra: nem nevezte a fradi az első körre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez az Algéria rommá verne minket 😀Chargers LTSose volt ez kérdés.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Még valami: remélem Löwnek feltűnik, hogy Lahmmal jobb bekkben enyhén stabilabb lett a védelem.
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
Tomorrow Besic faces Silema of Malta in the Europa League. Weeks ago he was covering Lionel Messi in the Maracana.
több mint 10 éve
Megint sikerült eljutni odáig, hogy a németek voltak szarok? 😀 Pont, mint a belgák ellen, ott is a belgák voltak szarok... Vagy lehet, hogy az algériaiak a jók? Áhh nem ez mégis csak Algéria, nem európai vagy dél-amerikai csapat, nekik a VB-n sincs helyük...JugheadHát azért ma különösen nagy hibaszázalékkal dolgoztak Müllerék(egy jó befejezőcsatárral már rég a zuhany alatt lenne a 2 csapat).
Ettől függetlenül
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
Ez az Algéria rommá verne minket 😀Chargers LTki nem? Irán , Honduras? barátságoson ütnénk őket...😛
több mint 10 éve
Franciák ellen kell Klose, és Hummels, na meg Schweini is, remélem nem komoly.Még esélyünk is lehet, ha Mustafi nem lesz kezdő...
Ez már oda kevés lesz...