Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Mellé xDHöritipszmixelő máltaiak
több mint 10 éve
Mezeit hazaküldték?SchleckNem jutott tovább a csoportkörből.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
húúhhh
több mint 10 éve
ozibozi
17 169
11 es máltának
több mint 10 éve
altidore felépült, szóval csak vízhordó leszandrew luck is kint lesz az amcsi meccsen, nem lepne meg, ha 0-2-ről fordítanának az amcsik 😕Dexxter TailorKezd?Höri
több mint 10 éve
andrew luck is kint lesz az amcsi meccsen, nem lepne meg, ha 0-2-ről fordítanának az amcsik 😕Dexxter TailorKezd?
több mint 10 éve
Sebii
3 535
Nincs Aguero, úgyhogy gurítunk hármat. 😊
több mint 10 éve
Meglepetés szagot érzek😊 Svájcnak lesz területe talán...
több mint 10 éve
andrew luck is kint lesz az amcsi meccsen, nem lepne meg, ha 0-2-ről fordítanának az amcsik 😕
több mint 10 éve
Gondolom az Argentina - Svájc meccs nem érdekel senkit, ezért itt a Fradi kezdőcsapata Máltán:Dibusz – Bosnjak, Mateos, Nalepa, Bönig – Kukurozovic, Gyömbér, Busai, Nagy – Böde, Lauth
több mint 10 éve
Goodellt a FIFA élére!www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nigeriai-onazi-kettos-labszartorest-szenvedett-2346749azt fogják mondani, hogy "it's in the game"...slowmotion
Kíváncsi vagyok a FIFA reakciójára.gabokocka
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nigeriai-onazi-kettos-labszartorest-szenvedett-2346749azt fogják mondani, hogy "it's in the game"...
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nigeriai-onazi-kettos-labszartorest-szenvedett-2346749semmi, ez nem elég nagy ügy ahhoz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nigeriai-onazi-kettos-labszartorest-szenvedett-2346749Kíváncsi vagyok a FIFA reakciójára.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A mai két meccsre a tippem:2-0, 1-0 a két csoportelsőnek
Argentína-Svájc
Ha az argentinok szenvedni fognak, akkor Svájc egy jó védelemmel jó lehet, remélem Hitzi sokat tanult a franciák elleni borzalomból, és jól összerakja a hátsó 4-est. Meglepetésben reménykedem.
Belgium-USA
Nálam ez majdnem 50-505-s meccs, itt nálam lehet bármi, egyik csapat se győzött meg a csoportmeccsek alapján. Az fog nyerni, aki váratlant tud húzni, és jobb teljesítményre lesz képes,mint azt mutatta a csoportmeccsek során.
Klinsi a szívem csücske, de remélem Belgium továbbmegy, méghozzá jó teljesítménnyel.
Szóval a 2 európai továbbjutásában reménykedem. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
A mai két meccsre a tippem:Argentína-Svájc
Ha az argentinok szenvedni fognak, akkor Svájc egy jó védelemmel jó lehet, remélem Hitzi sokat tanult a franciák elleni borzalomból, és jól összerakja a hátsó 4-est. Meglepetésben reménykedem.
Belgium-USA
Nálam ez majdnem 50-505-s meccs, itt nálam lehet bármi, egyik csapat se győzött meg a csoportmeccsek alapján. Az fog nyerni, aki váratlant tud húzni, és jobb teljesítményre lesz képes,mint azt mutatta a csoportmeccsek során.
Klinsi a szívem csücske, de remélem Belgium továbbmegy, méghozzá jó teljesítménnyel.
Szóval a 2 európai továbbjutásában reménykedem. 😀
több mint 10 éve
Kicker: Neuer 1,5 Mustafi 4,5 Mertesacker 2,5 Boateng 2,5 Höwedes 4, Lahm 3,5 Schweini 4,5 Kroos 4,5 Özil 3, Götze 5, Müller 3, Schürrle 2, Khedira 3, Kramer -Hmmm, ez nálam érdekes. Vitathatatlan, hogy Neuer volt a legjobb.
Az se kérdés, hogy Mustafi és Höwedes tegnap elég gyengék voltak, egy jó Hummels nagyon kell majd a franciák ellen. Schweinit és Kroost sem éreztem ennyire gyengének... Özil 3? Jééézusoom, oké, hogy az ot-ben már fel-felvillant, meg bebiztosította a győzelmet, de 90 percig kb semmit se csinált...
Götze oké, Müller úgy kábé 3-as volt nálam is. Schürrle 2-ese hízelgő, nyilván a gólja miatt, meg nagyot küzdött.
Khedira nálam nem 3-as, csak 4-es, Kramert meg kb észre se vettem miután beállt.
Ennél sokkal több kell...
Pénteken a miénk az első negyeddöntő, tehát időrendben mi pihenünk a legkevesebbet...
A védelmt rendbe kell rakni valahogy, mert Benzemáék szét fogják szedni...
És támadásban is több kell Ennyi helyzetnek a kihagyása biztos kiesést eredményez majd.
Középpályát meg kell szállni, sok labdát kell szerezni, és nem kéne hagyni, hogy kontrázzanak..
Nincsenek most jó érzéseim a meccsel kapcsolatban sajnos. Nagyon örülök a sikernek, de Löwnek ki kell találnia valamit, mert ez a csapat tud ennél sokkal többet is.
több mint 10 éve
Érdekes számomra eddig ez a 6-0 a csoportelsők javára.Ha megnézzük, akkor a nagyok közül a brazilok, a hollandok, a németek és a franciák is eléggé megszenvedtek az ellenfelükkel, Chile, Mexikó, Nigéria és Algéria egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet.
A Costa Rica-Görög meccsnek nem volt egyértelmű esélyese. Egyedül a kolumbiaiak meccse volt "sima", ott nem volt kérdés ki jut tovább.
Én azt gondolom mindezek fényében, hogy a mai 2 meccsből az egyiken továbbjut a csoport második. Nincsenek már nagy különbségek a csapatok között.