Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ja, az lehet.akkor sem 11es, ez közvetett szabad lett volna ha lefújja.beltazorTipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
Agresszívebben nyomja Mexikó, mint gondoltam.Jakehomer
Azért gáz, hogy ennyire Európának rendezik a vb-t, hogy berakják őket megsülni a déli órákban
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez a remek mexikói edző 4 millát kap csak havonta...Pinyő nálunk vajon mennyit kap a jó tolódásért cserébe?!Chargers LTÉs Capello?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Még ivó szünetben is megy az óra 😀😀peachespn-nek csak jó ez a szünet, egyből leléptek reklámozni 😊
több mint 10 éve
Time out is lehetne a cooling break
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Még ivó szünetben is megy az óra 😀😀peachMivel egy falusi meccsen se tudják megállítani, ezért bizony itt sem lehet, ezért szép a futball
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez a remek mexikói edző 4 millát kap csak havonta...Pinyő nálunk vajon mennyit kap a jó tolódásért cserébe?!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Még ivó szünetben is megy az óra 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nah jah csak a balra jött a levétel 😊Azé kellett volna Bergkampozni, valahogy levenni jobbal, áttenni balra, oszt durva a hosszú.Sixo67Íjj, majdnem csinált egy Bergkampot Van Persie.Sixo67Az lett volna csoda hogyha RvP ilyen testhelyzetből jobbal kaput talál.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bergkamp > RVP 😊Azé kellett volna Bergkampozni, valahogy levenni jobbal, áttenni balra, oszt durva a hosszú.Sixo67Íjj, majdnem csinált egy Bergkampot Van Persie.Sixo67Az lett volna csoda hogyha RvP ilyen testhelyzetből jobbal kaput talál.empty taxi
Draft
több mint 10 éve
Azé kellett volna Bergkampozni, valahogy levenni jobbal, áttenni balra, oszt durva a hosszú.Íjj, majdnem csinált egy Bergkampot Van Persie.Sixo67Az lett volna csoda hogyha RvP ilyen testhelyzetből jobbal kaput talál.empty taxi
több mint 10 éve
akkor sem 11es, ez közvetett szabad lett volna ha lefújja.Tipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
több mint 10 éve
Maradjunk annyiban, hogy a kosár szabályaival sem vagy tisztában akkorCsak egy lassítást láttam, amikor a holland elrúgja a labdát a mélyre hajoló és utána egyből homorító mexikói elől, egy másik holland szorításában. Erre gondoltatok? Mert ez még kosárban sem fault...James007Tipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Íjj, majdnem csinált egy Bergkampot Van Persie.Sixo67Az lett volna csoda hogyha RvP ilyen testhelyzetből jobbal kaput talál.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kinek lett volna tizi most kapcsolódtam be a meccsböThundersNFLHolland védőnél magas láb volt a 16-oson belül pár perce. Mezőnyben szabadrúgás, de tizit nem adnak érte.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
James007
1 857
Csak egy lassítást láttam, amikor a holland elrúgja a labdát a mélyre hajoló és utána egyből homorító mexikói elől, egy másik holland szorításában. Erre gondoltatok? Mert ez még kosárban sem fault...Tipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
több mint 10 éve
Kissé meg vannak illetődve a hollandok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Robben féle eset meg nincs meg visszajátszásra...ez is fura 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kinek lett volna tizi most kapcsolódtam be a meccsböTipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
Draft
több mint 10 éve
Tipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
Agresszívebben nyomja Mexikó, mint gondoltam.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
RVP tényleg nem kapott sárgát?SchleckNem, a játékvezetők ezen a vb-n nem a sípjukat nyelték le, hanem a sárga lapjukat
---
több mint 10 éve
Tipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnak
---
több mint 10 éve
Kösz, egybe folynak már az emlékek, de Sztoicskov gólja megvan, mert akkor élőben nagyon tetszett!Ott volt, de nem sokat játszott.JakehomerJó, ha már az elején elküldenek a mexikóiak pár löketet, mert akkor van rá esély, hogy hamarosan egy be is megy 😊 amúgy tiszta olyan érzésem van, mintha egy 94-es vb meccset néznékbaggioHugo Sanchez játszott még, ugye?NB2