Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Minden mérkőzésen a gyengébbnek szurkolok, úgyhogy mostantól: Hajrá, Brazília!Vujity Tvrtko official
több mint 10 éve
Uruguay zárt védekezést nyomott volna eddig?Hácsókolom, asszem akkor én lemaradtam erről a VB-ről. 😀
Én inkább ezt betudnám annak, hogy egy szar Anglia-Olasz duó szerencsétlenkedésének köszönhetően nem kaptak 10 gólt a csoportmeccseken, nem pedig azért, mert nagyon zártan védekeztek volna. 😀
több mint 10 éve
jobb volt Kolumbia, persze 2-0 után már az uru-k is próbáltak nyomni, de nem sok sikerrel, illetve védett a kapusazért ez nem olyan tükörsima Kolumbia győzelem Brazilia ellen, Kolumbia eddig nem játszott erős csapattal, de én persze a fehérporosoknak fogok szurkolni😊
az egész stadion sárgában fog úszni, ki kéne menni egy piros Hungary mezbe, mindenki kiszúrna😊
ui: olasz fanok hogy örülthetnek, hogy egy ilyen béna Uru válogatott verte ki őket😊
több mint 10 éve
Az azért durca, hogy Zapata és Hámész ugyanannyit pontot szerzett fantasyben.
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
az olaszok még mindig játszanának, még vagy 2x15 percet tuti 😊
több mint 10 éve
dől a lé!
több mint 10 éve
Jó volt ez a meccs.ulpianusJaja, így érzés szerint mintha harmad olyan hosszú lett volna, mint a braziloké. Pedig annyi azért nem volt a hosszabbítás. 😀
több mint 10 éve
Ez egy sima meccs volt. Talán ha nem Cavani a csatár😛gordonCavani abszolút nem rossz játékos, de neki kellenek a lasztik, ritkábban csinálja meg saját maga a helyzetet, mint például egy Ibra.
A Napoliban király volt, de ott azért volt egy Hamsík, aki által elég rendesen ki volt szolgálva. A PSG-ben sem rossz, de hát nyilván ott Ibra a király és azért egymástól elveszik a területet.
több mint 10 éve
Gracias Grande Pekerman, aki egyébként csak úgy mellékesen Hózé Pékérmán 😛
több mint 10 éve
Brazíliának alaposan fel kell kötnie majd azt a bizonyost a következő meccsre....
több mint 10 éve
Ez egy sima meccs volt. Talán ha nem Cavani a csatár😛
több mint 10 éve
Mindhjárt megyek fifázni és gyorsan megveszem Hámészt. 😀
több mint 10 éve
Régebben a sípszó utáni labdaelrúgásokért azonnal ment a sárga, vissza hozni ezt a gyakorlatot, elég ha a fetrengéssel húzzák az időt..Nagyon nagy különbség van a két csapat között, nem egy súlycsoport, majd megmagyarázzák, hogy Suarezzel más lett volna, pedig aligha.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nyilván, de most ő nincsen.Egy Suis Luarez nevű játékos.iktriad4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
4 éve 4-3-1-2-t játszottak az Uruk, akkor Forlan játszott Cavani és Suarez mögött.
több mint 10 éve
Most nem jött be a hátazás GodinnakJakehomerHa 1-0 lett volna, és még lenne tét, akkor tuti befejeli.
több mint 10 éve
Most nem jött be a hátazás Godinnak
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Egy Suis Luarez nevű játékos.4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 10 éve
egy csatár ezt berúgta volnaNope, ott egymás mellett játszanak.StezAkit a mágnestáblán odatesznek..Cavani klasszis támadó de nem csatár..a psgben is a köcsög svédet kell kiszolgálniagordon4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 10 éve
James007
1 857
Ospina (is) jó
több mint 10 éve
Nope, ott egymás mellett játszanak.Akit a mágnestáblán odatesznek..Cavani klasszis támadó de nem csatár..a psgben is a köcsög svédet kell kiszolgálniagordon4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 10 éve
Akit a mágnestáblán odatesznek..Cavani klasszis támadó de nem csatár..a psgben is a köcsög svédet kell kiszolgálnia4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 10 éve
Nem rá gondoltam (bár ő is sárgás nálam). Hanem arra, aki izomból belerúgott.Ramirez nem kapott semmit?Schleckjelezte, hogy sérült, ápolást kér, de elrúgta a labdát
egyszerűbb lett volna lekocogni, csak akkor nem lehet időthúzniNB2