Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Minden mérkőzésen a gyengébbnek szurkolok, úgyhogy mostantól: Hajrá, Brazília!Vujity Tvrtko official
több mint 11 éve
Uruguay zárt védekezést nyomott volna eddig?Hácsókolom, asszem akkor én lemaradtam erről a VB-ről. 😀
Én inkább ezt betudnám annak, hogy egy szar Anglia-Olasz duó szerencsétlenkedésének köszönhetően nem kaptak 10 gólt a csoportmeccseken, nem pedig azért, mert nagyon zártan védekeztek volna. 😀
több mint 11 éve
jobb volt Kolumbia, persze 2-0 után már az uru-k is próbáltak nyomni, de nem sok sikerrel, illetve védett a kapusazért ez nem olyan tükörsima Kolumbia győzelem Brazilia ellen, Kolumbia eddig nem játszott erős csapattal, de én persze a fehérporosoknak fogok szurkolni😊
az egész stadion sárgában fog úszni, ki kéne menni egy piros Hungary mezbe, mindenki kiszúrna😊
ui: olasz fanok hogy örülthetnek, hogy egy ilyen béna Uru válogatott verte ki őket😊
több mint 11 éve
Az azért durca, hogy Zapata és Hámész ugyanannyit pontot szerzett fantasyben.
több mint 11 éve
az olaszok még mindig játszanának, még vagy 2x15 percet tuti 😊
több mint 11 éve
dől a lé!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Jó volt ez a meccs.ulpianusJaja, így érzés szerint mintha harmad olyan hosszú lett volna, mint a braziloké. Pedig annyi azért nem volt a hosszabbítás. 😀
több mint 11 éve
Ez egy sima meccs volt. Talán ha nem Cavani a csatár😛gordonCavani abszolút nem rossz játékos, de neki kellenek a lasztik, ritkábban csinálja meg saját maga a helyzetet, mint például egy Ibra.
A Napoliban király volt, de ott azért volt egy Hamsík, aki által elég rendesen ki volt szolgálva. A PSG-ben sem rossz, de hát nyilván ott Ibra a király és azért egymástól elveszik a területet.
több mint 11 éve
Gracias Grande Pekerman, aki egyébként csak úgy mellékesen Hózé Pékérmán 😛
több mint 11 éve
Brazíliának alaposan fel kell kötnie majd azt a bizonyost a következő meccsre....
több mint 11 éve
Ez egy sima meccs volt. Talán ha nem Cavani a csatár😛
több mint 11 éve
Mindhjárt megyek fifázni és gyorsan megveszem Hámészt. 😀
több mint 11 éve
Régebben a sípszó utáni labdaelrúgásokért azonnal ment a sárga, vissza hozni ezt a gyakorlatot, elég ha a fetrengéssel húzzák az időt..Nagyon nagy különbség van a két csapat között, nem egy súlycsoport, majd megmagyarázzák, hogy Suarezzel más lett volna, pedig aligha.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nyilván, de most ő nincsen.Egy Suis Luarez nevű játékos.iktriad4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
4 éve 4-3-1-2-t játszottak az Uruk, akkor Forlan játszott Cavani és Suarez mögött.
több mint 11 éve
Most nem jött be a hátazás GodinnakJakehomerHa 1-0 lett volna, és még lenne tét, akkor tuti befejeli.
több mint 11 éve
Most nem jött be a hátazás Godinnak
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Egy Suis Luarez nevű játékos.4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 11 éve
egy csatár ezt berúgta volnaNope, ott egymás mellett játszanak.StezAkit a mágnestáblán odatesznek..Cavani klasszis támadó de nem csatár..a psgben is a köcsög svédet kell kiszolgálniagordon4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 11 éve
Ospina (is) jó
több mint 11 éve
Nope, ott egymás mellett játszanak.Akit a mágnestáblán odatesznek..Cavani klasszis támadó de nem csatár..a psgben is a köcsög svédet kell kiszolgálniagordon4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 11 éve
Akit a mágnestáblán odatesznek..Cavani klasszis támadó de nem csatár..a psgben is a köcsög svédet kell kiszolgálnia4-2-3-1-ben ki az URU csatár akkor?mustaine4-2-3-1 ben nem csatár, persze ki lehet nevezni annak, fel lehet tolni, de hülyeség.gordonStez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálniagordonMár hogyne volna csatár.mustaine
több mint 11 éve
Nem rá gondoltam (bár ő is sárgás nálam). Hanem arra, aki izomból belerúgott.Ramirez nem kapott semmit?Schleckjelezte, hogy sérült, ápolást kér, de elrúgta a labdát
egyszerűbb lett volna lekocogni, csak akkor nem lehet időthúzniNB2