Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
kronikk
237
Benzemánál is nagy kétség lenne, lehet még az öngólnak is örülne 😀Én annak örülnék ha 8 között egy Franciaország 1 - Franciaország 2 mérkőzés lenne 😀csaba92Ne akard, hogy szegény Zidane a skizofrénia határára kerüljön. 😀iktriad
több mint 10 éve
Jo szerintem elég szar volt ma, őt inkább ne igazoljátok leJo mehet még Böde Dani is.JayBBesicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92
több mint 10 éve
Uruguay eddig csak tahóskodásból áll?ThundersNFLnem hiszem, hogy Skodával járnak 😀
több mint 10 éve
Szimpatikus, de azért sok ilyennek gondolt játékosnál láttuk már, hogy elkezdett besírni mondván, hogy "XY az álmom, micsoda megtiszteltetés, hogy engem akarnak, nehéz nemet mondani nekik".Túl szimpatikus gyerek ő ehhez szerintem. Meg még fiatal, simán gondolkozhat úgy, hogy most megszedi magát és majd pár év múlva elmegy trófeákat is nyerni. Falcao azért más tészta már csak a koránál fogva is.SchleckIgazából ez alapvetően igaz is lehetne, mert nem egyszerű a zsozsós csapatoktól elhozni egy ászt, de ha Hámész elkezd besírni és el akar menni, akkor nem tudnak majd mit tenni.StezMonacoból nem olyan egyszerű igazolni.SchleckHámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀StezHa így folytatja, mielőtt vége lesz a vébének, a Barcelona-Real Madrid-Chelsea-Bayern négyes valamelyikében köthet ki.iktriad
Meg hát azért a csigás bajnokságból általában 2-3 év után elvágyódnak a legjobbak, amit azért meg is értek. Nagyobb kihívásokat keresnek.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jo mehet még Böde Dani is.Besicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92
több mint 10 éve
Én annak örülnék ha 8 között egy Franciaország 1 - Franciaország 2 mérkőzés lenne 😀csaba92Ne akard, hogy szegény Zidane a skizofrénia határára kerüljön. 😀
több mint 10 éve
Uruguay eddig csak tahóskodásból áll?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
A brazilokon elment pénzt úgy tűnik a kolumbiaiak visszahozzák hatványozottan.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Túl szimpatikus gyerek ő ehhez szerintem. Meg még fiatal, simán gondolkozhat úgy, hogy most megszedi magát és majd pár év múlva elmegy trófeákat is nyerni. Falcao azért más tészta már csak a koránál fogva is.Igazából ez alapvetően igaz is lehetne, mert nem egyszerű a zsozsós csapatoktól elhozni egy ászt, de ha Hámész elkezd besírni és el akar menni, akkor nem tudnak majd mit tenni.StezMonacoból nem olyan egyszerű igazolni.SchleckHámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀StezHa így folytatja, mielőtt vége lesz a vébének, a Barcelona-Real Madrid-Chelsea-Bayern négyes valamelyikében köthet ki.iktriad
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Besicre becseréljük szerintem.
több mint 10 éve
kronikk
237
Elméletileg Falcao úgyis elmegy, hogy a fizetése 50%-al kevesebb lesz (gyűjteni nem kezdek azért neki)Igazából ez alapvetően igaz is lehetne, mert nem egyszerű a zsozsós csapatoktól elhozni egy ászt, de ha Hámész elkezd besírni és el akar menni, akkor nem tudnak majd mit tenni.StezMonacoból nem olyan egyszerű igazolni.SchleckHámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀StezHa így folytatja, mielőtt vége lesz a vébének, a Barcelona-Real Madrid-Chelsea-Bayern négyes valamelyikében köthet ki.iktriad
több mint 10 éve
Igazából ez alapvetően igaz is lehetne, mert nem egyszerű a zsozsós csapatoktól elhozni egy ászt, de ha Hámész elkezd besírni és el akar menni, akkor nem tudnak majd mit tenni.Monacoból nem olyan egyszerű igazolni.SchleckHámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀StezHa így folytatja, mielőtt vége lesz a vébének, a Barcelona-Real Madrid-Chelsea-Bayern négyes valamelyikében köthet ki.iktriad
több mint 10 éve
Persze hogy nem, mert ő a belgáknál van. 😀Forlán le, mindent elmond, hogy az ikont lehozzák 52 perc után.StezÉn vagyok a kemény gyereken kívül nem csinált lókakát semThundersNFL
több mint 10 éve
Azért biztos ami biztos, a Milan is bejelentkezik érte egy 25 millió+Mexés ajánlattal, amit 7 év alatt törlesztenénk.Hámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀StezHa így folytatja, mielőtt vége lesz a vébének, a Barcelona-Real Madrid-Chelsea-Bayern négyes valamelyikében köthet ki.iktriad
több mint 10 éve
kronikk
237
Én annak örülnék ha 8 között egy Franciaország 1 - Franciaország 2 mérkőzés lenne 😀
több mint 10 éve
Monacoból nem olyan egyszerű igazolni.Hámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀StezHa így folytatja, mielőtt vége lesz a vébének, a Barcelona-Real Madrid-Chelsea-Bayern négyes valamelyikében köthet ki.iktriad
több mint 10 éve
James007
1 857
Ki más... ? 😊
több mint 10 éve
Forlán le, mindent elmond, hogy az ikont lehozzák 52 perc után.StezÉn vagyok a kemény gyereken kívül nem csinált lókakát sem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀StezHa így folytatja, mielőtt vége lesz a vébének, a Barcelona-Real Madrid-Chelsea-Bayern négyes valamelyikében köthet ki.
több mint 10 éve
Armero beadja, Cuadrado visszafejeli és Hamesz berúgja. Mi a közös bennük? Mindegyik a fantasy csapatomban van és Hamesz amúgy csk. 😀
több mint 10 éve
Forlán le, mindent elmond, hogy az ikont lehozzák 52 perc után.
több mint 10 éve
Brazília kezdjen fosni?ThundersNFLFenét. Egyforma a mezük, elvegyülnek a kolumbiaiak között és megnyerik.
Amúgy én már előrébb tekintek és azon gondolkodok, hogy remélem meg tudják verni a németeket is.
több mint 10 éve
Ez a második nagyobb gól volt, mint az első. 😊
több mint 10 éve
hát remélem vágnak a Braziloknak is egy 2-3-at 😀 élmény nézni őket