Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Hákszon Martinez helyes? Miért?Akkor is bántja a fülemet,én nem így szoktam meg 😊MontanaPedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
Hámesz Rodriguez és Hákszon Martinez 😀Montana
több mint 10 éve
Meg tulajdonképpen a milliárdos oroszokon kívül mindenki szarik bele 😀Őt megvédi Capello.iktriad...mondjuk, most már azért is drukkolok kicsit, nehogy öngólt szerezzen valamelyik kolumbiai... (I.M. A. Escobar)oziboziAkinfejevet miért nem félti senki?baggio
több mint 10 éve
Montana
635
Akkor is bántja a fülemet,én nem így szoktam meg 😊Pedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
több mint 10 éve
Ez az egy amiért dicsérhető P. Fülöp, mindegyik meccsen kínosan ügyelt a helyes kiejtésre.Pedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
jah és a jó csajokat is kiszúrta a képen😊
több mint 10 éve
Őt megvédi Capello....mondjuk, most már azért is drukkolok kicsit, nehogy öngólt szerezzen valamelyik kolumbiai... (I.M. A. Escobar)oziboziAkinfejevet miért nem félti senki?baggio
több mint 10 éve
Pedig elméletileg ez a helyes.p.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
több mint 10 éve
Montana
635
p.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
Hámesz Rodriguez és Hákszon Martinez 😀
több mint 10 éve
Engem sokkal jobban idegesít Cavani és Forlán emberkedése amikor lófaszt nem csinálnak egész VB-n.[/quote]Pontosan!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Forlan megtette már amit megkövetelt a haza. de Cavani jogos.
több mint 10 éve
Nincs középpályájuk úgy nehéz, egy emberük volt aki mentette és menthette volna továbbra is a VBjüket, csak kutyául érezte magát 0-0nál az Olasz mecsen.Akkor sem csináltak semmit sem. Az angolok ellen is két gólt kaptak ajándékba kb, amit Suárez ki is használt, de bármelyik csoportmeccset néztem, basztak előre menni, akár hátrányba voltak, akár előnybe. Folyamatosan rugdosódtak, sunyi szabálytalanságokat nyomnak, pofáznak végig, de játszani nem akaródzik nekik. Az elmúlt években kurva szimpatikusak voltak, de amit a VB-n tolnak eddig, az elég lehangoló. Suárez majomkodásától függetlenül mondom ezt, az igazából csak a hab a tortára.StezHát speciel amikor megverték Angliát majd kiverték az Olaszokat elég normális volt 😊TocaUruguay tudja, hogy hátrányban van?SchleckVolt bármelyik meccsen olyan pillanat, ahol Uruguay ment előre és nem szartak az egészre? Kb. normális megmozdulásuk nem volt még eddig szerintem. De sunyiskodásban nagyon az élre mozognak.Stez
Engem sokkal jobban idegesít Cavani és Forlán emberkedése amikor lófaszt nem csinálnak egész VB-n.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Nyilván jön Paksra atomot simogatni (védőkesztyű nélkül), szóval őt még láthatjuk is...mondjuk, most már azért is drukkolok kicsit, nehogy öngólt szerezzen valamelyik kolumbiai... (I.M. A. Escobar)oziboziAkinfejevet miért nem félti senki?baggio
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Akkor sem csináltak semmit sem. Az angolok ellen is két gólt kaptak ajándékba kb, amit Suárez ki is használt, de bármelyik csoportmeccset néztem, basztak előre menni, akár hátrányba voltak, akár előnybe. Folyamatosan rugdosódtak, sunyi szabálytalanságokat nyomnak, pofáznak végig, de játszani nem akaródzik nekik. Az elmúlt években kurva szimpatikusak voltak, de amit a VB-n tolnak eddig, az elég lehangoló. Suárez majomkodásától függetlenül mondom ezt, az igazából csak a hab a tortára.Hát speciel amikor megverték Angliát majd kiverték az Olaszokat elég normális volt 😊TocaUruguay tudja, hogy hátrányban van?SchleckVolt bármelyik meccsen olyan pillanat, ahol Uruguay ment előre és nem szartak az egészre? Kb. normális megmozdulásuk nem volt még eddig szerintem. De sunyiskodásban nagyon az élre mozognak.Stez
több mint 10 éve
...mondjuk, most már azért is drukkolok kicsit, nehogy öngólt szerezzen valamelyik kolumbiai... (I.M. A. Escobar)oziboziAkinfejevet miért nem félti senki?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ó facom elnyomtam... mielőtt Kolumbia vezetett volna nyomtam, hogy Kolumbia nyeri az első félidőt, de most vettem észre, hogy 200-al raktam meg és nem 2000-rel én balfasz...ThundersNFLÉn nekem ma telefonon nem ment rá az 1000es 90 perc után hogy tizikkel nyer Brazilia úgy tűnik ilyen nap ez.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ma már valamivel nyugodtabb az ország, mint akkor, egy évvel a GDP-jük szerzője, Escobar halála utánúgy értettem, h ma,mostantól a meccs végéig? és amiatt nem jutnak be...ozibozi...mondjuk, most már azért is drukkolok kicsit, nehogy öngólt szerezzen valamelyik kolumbiai... (I.M. A. Escobar)oziboziha bejutnak a negyeddöntőbe, oly mindegy, ha lesz is öngól, nem fog úgy járni.berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ó facom elnyomtam... mielőtt Kolumbia vezetett volna nyomtam, hogy Kolumbia nyeri az első félidőt, de most vettem észre, hogy 200-al raktam meg és nem 2000-rel én balfasz...
Draft
több mint 10 éve
Hát speciel amikor megverték Angliát majd kiverték az Olaszokat elég normális volt 😊Uruguay tudja, hogy hátrányban van?SchleckVolt bármelyik meccsen olyan pillanat, ahol Uruguay ment előre és nem szartak az egészre? Kb. normális megmozdulásuk nem volt még eddig szerintem. De sunyiskodásban nagyon az élre mozognak.Stez
több mint 10 éve
Uruguay tudja, hogy hátrányban van?SchleckNem szólt nekik a gólbíró, hogy bent volt 😊 Az olaszok ellen kb ugyanezt csinálták a kiállításig, csak ott egy klasszissal gyengébb volt az ellenfél
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Uruguay tudja, hogy hátrányban van?SchleckVolt bármelyik meccsen olyan pillanat, ahol Uruguay ment előre és nem szartak az egészre? Kb. normális megmozdulásuk nem volt még eddig szerintem. De sunyiskodásban nagyon az élre mozognak.
több mint 10 éve
Ha harapna egy kolumbiai, kinek drukkolnanak az suarez utalok?HöriBraziloknak 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
úgy értettem, h ma,mostantól a meccs végéig? és amiatt nem jutnak be......mondjuk, most már azért is drukkolok kicsit, nehogy öngólt szerezzen valamelyik kolumbiai... (I.M. A. Escobar)oziboziha bejutnak a negyeddöntőbe, oly mindegy, ha lesz is öngól, nem fog úgy járni.berger90
több mint 10 éve
Majd átugrik Uruguayból...Itt ma lesz bunyó szerintem.StezCsak ki ne engedjék a harci kutyátToca
Draft
több mint 10 éve
Itt ma lesz bunyó szerintem.StezCsak ki ne engedjék a harci kutyát