Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Szép
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Felborult a kapuuuuu....
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
puskas díj 😀
több mint 10 éve
HÁMÁSZ!
több mint 10 éve
Hamesz beköszönt.
több mint 10 éve
HAMEESZ!!!
több mint 10 éve
Hihetetlen ez a helyszíni közvetítés.Ha én innen a 106 centis full hd 3d tvm-n a m1 hd-t nézve észreveszem elsőre, hogy az nem Yepes aki az arcát fogja, akkor egy 4 évente megrendezett eseményre a szakkomentátor delegációink közül kutya kötelessége legalább ennyit megtennie. Még ha nem is észak/dél korea neveket arcokat jegyez meg. Azért a csoportkört túlélő csapatok tagjait illene neki fejből kapásból vágnia. MERT EZ A DOLGA BASSZAMEG. Én se csinálok lányos zavaromban win server 2008 R2 helyett sima 2008 at, mert jajj hát majdnem ugyanaz.
JOBB KOMMENTÁTOROKAT A VB-RE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Nem tudom, a legjobb az, hogy fél percig ott hesszelte a lasztit, hogy most mi lesz?Hát ez szabályos vótStezTaccsbíró mit nézett vajon? Öt centire volt tőle.Bazzani
Az egy dolog, de Cavaninak a hátán kellene vinnie a csapatot. Ő elvileg sztár. mAz mellékes, hogy hiába kurva jó valóban, sosem lesz egy Ibra szintű szörnyeteg.Cavani ma is szar formában van 😀Stezaz egész csapat abban van, eddig kb semmit nem csináltakNB2
több mint 10 éve
Alevaro Rios elég jó de Jong utánzat. Legalább akkora rohadék.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ezt egyszer már a csoportkörben is visszafújták nekik, akkor is hülyeség volt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát ez szabályos vótStezTaccsbíró mit nézett vajon? Öt centire volt tőle.
több mint 10 éve
Cavani ma is szar formában van 😀Stezaz egész csapat abban van, eddig kb semmit nem csináltak
több mint 10 éve
Cavani ma is szar formában van 😀
több mint 10 éve
egyszer jönnél józanul fórumozni 😀hát igen. szar lehet a bírónak. fogas kérdés.ano92bíró helyében lassan villantanék egy sárgát, mert csak az nem hisztizik és pofázik neki aki nem akarNB2Amíg nem harapnak, addig nincs gond.Stez
több mint 10 éve
nem, már én is unom. De én még egy ilyen fogas kérdést sem sütöttem el eddig, még baráti körömben sem 😀 valahol muszáj volt megtennem 😀Ez csak nekem kezd unalmas lenni?Matthew99Amíg nem harapnak, addig nincs gond.Stezhát igen. szar lehet a bírónak. fogas kérdés.ano92
több mint 10 éve
Fogalmam sincs 😉Ez csak nekem kezd unalmas lenni?Matthew99Amíg nem harapnak, addig nincs gond.Stezhát igen. szar lehet a bírónak. fogas kérdés.ano92
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
amúgy a brazilok miért játszanak megint, ennyire unatkoznak?Dexxter TailorÁllóképességet fejlesztenek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ez csak nekem kezd unalmas lenni?Amíg nem harapnak, addig nincs gond.Stezhát igen. szar lehet a bírónak. fogas kérdés.ano92
több mint 10 éve
amúgy a brazilok miért játszanak megint, ennyire unatkoznak?
több mint 10 éve
vagy egyet semMuslera ma is kap egy potyát.Stezvagy kettőtThundersNFL
több mint 10 éve
Muslera ma is kap egy potyát.Stezvagy kettőt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018