Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
Sosem gondoltam, hogy valaha szép kolumb focit fogok látni. További pozitívum, hogy a túlhájpolt házigazdáknak így kinéz egy komolyabb picsás 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Hámész ha így folytatja, még a végén a VB felfedezettje lesz 😀😀
több mint 10 éve
Brazília kezdjen fosni?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hamesz 2. Ő a csk-m fantasyben :cool:
több mint 10 éve
Hamesz hivatalosan is bejelentkezett a gólkirályi címért.
több mint 10 éve
Montana
635
Góóóól és megint Hámesz 😊
több mint 10 éve
fuckyes!
több mint 10 éve
Azt hiszem, ez kész is
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
JéBé
7 035
DZSÉÉÉÉMSZ!
több mint 10 éve
Most eszembe juttattad Romáriut és Bebetut. Köszi.Ricsit is kikezdték mikor a brazilokat autentikusan mondta, nincs új a nap alattHöriEgy szóval kifejezve, ez faszság.SchleckIstenem, Marcelo nevét sem Marszelunak ejtik, pedig úgy a helyes. A Thiago nevezetű brazil / portugál játékosokat sem nevezi senki Csiágunak, pedig úgy a helyes. Mascherano is Maszkeránó, nem pedig Máscseránó, attól függetlenül, hogy Argentínában így ejtik a nevét.Pedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
Hámesz Rodriguez és Hákszon Martinez 😀Montana
Az angol kiejtés kellene hogy legyen a kánon.mustaine
több mint 10 éve
Csak a magyarok foglalkoznak állandóan azzal, hogy mi "hangzik jól", vagy ez világméretű probléma? Most értettem meg végleg, miért esélytelen itthon elterjednie a magyar amfocis kifejezéseknekbaggioÉn úgy hallottam itthon érzékenyebbek az átlagnál
több mint 10 éve
Lehet, de akkor döntsék el, hogy mindegyik játékos nevét úgy ejtik, ahogy a szülőföldjén, vagy egyikét sem. Erre próbáltam célozni, engem egyáltalán nem zavarna egyik sem.Egy szóval kifejezve, ez faszság.SchleckIstenem, Marcelo nevét sem Marszelunak ejtik, pedig úgy a helyes. A Thiago nevezetű brazil / portugál játékosokat sem nevezi senki Csiágunak, pedig úgy a helyes. Mascherano is Maszkeránó, nem pedig Máscseránó, attól függetlenül, hogy Argentínában így ejtik a nevét.Pedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
több mint 10 éve
Csak a magyarok foglalkoznak állandóan azzal, hogy mi "hangzik jól", vagy ez világméretű probléma? Most értettem meg végleg, miért esélytelen itthon elterjednie a magyar amfocis kifejezéseknek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Dzsémsz Rodrigez miért jobb? Vagy Dzsekszon Martinez? Mint valami usa bevándorlók?JayBQuad Radó meg magyar 😀
több mint 10 éve
Ricsit is kikezdték mikor a brazilokat autentikusan mondta, nincs új a nap alattEgy szóval kifejezve, ez faszság.SchleckIstenem, Marcelo nevét sem Marszelunak ejtik, pedig úgy a helyes. A Thiago nevezetű brazil / portugál játékosokat sem nevezi senki Csiágunak, pedig úgy a helyes. Mascherano is Maszkeránó, nem pedig Máscseránó, attól függetlenül, hogy Argentínában így ejtik a nevét.Pedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
több mint 10 éve
Montana
635
Dzsémsz Rodrigez miért jobb? Vagy Dzsekszon Martinez? Mint valami usa bevándorlók?JayBPont ezért szerintem,mert amerikai név elvileg.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Dzsémsz Rodrigez miért jobb? Vagy Dzsekszon Martinez? Mint valami usa bevándorlók?
több mint 10 éve
Egy szóval kifejezve, ez faszság.Istenem, Marcelo nevét sem Marszelunak ejtik, pedig úgy a helyes. A Thiago nevezetű brazil / portugál játékosokat sem nevezi senki Csiágunak, pedig úgy a helyes. Mascherano is Maszkeránó, nem pedig Máscseránó, attól függetlenül, hogy Argentínában így ejtik a nevét.Pedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
több mint 10 éve
123 km/h. Atyaég.SchleckNagy Bumm vót az hétszentség
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Istenem, Marcelo nevét sem Marszelunak ejtik, pedig úgy a helyes. A Thiago nevezetű brazil / portugál játékosokat sem nevezi senki Csiágunak, pedig úgy a helyes. Mascherano is Maszkeránó, nem pedig Máscseránó, attól függetlenül, hogy Argentínában így ejtik a nevét.Pedig elméletileg ez a helyes.Bazzanip.fülöp szerint hámesz a semmiből tűnt fel a vb-n.... no comment 😀😀peachAgyvérzést kapok ettől a kommentártól 😊
Az angol kiejtés kellene hogy legyen a kánon.
több mint 10 éve
Forlán egy undorító féreg lett. Nem is értem miért, mert kibaszott nagy playa volt, de amikor kb. kiutálták a Madridból, onnantól kezdve undorító a csávó stílusa. Azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Csak ami engem zavar, hogy pont azt látom, hogy az egész csapatuk is átvette ezt a stílust. Cavani sosem volt ilyen punci, most meg minden meccset átrinyál kb. és szarik mindenre, mint ha ő lenne a király. És ez nem Suárez miatt van, mert az első meccsen, nélküle is ugyanezt nyomták Costa Rica ellen. Suárez hülyesége más tészta, de kétlem, hogy emiatt váltak ilyen ellenszenvessé. És nem értem, hogy miért, mert ez a csapat tudást tekintve még Suárez nélkül is lazán erős. Egyszerűen baromira ellenszenves lett ez a csapat.Nincs középpályájuk úgy nehéz, egy emberük volt aki mentette és menthette volna továbbra is a VBjüket, csak kutyául érezte magát 0-0nál az Olasz mecsen.Akkor sem csináltak semmit sem. Az angolok ellen is két gólt kaptak ajándékba kb, amit Suárez ki is használt, de bármelyik csoportmeccset néztem, basztak előre menni, akár hátrányba voltak, akár előnybe. Folyamatosan rugdosódtak, sunyi szabálytalanságokat nyomnak, pofáznak végig, de játszani nem akaródzik nekik. Az elmúlt években kurva szimpatikusak voltak, de amit a VB-n tolnak eddig, az elég lehangoló. Suárez majomkodásától függetlenül mondom ezt, az igazából csak a hab a tortára.StezHát speciel amikor megverték Angliát majd kiverték az Olaszokat elég normális volt 😊TocaUruguay tudja, hogy hátrányban van?SchleckVolt bármelyik meccsen olyan pillanat, ahol Uruguay ment előre és nem szartak az egészre? Kb. normális megmozdulásuk nem volt még eddig szerintem. De sunyiskodásban nagyon az élre mozognak.Stez
Engem sokkal jobban idegesít Cavani és Forlán emberkedése amikor lófaszt nem csinálnak egész VB-n.Toca