Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Stez, szerintem Cavani nem csatár, inkább támadókp, akinek a csatárokat kellene kiszolgálnia
több mint 11 éve
És viszi magával Bosht és Wadet is.Már mások is felfigyeltek Hameszre.Vagy James aláír a Monacohoz.Stez
@KingJames: watching this Colombian game I think I have my fav player in the world cup! Obviously his name help that outTehát Rodriguez a Monacóból a Miamiba igazol. 😀iktriad
több mint 11 éve
A brazilokon elment pénzt úgy tűnik a kolumbiaiak visszahozzák hatványozottan.danyly
Fenét Csák Norisz lesz azAmúgy szerintem nagy bajban lesznek majd a végén a FIFA-nal, hogy ki lesz a torna legjobb kapusacsaba92Koszta Jani, ki más?iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Ha holnap valami hatalmas csoda (csalás) útján tovább megy Mexikó én Ochoára tippelnék, de szerintem valamelyik "kis csapat" kapusa leszAmúgy szerintem nagy bajban lesznek majd a végén a FIFA-nal, hogy ki lesz a torna legjobb kapusacsaba92HowardBazzani
több mint 11 éve
Már mások is felfigyeltek Hameszre.Vagy James aláír a Monacohoz.
@KingJames: watching this Colombian game I think I have my fav player in the world cup! Obviously his name help that outTehát Rodriguez a Monacóból a Miamiba igazol. 😀iktriad
több mint 11 éve
Amúgy szerintem nagy bajban lesznek majd a végén a FIFA-nal, hogy ki lesz a torna legjobb kapusacsaba92Koszta Jani, ki más?
több mint 11 éve
Amúgy szerintem nagy bajban lesznek majd a végén a FIFA-nal, hogy ki lesz a torna legjobb kapusacsaba92Howard
több mint 11 éve
Már mások is felfigyeltek Hameszre.@KingJames: watching this Colombian game I think I have my fav player in the world cup! Obviously his name help that outTehát Rodriguez a Monacóból a Miamiba igazol. 😀
több mint 11 éve
Elég sok nevet lehetne írni, például Fred. 😀Cavani nálam a VB leggyengébb kezdő csatára eddig.Lukaku azért komoly versenyben van ezért a címért.Schleck
Mondjuk az egész csapat nem ér egy csikket, Suarez nélkül.MarioAna
De nem hasonlítanám Lukakut és Fredet sem Cavanihoz. Ő egy 60 milliós csatár, akit sztárként igazoltak le egy top csapathoz. Lukakué a jövő azért. Fred meg hát egy rossz vicc, de az értéke is az. 😀
több mint 11 éve
Kellene a meccsnek egy uru gól (na meg a mixemnek is jól jönne)
több mint 11 éve
Amúgy szerintem nagy bajban lesznek majd a végén a FIFA-nal, hogy ki lesz a torna legjobb kapusa
több mint 11 éve
Falcaot de sajnálom, 28 évesen ezt végignézni TV-n... Valszeg egy másodpercet nem fog soha vb-n játszani.
több mint 11 éve
Legalább nem lesz olyan drága a jegy meg a szezonbérlet.meg a stadionból is le kell bontani kicsit😊oziboziMeg Leonardo.iktriadJo mehet még Böde Dani is.JayBBesicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92
több mint 11 éve
meg a stadionból is le kell bontani kicsit😊Meg Leonardo.iktriadJo mehet még Böde Dani is.JayBBesicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92
több mint 11 éve
Ez a Carlos Sánchez azért kilóg lefelé a kolumbiai középpályáról.
több mint 11 éve
Végük lesz a braziloknak. Alig várom. :pdanylyÁ, dehogy. A brazil kapufa a következő meccsen már összébb is húzódhat, ha kell.
több mint 11 éve
63 perc után uru lövés. Mi a fene?
több mint 11 éve
Cavani nálam a VB leggyengébb kezdő csatára eddig.Lukaku azért komoly versenyben van ezért a címért.
Mondjuk az egész csapat nem ér egy csikket, Suarez nélkül.MarioAna
több mint 11 éve
Az amerikaiak. Bode Miller után lehetne egy Bode Danieljuk is. 😀Ki akarja honosítani?csaba92Mert fejben már a 2018-as VB-re koncentrál.StezJo szerintem elég szar volt ma, őt inkább ne igazoljátok leDexxter TailorJo mehet még Böde Dani is.JayBBesicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92
több mint 11 éve
Végük lesz a braziloknak. Alig várom. :p
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Meg Leonardo.Jo mehet még Böde Dani is.JayBBesicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92
több mint 11 éve
Ki akarja honosítani?Mert fejben már a 2018-as VB-re koncentrál.StezJo szerintem elég szar volt ma, őt inkább ne igazoljátok leDexxter TailorJo mehet még Böde Dani is.JayBBesicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92
több mint 11 éve
Ez a riporter hülye. J. Rodriguez most fedezték fel? Ha-ha. Portóban 3 szép idényt tolt, nem kevés eredménnyel pl. :cool:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Cavani nálam a VB leggyengébb kezdő csatára eddig.Mondjuk az egész csapat nem ér egy csikket, Suarez nélkül.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Mert fejben már a 2018-as VB-re koncentrál.Jo szerintem elég szar volt ma, őt inkább ne igazoljátok leDexxter TailorJo mehet még Böde Dani is.JayBBesicre becseréljük szerintem.JayBAz kevés, Hámesz + 10 millió euró 😊csaba92