Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Robben duplázott és nem nyert semmit csak kék foltot...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ezt melyik állat csinálja vajon? 😀Nem tudom, de én Bede Márton tumblrjén láttam. Nagyon beteg. 😀
www.facebook.com/pages/Muntari-VB-napl%C3%B3ja/122469877785998?fref=nfMarioAna
több mint 10 éve
Mondjuk az eszébe sem jut jó tamásunknak h van gaal direkt öleti a játékot a csapatával mert egyrészr látta a brazil meccset h mehikó életveszély ha rohanás van, másrészt ez 30+ fok sem az ő csapatának kedvez...szvsz direkt nyomják ezt az altatunk,majd közben egy-két gyors beindulással próbálunk gólt szerezni taktikot...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ne aggódjatok. A bíró a végén megad 10 darab 11est, arra spórol.ulpianusarra a hollandok nagyobb eséllyel basznak rá
Draft
több mint 10 éve
Annyira tipikus lett volna, helyette csupán egy sérüléssel bűnhődött a csapat... Mondjuk bírom, hogy megint a mexikói védelem feltöréséről beszélnek, mikor tulajdonképp csak nekik volt kidolgozott helyzetük.És akkor idézném gabo szavait a spanyolok elleni 5-1 közben 😊
Szegény hollandok lejátsszák most életük meccsét, majd az egyenes kiesésben kikapnak vmi fos csapattól tizenegyesekkel egy bűn rossz meccsen.gabokockaBár az ellenfél nem fos, ezt kikérem magamnak :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Óriási fasz volt a védő amúgy azzal a passzal, már-már Guzmics szintű hiba.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Életében először marad talpon, most pont nem kellett volna. 😀
több mint 10 éve
Ne aggódjatok. A bíró a végén megad 10 darab 11est, arra spórol.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Robben köszönje az előéletének
több mint 10 éve
Viszont ez is szabálytalan volt a másik oldalon.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
12 év után kivitte a VB-re a csapatát,ezért (erre) kapta . vlsz a VB-ért semmit sem ajánlottak neki pluszban, a mutatott teljesítményből ítélve ingyéé nem dolgozik a mester..😀Ez a remek mexikói edző 4 millát kap csak havonta...Pinyő nálunk vajon mennyit kap a jó tolódásért cserébe?!Chargers LTÉs Capello?
baggio
több mint 10 éve
hát Robben lábát elrúgták...
Draft
több mint 10 éve
két mexikói védőnek sem sikerült eltalálni a labdát 😀
több mint 10 éve
lol , ez duplán tizi volt...
több mint 10 éve
ez is 11-es volt.
több mint 10 éve
Menczer Tamás olyan rossz h kénytelen leszek elugrani egy Günzer Tamásért...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Elsikkadunk a lényeg fölött...hogy konkrétan fejbe rúgta Herrerát...Nem a magas láb a lényeg már ilyenkor (tehát kár ezen vitázni), mert volt kontakt. Mindegy, hogy 2 méteren ollózva találja el, vagy a földön fekvő pofáját tapossa meg valaki, ha fejbe rúgta, akkor az minden körülmények között szabálytalan, ergo ez büntető volt. Sajnos nagyon vékony vonalak vannak a dolgok között itt, hogy mit hogyan kell ítélni, ez tipikus példa. Egyértelműbb szabályok kellenének.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Haha, nagyon kemény vagy.Taníts még, mester!Maradjunk annyiban, hogy a kosár szabályaival sem vagy tisztában akkorJakehomerCsak egy lassítást láttam, amikor a holland elrúgja a labdát a mélyre hajoló és utána egyből homorító mexikói elől, egy másik holland szorításában. Erre gondoltatok? Mert ez még kosárban sem fault...James007Tipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
Agresszívebben nyomja Mexikó, mint gondoltam.Jakehomer
Az a "magas láb" kb köldökmagasság környékén volt. Nem az számít atomtudós barátom, hogy a láb a fejhez képest hol van, mert akkor csukafejesnél térdmagasságban is magas láb lenne.
A szabályismeretről meg ne is beszéljünk, előttem már leírták, hogy a 16-oson belül mit kell ítélni veszélyes játékért..James007
Köldökmagasság, ja, nézd vissza. Amúgy fejbe rúgni csukafejesnél se szabad a másikat.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
James007
1 857
Taníts még, mester!Maradjunk annyiban, hogy a kosár szabályaival sem vagy tisztában akkorJakehomerCsak egy lassítást láttam, amikor a holland elrúgja a labdát a mélyre hajoló és utána egyből homorító mexikói elől, egy másik holland szorításában. Erre gondoltatok? Mert ez még kosárban sem fault...James007Tipikus példa arra, hogy a 16-ison belül mások a szabályok... Mert ha ez a mezőnyben van, simán befújja szabadnakbaggioPont akartam írni, hogy ez bizony 11-es volt, ha komolyan vesszük a szabályokat.
Agresszívebben nyomja Mexikó, mint gondoltam.Jakehomer
Az a "magas láb" kb köldökmagasság környékén volt. Nem az számít atomtudós barátom, hogy a láb a fejhez képest hol van, mert akkor csukafejesnél térdmagasságban is magas láb lenne.
A szabályismeretről meg ne is beszéljünk, előttem már leírták, hogy a 16-oson belül mit kell ítélni veszélyes játékért..
több mint 10 éve
Menczer megmondta h lehet(ne) itt sokat futni, mert tegnap a brazil-chilen is sokat futottak a csapatok...mondjuk csak cirka 10 fok különbség van a két helyszìn között 😀
több mint 10 éve
Anno Prukner a Fradinál havi 1,1 misit kapott.Ez a remek mexikói edző 4 millát kap csak havonta...Pinyő nálunk vajon mennyit kap a jó tolódásért cserébe?!Chargers LTSzerintem kevesebbet kaphat, én olyan 2 millára tippwlnék.Schleck
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Rossz ómen kétmillió font felett fizetni egy kapitánynak 😊Ez a remek mexikói edző 4 millát kap csak havonta...Pinyő nálunk vajon mennyit kap a jó tolódásért cserébe?!Chargers LTÉs Capello?
baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Capello egy picikével eredményesebb, meg jobb, mint Pintér...😀 de nem sokkal persze 😀Ez a remek mexikói edző 4 millát kap csak havonta...Pinyő nálunk vajon mennyit kap a jó tolódásért cserébe?!Chargers LTÉs Capello?
baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ez a remek mexikói edző 4 millát kap csak havonta...Pinyő nálunk vajon mennyit kap a jó tolódásért cserébe?!Chargers LTSzerintem kevesebbet kaphat, én olyan 2 millára tippwlnék.