NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
az hagyján hogy a brazil válogatott üvölt izomból a himnusznál, de hogy még a pufók kiscsákó is előttük az epik 😀eaglesmcnabbTe azt nézed?😀
több mint 10 éve
a fejpárbajokat nem a mexikóiak fogják nyerni, ez a kézfogásoknál kiderült 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az hagyján hogy a brazil válogatott üvölt izomból a himnusznál, de hogy még a pufók kiscsákó is előttük az epik 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Azért is lehet jó, mert az X Mexikónak jócsaba92a horvátoknak is jó ha nyer kamerun 😀
több mint 10 éve
De.mondjuk ez az Ines Sainz nem pont az volt, aki bement a Jets öltözőjébe kurvának öltözve, aztán meg meg volt lepődve, hogy meg akarják baszni?slowmotionNFL-ben szebbek vannak tudom xDDano92scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10428646_698524700214143_6984894936389377190_n.jpgano92nem túl nagy csöcsök már ne is haragudj 😀Sixo67
több mint 10 éve
mondjuk ez az Ines Sainz nem pont az volt, aki bement a Jets öltözőjébe kurvának öltözve, aztán meg meg volt lepődve, hogy meg akarják baszni?NFL-ben szebbek vannak tudom xDDano92scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10428646_698524700214143_6984894936389377190_n.jpgano92nem túl nagy csöcsök már ne is haragudj 😀Sixo67
több mint 10 éve
kronikk
237
Azért is lehet jó, mert az X Mexikónak jó
több mint 10 éve
braxa88
12 534
sokkal jobb erőből állnsk a horvátok, de mex az egyik legszervezettebb csapat a vbn. sztem a horvátok fognak támadni es amig nem találnak be addig mex csak kontrazgatni fog.
egy gyors horvát goltol nagyon jo meccs lehet belőle.
több mint 10 éve
kronikk
237
Tipp?Én két szelvényen megfogadtam mindhárom esélyt, de szerintem is a szomszédok mennek tovább 1 góllal
Annyira 3 esélyes ez a meccs. Nálam a horvátok beszenvedik 2-1-el.Vrijbloed
több mint 10 éve
Tipp?Annyira 3 esélyes ez a meccs. Nálam a horvátok beszenvedik 2-1-el.
több mint 10 éve
kronikk
237
Főleg arra, hogy Horvátországot megverik 😀 max döntetlennel jutnak tovább szerintemNagy az esély, hogy Mexikó több góllal veri a horvátokat, mint Brazília Kamerunt 😊NB2mondjuk én a chileiek helyében nem szívesen kaptam volna a brazilokat de ők tudjákPont azért kaptak ki, hogy elkerüljék őket...Jakehomer
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Nagy az esély, hogy Mexikó több góllal veri a horvátokat, mint Brazília Kamerunt 😊mondjuk én a chileiek helyében nem szívesen kaptam volna a brazilokat de ők tudjákPont azért kaptak ki, hogy elkerüljék őket...Jakehomer
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
mondjuk én a chileiek helyében nem szívesen kaptam volna a brazilokat de ők tudjákPont azért kaptak ki, hogy elkerüljék őket...
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jó ötlet volt Jordi Albát rakni csk-nak. 2x15 pont 😊
több mint 10 éve
mondjuk én a chileiek helyében nem szívesen kaptam volna a brazilokat de ők tudjáköcsém ezt a szánalmas szar alibi játékot, ezek jelentenek majd veszélyt a brazilokra? röhejes...eaglesmcnabbNem lehet, hogy arra picit jobban felpörögnek mint erre a viszonylag lényegtelen csoportmeccsre?Matthew99
fer beáll, egyből gól 😀😀Dexxter Tailorez így nem volt fair (haha)
még egyet lőhettek volna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Jaj de kellett, hogy ne rúgjanak több gólt a spanyolok
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Robben robbantottJames007túl önző volt most is
több mint 10 éve
James007
1 858
Robben robbantott
több mint 10 éve
Azóta 2 ziccert hagytak ki, majdnem 😊Bakker, a spanyolok még a végén még kihozzák 0-ra gólkülönbségük .Sixo67Ahhoz még hiányzik 3 gól.valakis
több mint 10 éve
brazilok már 5 perce folyamatosan mennek haza, hogy hazaérjenek estére 😊
több mint 10 éve
kronikk
237
Hát nem tudom én az utolsó csoportkörre nem alapoznék a további játékra. ott már jó pár csapat továbbment és ők nem teszik oda magukatEz a játék akkor lenne csak elég, ha ők is az a tipikus "tele a gatya" mentalitással lépnének pályára, amivel ma Chile is (amire van esély sajnos)baggioDe Mehikó vagy a szomszédok ellen elég lehet ez a Holland játék. Ma csak alaplángon égnekcsaba92öcsém ezt a szánalmas szar alibi játékot, ezek jelentenek majd veszélyt a brazilokra? röhejes...eaglesmcnabbA szánalmas, szar alibi játékot produkáló brazilok így már meg is nyugodhatnak, az eddigi teljesítmény is elég lehet a továbjutáshozbaggio
több mint 10 éve
Bakker, a spanyolok még a végén még kihozzák 0-ra gólkülönbségük .Sixo67Ahhoz még hiányzik 3 gól.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
kronikk
237
Azért a holland gólnál Feren sok védő nem volt 😀
több mint 10 éve
Ez a játék akkor lenne csak elég, ha ők is az a tipikus "tele a gatya" mentalitással lépnének pályára, amivel ma Chile is (amire van esély sajnos)De Mehikó vagy a szomszédok ellen elég lehet ez a Holland játék. Ma csak alaplángon égnekcsaba92öcsém ezt a szánalmas szar alibi játékot, ezek jelentenek majd veszélyt a brazilokra? röhejes...eaglesmcnabbA szánalmas, szar alibi játékot produkáló brazilok így már meg is nyugodhatnak, az eddigi teljesítmény is elég lehet a továbjutáshozbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal