NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
már 3nál tart?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Jughead
5 229
Neymarból gólkirályt akarnak csinálni???NB2Mindenkiből azt akarnak csinálni, kevesekből sikerül... Neymar jó alapanyag hozzá. 😉
több mint 10 éve
Neymarból gólkirályt akarnak csinálni???NB2szerintem inkább világbajnokot 😊
több mint 10 éve
Neymarból gólkirályt akarnak csinálni???
több mint 10 éve
ott más volt utasításba adva.volt olyan VB amikor ezeket a hátulról becsúszásokat azonnal pirosozták, mert az volt akkor kiadvaNB22oo2Höri
több mint 10 éve
volt olyan VB amikor ezeket a hátulról becsúszásokat azonnal pirosozták, mert az volt akkor kiadvaNB22oo2
több mint 10 éve
be kellett vállalni a sárgát.
több mint 10 éve
tényleg esélyes, h lesz itt piros lap
több mint 10 éve
volt olyan VB amikor ezeket a hátulról becsúszásokat azonnal pirosozták, mert az volt akkor kiadva
több mint 10 éve
kronikk
237
Suárez eggyel többször fog 😊az hát, előre szólok h holnap Balotelli is betalál 😀ShilkorNeymar 2ShilkorbundaHöri
több mint 10 éve
kronikk
237
Most látom micsoda gólpasszt adott a kapufa 😀 fat.gfycat.com/OptimisticInbornEastsiberianlaika.gif
több mint 10 éve
az hát, előre szólok h holnap Balotelli is betalál 😀Neymar 2ShilkorbundaHöri
több mint 10 éve
kronikk
237
Ha hiszitek, ha nem harmadjára kapcsolok át a brazil meccsre a mexikóiról, és eddig mind 3 gólt láttam élőben a következő kapcsolás előtt 1 perccel szólok, majd nyomjátok át. 😉JugheadAkkor légyszíves hagyd így a TV-t nem akarok izgulni a szelvényem miatt 😀
több mint 10 éve
Szép gólt lőtt Neymar
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
?ha 8-1-re nyer Kamerun, akkor a horvátok helyett ők mennek továbbmost látom, hogy ha nyer Kamerun 1-gyel, ez a meccs X ez a két csapat megy tovább?😊NB2mindegy mennyivel nyer KamerunHöri
de a 8-1 a mi privilégiumunk😊NB2
több mint 10 éve
Jughead
5 229
Ha hiszitek, ha nem harmadjára kapcsolok át a brazil meccsre a mexikóiról, és eddig mind 3 gólt láttam élőben a következő kapcsolás előtt 1 perccel szólok, majd nyomjátok át. 😉
több mint 10 éve
Neymar 2
több mint 10 éve
ha 8-1-re nyer Kamerun, akkor a horvátok helyett ők mennek továbbmost látom, hogy ha nyer Kamerun 1-gyel, ez a meccs X ez a két csapat megy tovább?😊NB2mindegy mennyivel nyer KamerunHöri
de a 8-1 a mi privilégiumunk😊
NEM SZÓLTAM, hülye vok, Kamerunnak 0 pontja van😊
több mint 10 éve
Majd visszavonja, ha rosszul jön ki a matek a lefújás után.Ejj-ejjj. És a bíró megmerte adni?VrijbloedMenczer mondjuk a kameruni gólszerző nevét nem gondolta annyira fontosnak, hogy közölje 😀peachMatip követte el a gaztettet 😀 Kamerun első gólja a VBncsaba92
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Mondjuk valószínűbb, hogy 3-4 góllal nyernek.most látom, hogy ha nyer Kamerun 1-gyel, ez a meccs X ez a két csapat megy tovább?😊NB2mindegy mennyivel nyer KamerunHöri
több mint 10 éve
kronikk
237
Jaja, mert Mehikónak több pontja lesz, még Horvátoknál sokat számít a keddi 4-0most látom, hogy ha nyer Kamerun 1-gyel, ez a meccs X ez a két csapat megy tovább?😊NB2mindegy mennyivel nyer KamerunHöri
több mint 10 éve
most látom, hogy ha nyer Kamerun 1-gyel, ez a meccs X ez a két csapat megy tovább?😊NB2mindegy mennyivel nyer Kamerun