NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Megvan a két továbbjutó, úgy tűnik
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ezt hamar lerendeztük :cool:
több mint 10 éve
kronikk
237
Nem figyel Brazília, még a végén nem nyerik meg a csoportot 😀 de ahhoz asszem 3 gól kell
több mint 10 éve
Kurva mehikó
több mint 10 éve
Gyerünk az első helyért!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
lefőtt a kávé!lesz itt sok gól😊
és volt egy kapufa, meg egy meg nem adott tizi
Hollandia retteghet!
több mint 10 éve
Parádé
több mint 10 éve
Na végre vezetünk! Ball don't lie!!! 😊
több mint 10 éve
Amúgy ezt szerintem egy rendszer csinálja, ami ilyenkor a labdát nem veszi figyelembe. Persze nem kéne betenni közvetítésbecsaba92pontosan, rossz a software, mert az utsó védőhöz húzza a vonalat, kell hozzá egy patch😊
több mint 10 éve
Es mexikoi golra erek haza 😊 yippiee !
több mint 10 éve
olyan a játékvezetés ezen a vb-n , mint mikor két éve az egyetemi bírók vezettek az nflben, mindenki visszasírta a "profikat" aztán azok is bakiparádéztak..
több mint 10 éve
Oh yeah 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Na innentől minden tárgytalan
több mint 10 éve
navégre!!!!!
több mint 10 éve
kronikk
237
Ilyen grafikákat csinál a FIFA és csodálkozunk, hogy nálunk is szarok a kommentátorok?Amúgy ezt szerintem egy rendszer csinálja, ami ilyenkor a labdát nem veszi figyelembe. Persze nem kéne betenni közvetítésbe
Jughead
több mint 10 éve
és melyik direktíva?ekkora ordas nagy büntetőt nem befújni. na ezért kell azrobotzsaruHörialapvonali jvpetey
több mint 10 éve
De kevesebbet mint a kollégák 😀szerintem többet, mint a jv/ásszisztenspeteyekkora ordas nagy büntetőt nem befújni. na ezért kell az alapvonali jvpeteymondjuk pont a túloldalon kéne lennie, úgyhogy ebből nem sokat látott volnaShilkor
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ez most innen csípőnek tűnt......... de nem látszott egyértelműen olyan gyorsan elvették
több mint 10 éve
Jughead
5 229
Ilyen grafikákat csinál a FIFA és csodálkozunk, hogy nálunk is szarok a kommentátorok? több mint 10 éve
szerintem többet, mint a jv/ásszisztensekkora ordas nagy büntetőt nem befújni. na ezért kell az alapvonali jvpeteymondjuk pont a túloldalon kéne lennie, úgyhogy ebből nem sokat látott volnaShilkor
több mint 10 éve
Azóta se merik ismételni 😛
több mint 10 éve
ekkora ordas nagy büntetőt nem befújni. na ezért kell az alapvonali jvpeteymondjuk pont a túloldalon kéne lennie, úgyhogy ebből nem sokat látott volna