NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
409
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ekkora ordas nagy büntetőt nem befújni. na ezért kell az alapvonali jvpetey2 kéne mint a kéziben!
több mint 10 éve
remélem ezek után a FIFA térden csúszva, zokogva jön Kassai cipőjét csókolgatni 😀
több mint 10 éve
Egy kéz, nem kéz
több mint 10 éve
ekkora ordas nagy büntetőt nem befújni. na ezért kell azrobotzsarualapvonali jvpetey
több mint 10 éve
ha ez a legjobb bíró akkor milyen a többi? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ochoa megirigyelte volna ezt a védést a másik oldalon....................
több mint 10 éve
Fúj milyen sportszerűtlenül reklamálnak 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Megint szimpatikus vesztes lesz a válogatott, nem hiszem el...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kronikk
237
Baszod spori, a kapus nem piros-fehér kockásban van 😀
több mint 10 éve
ekkora ordas nagy büntetőt nem befújni. na ezért kell az alapvonali jv
több mint 10 éve
nagy bravúr volt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Jut eszembe! Mikor a mexikói becsúszós gólhelyzet volt, a kommentátor sem mondta, és itt sem láttam. De szvsz a becsúszó nyújtott (nem a rúgó, lendülő) lábának a cipőorrára pattant a labda pont! Azért nem tudta megrúgni, mert onnan hülyén pattant, óriási pech volt. Én egy percig nevettem. 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ezt benézni.............................
több mint 10 éve
Jughead
5 229
Amúgy ajánlom az nso oldalát, ahol a twitteren mindenki kiírja, hogy les volt, meg hogy ez csak Braziliában egy vonal... Ez a magyar foci sportújságírás... :-/
több mint 10 éve
Én is csak a vonalat néztem, pont mikor átkapcsoltam😊 Mondom csalás!😊 Akkor ezek szerintem nem.mezei bazdmeg a labda vonalában állt fred hogy lett volna les?eaglesmcnabbŐ ilyeneket nem néz. Lehet nem is tudja, hogy számít.ulpianus
Legalább Mexikó lőjön már egyet, ne a horvátok!
több mint 10 éve
kronikk
237
és ez sajnos nem vicc...mezei bazdmeg a labda vonalában állt fred hogy lett volna les?eaglesmcnabbŐ ilyeneket nem néz. Lehet nem is tudja, hogy számít.ulpianus
több mint 10 éve
mezei bazdmeg a labda vonalában állt fred hogy lett volna les?eaglesmcnabbŐ ilyeneket nem néz. Lehet nem is tudja, hogy számít.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
kronikk
237
Akkor a bosnyákok is azért esetek ki, hogy Besic legyen a társakkal az EL előtt?Horvátoknak szóljon már valaki, hogy az X nekik nem jó...csaba92már a rijeka-fradin jár az eszükHöri
több mint 10 éve
Horvátoknak szóljon már valaki, hogy az X nekik nem jó...csaba92már a rijeka-fradin jár az eszük
több mint 10 éve
Pont mondani akartam én is h ez tipik olyan meccs aminek a végén ver egyett horvát o. :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Jughead
5 229
Nem elég, hogy Mezei szerint les volt, de még a hivatalos közvetítésben is rossz helyre húzták a vonalat... Aki beadta előrébb volt a labdával, mint Fred szóval a védők lényegtelenek voltak.
több mint 10 éve
kronikk
237
Horvátoknak szóljon már valaki, hogy az X nekik nem jó...
több mint 10 éve
Dőlnek hamar? Ne viccelj már, a humorbombákban ellőtt szappanoperákon kívül ez sose volt jellemző az El Trire, jobban félek attól, hogy egy buta védelmi megoldás bosszulja meg magát hamarosan...Nem olyan vészes mint délután Chile, de dőlnek hamar😊Mondjuk vicces volt mikor a végén a mexikói gyerek elkezdte Srna-t csesztetni, hogy ne dobja magát😊A mexikóiak mikor színészkedtek?baggio
Talán USA kivételével minden amerikai csapat akkorát színészkedik mindig...NB2
Mandzukic már az első félidőben is játszott??? Állítom nem hallottam 3x a nevét!NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Zavart okoznak a kameruni védekezésben. miben?
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Mekkora les volt, te atya ég!!! Dél-Korea2 érzésem kezd lenni!lesett egyetJames007Hanniegy megvan
Fred végre elkezdett jáccaniulpianus