NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Hopp, jó ütemben nyomtam a 2,5 overt, ingyen 50 euró
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
a horvát szurkolóknak most először fordul meg a fejükben, hogy "mégsem volt olyan jó ötlet az a provident..."
több mint 10 éve
már csak 1 😀
több mint 10 éve
már aszittem, ő is elhullt, mint oly sokan mások.sárga miatt nem játszottvalakisPersely nem sérült meg?slowmotionHolland-MexikóRVP és/vagy Robben biztos betalál szerintemcsaba92
Az eddig 10 gólos hollandok a kapott gól nélküli Mexikó ellen...Vrijbloed
na majd a mehikóiak megrendszabályozzák.
több mint 10 éve
kronikk
237
szerintem 3, mert 2vel csak beérnék a hazaikat, de nekik még akkor több lőtt góljuk vanElnézést, igaz. 😀Holland-MexikóNaaa, még simán meg lehet a csoportgyőzelem és Chile 😊BaltimoreDefense
De azért meglepődnék. 2 gól kell még?Vrijbloed
több mint 10 éve
igenElnézést, igaz. 😀Holland-MexikóNaaa, még simán meg lehet a csoportgyőzelem és Chile 😊BaltimoreDefense
De azért meglepődnék. 2 gól kell még?Vrijbloed
több mint 10 éve
Elnézést, igaz. 😀Holland-MexikóNaaa, még simán meg lehet a csoportgyőzelem és Chile 😊BaltimoreDefense
De azért meglepődnék. 2 gól kell még?
több mint 10 éve
kronikk
237
Hát igen itt a baj, a gép nem tud még gondolkodni (szerencsére)Magyarul a FIFA rossz rendszert használ, mert ilyen alap dolgot nem vesz figyelembe, ez se szebb semmivel se sőt még csúnyább, mert akkor már rég rá kellett volna erre jönniük. 😉JugheadIlyen grafikákat csinál a FIFA és csodálkozunk, hogy nálunk is szarok a kommentátorok?Amúgy ezt szerintem egy rendszer csinálja, ami ilyenkor a labdát nem veszi figyelembe. Persze nem kéne betenni közvetítésbecsaba92
:KÉP:Jughead
több mint 10 éve
ez a szóló gólt érdemelt volna
több mint 10 éve
sárga miatt nem játszottPersely nem sérült meg?slowmotionHolland-MexikóRVP és/vagy Robben biztos betalál szerintemcsaba92
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Azért remélem ez motiválja majd a brazilokat még egy apró gólocskára...HanniNekik igazából mindegy kivel játszanak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Jughead
5 229
Magyarul a FIFA rossz rendszert használ, mert ilyen alap dolgot nem vesz figyelembe, ez se szebb semmivel se sőt még csúnyább, mert akkor már rég rá kellett volna erre jönniük. 😉Ilyen grafikákat csinál a FIFA és csodálkozunk, hogy nálunk is szarok a kommentátorok?Amúgy ezt szerintem egy rendszer csinálja, ami ilyenkor a labdát nem veszi figyelembe. Persze nem kéne betenni közvetítésbecsaba92
:KÉP:Jughead
több mint 10 éve
Persely nem sérült meg?Holland-MexikóRVP és/vagy Robben biztos betalál szerintemcsaba92
több mint 10 éve
Holland-MexikóNaaa, még simán meg lehet a csoportgyőzelem és Chile 😊
több mint 10 éve
kronikk
237
Holland-MexikóRVP és/vagy Robben biztos betalál szerintem
több mint 10 éve
Azért remélem ez motiválja majd a brazilokat még egy apró gólocskára...
több mint 10 éve
Holland-MexikóAz eddig 10 gólos hollandok a kapott gól nélküli Mexikó ellen...
több mint 10 éve
Ritkán örülök ìgy tévedésemnek 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
az igen még 2 és megvan a csoportelsőség is