NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
mg jó hogy kombiba raktam a 4 meccset, de ha retek robben passzolt volna az első félidőben, mostmár összegyűlt volna egy nagyobb albira is a 2 havi kaució 😀eaglesmcnabbSose fogadj multit, ha nem csak szórakozásból tolod.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A Hollandokra nem szabad rakni. Maradjatok az Angoloknál. 😀mg jó hogy kombiba raktam a 4 meccset, de ha retek robben passzolt volna az első félidőben, mostmár összegyűlt volna egy nagyobb albira is a 2 havi kaució 😀eaglesmcnabbAsszonynak is Hollandus 2,5 over vitte el a szelóját...Hanni
több mint 10 éve
mg jó hogy kombiba raktam a 4 meccset, de ha retek robben passzolt volna az első félidőben, mostmár összegyűlt volna egy nagyobb albira is a 2 havi kaució 😀eaglesmcnabbAsszonynak is Hollandus 2,5 over vitte el a szelóját...
több mint 10 éve
Én csak azt láttam, hogy a passz előre ment, Fred meg előrébb volt véleményem szerint. De egyszer néztem meg kb. 25 mp alatt, addig jutottam erre 😀Háromszoros hurrá Frednek, aki nagy nehezen, 3 méterről már nem tudta kihagyni az egyébként les helyzetét. Reméljük ezzel ismét 8 évig a kezdőbe marad, Brazília úgy zúg majd ki, mint a pinty. 😀StezNe dőlj be Mezeinek csak mert nem ismeri a szabályokat, nem volt les. Olvass vissza kicsit esetleg, beszéltünk erről.ulpianus
több mint 10 éve
mg jó hogy kombiba raktam a 4 meccset, de ha retek robben passzolt volna az első félidőben, mostmár összegyűlt volna egy nagyobb albira is a 2 havi kaució 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Háromszoros hurrá Frednek, aki nagy nehezen, 3 méterről már nem tudta kihagyni az egyébként les helyzetét. Reméljük ezzel ismét 8 évig a kezdőbe marad, Brazília úgy zúg majd ki, mint a pinty. 😀StezNe dőlj be Mezeinek csak mert nem ismeri a szabályokat, nem volt les. Olvass vissza kicsit esetleg, beszéltünk erről.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
nekem a 4 évvel ezelőtti ordas csalás még fájóbb, Aguirre nagyon összerakta azt a csapatot isNa a kötelező feladat teljesítve, jöhet a nyolcaddöntő, ami már nehezebben szokott menni... 1994 óta minden vb-n itt esett ki MexikóbaggioA németek elleni 98-as a legfájóbb, ott komoly bírói ellenszélben rohadt igazságtalanul esett ki Mejico, az a fos német csapat utána bele is szaladt a késbe a horvátok ellen.Jakehomer
viszont a jövő nagyon fényes, ha csak a két évvel ezelőtti olimpiai aranyra gondolok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
2010ben a tevez féle 3 méteres les sem volt sokkal jobb...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Háromszoros hurrá Frednek, aki nagy nehezen, 3 méterről már nem tudta kihagyni az egyébként les helyzetét. Reméljük ezzel ismét 8 évig a kezdőbe marad, Brazília úgy zúg majd ki, mint a pinty. 😀
több mint 10 éve
Na a kötelező feladat teljesítve, jöhet a nyolcaddöntő, ami már nehezebben szokott menni... 1994 óta minden vb-n itt esett ki MexikóbaggioA németek elleni 98-as a legfájóbb, ott komoly bírói ellenszélben rohadt igazságtalanul esett ki Mejico, az a fos német csapat utána bele is szaladt a késbe a horvátok ellen.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na a kötelező feladat teljesítve, jöhet a nyolcaddöntő, ami már nehezebben szokott menni... 1994 óta minden vb-n itt esett ki Mexikóbár ha a történelem tényleg ismétli önmagát, és ezt a tornát amúgy is a 70-eshez hasonlítják, akkor most egy kört még menni kellene
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom a horvátokat, mindig is szimpatizáltam velük, de ebből a csoportból nem juthattak tovább. Jó nagyon ez a Mehikóó, grat!
több mint 10 éve
Csodás dolog ez az o/u, brazil meccsen az utolsó hat percre is 1,6 odds volt, hogy nem lesz gól 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nem, skizofrének😛tesók vagytok?ulpianusMár csak egy kell, bár lehet jobban örülnék, ha tesóm csapatával kerülne össze Mexikó 😊baggioNálunk ugyanez a szitu a bátyám hollandus fan 😊BaltimoreDefense
több mint 10 éve
tesók vagytok?Már csak egy kell, bár lehet jobban örülnék, ha tesóm csapatával kerülne össze Mexikó 😊baggioNálunk ugyanez a szitu a bátyám hollandus fan 😊BaltimoreDefense
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Már csak egy kell, bár lehet jobban örülnék, ha tesóm csapatával kerülne össze Mexikó 😊baggioNálunk ugyanez a szitu a bátyám hollandus fan 😊
több mint 10 éve
mondtam, hogy sok gól lesz és piros😊
több mint 10 éve
legalább a piros lapos fogadásom bejött
több mint 10 éve
Tudtam h lőnek egyet, csak h kibasszanak velem fantasyban 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...