Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Nigéria meccsre Sowunmi kellett volna stúdiózniHöriVagy Fatusi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Eddig egész jó kis meccs ez. 😀VrijbloedTe mit nézel?😊 én màr félig alszom
több mint 10 éve
Nigéria meccsre Sowunmi kellett volna stúdiózniHöriMeg Fekete Pákót, annyit ő is tud mint a többi szakértő 😀
több mint 10 éve
Sz@r ez a meccs. 😛Eddig egész jó kis meccs ez. 😀VrijbloedNe jinxelj !Sixo67
több mint 10 éve
Eddig egész jó kis meccs ez. 😀
több mint 10 éve
2-1 Nigériának a tipp.VrijbloedNálam 2-0.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Van action rendesen az iráni kapu előtt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nem adták meg a gólt, mert fejbe rúgtak egy nigériat és túl nehezítettnek érezték a körülkényeket 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
ideje lenne már egy döntetlennek jönnie. ma simán jöhet 2 is ... (3,6 odds)
több mint 10 éve
😀 Dánke, valamiért az x rémlett, 8 éves voltam. 😀Irán-USA nem 2-2 lett '98-ban?VrijbloedNemHöri
több mint 10 éve
Oh az öreg Jay Jay, de szép emlékek törtek fel bennem, de se baj , majd holnap játszani fog a méltó utódja!
több mint 10 éve
Irán-USA nem 2-2 lett '98-ban?
több mint 10 éve
Mondjuk az , hogy az egyik oldalon a legkevesebbet kapott, a másikon meg a legkevesebbet rúgott gól volt a selejtezők során , nem egy 3-3as meccset sugall.Sixo67Csak hogy jobb legyen az odds
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez a reális tippem. 😀2-1 Nigériának a tipp.VrijbloedGyorsan visszavettél a 3-3ból 😀Sixo67
A 3-3 egy kicsit álomszerű. 😀
több mint 10 éve
Muntari VB naplójaMár csak néhány óra és úgy megkergetem ezeket a jenkiket, hogy vérezni fog a talpuk!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
2-1 Nigériának a tipp.VrijbloedGyorsan visszavettél a 3-3ból 😀
több mint 10 éve
Gundi büntiból kapta meg a meccset a tegnapi bohóckodása után 😀
több mint 10 éve
2-1 Nigériának a tipp.